18 aug. 2013

Recuperați-ne stema!

Jongleriile lui Mărin cu srl-uri ne arată că nimic nu e credibil în toate aiurelile sale despre “continuitate”. A desfăcut clubul de mai multe ori în firme şi firmuliţe, lăsând să funcţioneze în paralel aceste srl-uri, pe care probabil că le va mai ramifica de “n” ori pentru a fenta legile. Şi-atunci care dintre firme vor considera adepţii acestei teorii că reprezintă echipa lor de suflet? Pentru că booveanul le va prezenta, aşa cum a mai făcut-o, în funcţie de interesul de moment, srl-uri diverse cu nume diverse drept Universitatea Craiova.

Naivii trebuie să se întrebe de ce dacă Mărin avea o stemă cu leul înscrisă la Osim, a mai simţit nevoia să deseneze altfel coada leului şi să modifice titulatura pentru a înscrie 4-5 variante ale siglei Uiniversităţii Craiova? Prin acest gest făcut din disperare, impostorul nu a făcut altceva decât să ne arate că nu are de fapt nimic. Pentru că dacă Osim i-a înregistrat atâtea varietăţi ale aceleiaşi steme, atunci îi poate înregistra oricui şi mai ales clubului sportiv al UNIVERSITĂŢII DIN CRAIOVA stema pe care însăşi această entitate a lansat-o, în 1983.

Olguţa şi Badea trebuie să lupte pentru a recupera ce-i al nostru. Sigla cu leul nu-i poate aparţine NICIODATĂ lui Mărin şi familiei acestuia, chiar dacă aceştia au înscris-o la Osim profitând de un haos al reglementărilor care e inevitabil prezent şi în această instituţie, ca în întreaga societate românească. Aşa cum ospătarul a înregistrat atâtea steme cu leul, diferite între ele, şi clubul UNIVERSITATEA din CRAIOVA (insituţia care a lansat şi promovat stema respectivă acum 40 de ani) poate înregistra sigla cu leul pentru că Universitatea din Craiova prin clubul său sportiv a lansat-o în 1983, şi nu Mărin şi familia sa, iar acesta nu are nici un drept să o folosească pentru că nu are nici un acord al autorului acestei sigle.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...