25 apr. 2011

Cât tupeu mai ai, sclavule?!

“Sunt foarte dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat. Cred că, în mare măsură, Craiova este retrogradată. Este o seară tristă. Nu poţi să digeri prea uşor o înfrângere atunci când conduci cu 1-0 la pauză. Ieşirea lui Gugu şi intrarea lui Ilyeş au decis meciul. Braşov a câştigat meritat. Am renunţat la familii de Paşte pentru că am crezut că aceşti copii ne vor face fericiţi, dar nu s-a întâmplat. Este momentul să se înceapă o reconstrucţie. De vreo două luni umblu prin ţară după echipele noastre de juniori. Avem nişte copii foarte talentaţi. Craiova nu va muri, vă asigur.”

Să disecăm mizeriile scoase pe gură de sluga infectă a lui Mărin, antrenorul de duzină şi “colaboratorul” incompetent care este mireasa Aiurel Ţicleanu.

Ţicleanu e dezamăgit de ce s-a întâmplat… Cică e o seară tristă. Jură-te, Ţiclene! Dacă nu ne spuneai tu că e o seară tristă, nu ştiam. Îţi mulţumim că ne-ai luminat. Ieşirea lui Gugu? Intrarea lui Ilyeş? … Cât tupeu ai Ţiclene? Universitatea Craiova e retrogradată pe teren, nici n-a mai fost nevoie de comisii, şi tu ne vorbeşti de ieşirea lui Gugu? Ai renunţat la familie pentru că “ai crezut că aceşti copii ne vor face fericiţi”? Sclavule, suporterii au renunţat la tot ca să fie mereu alături de echipa asta, sacrificându-şi familiile, banii şi nervii, crezând până-n ultima clipă în bunele intenţii ale booveanului! Tu n-ai renunţat la nimic, pupincuristule! Lingi în continuare, cu aceeaşi impertinenţă, găoaza booveanului.

Crezi că asta ne face “fericiţi” pe noi, că un dement a pus labele sale slinoase pe un sereleu despre care ne spune că e Ştiinţa şi că îşi bate joc de acest nume în fiecare zi, cu ajutorul tău şi pasivitatea aproape complice a autorităţilor şi a Universităţii din Craiova? Crezi că dacă am fi scăpat încă o dată pe teren de retrogradare eram fericiţi cu această măreaţă realizare? Poate nu am fi fost umiliţi atât de mult, dar fericiţi Ţiclene?

“Este momentul să se înceapă o reconstrucţie”…? Ţiclene, eşti o mizerie! După ce ai retrogradat împreună cu Mărin sereleul pe care ni-l prezentaţi drept Universitatea Craiova, mai ai tupeul să deschizi gura? Ne vorbeşti tu de reconstrucţie, de ce trebuie să facem? Tu, incompetentule?! Tu, slugă jalnică a analfabetului cu degetele-n cur? Tu, servitor neruşinat al ospătarului care a pătat definitv şi irevocabil istoria unui simbol?

Ne e silă de tine Ţiclene! Ai un caracter mai murdar decât un veceu public! E greu de înţeles de unde ai atâta forţă şi atâta stăpânire de sine în aceste momente, când în casa fiecăruia dintre noi e înmormântare. Aţi asasinat Ştiinţa, iar tu, perversule, ne vorbeşti despre cum ar trebui să-l sprijinim pe criminal… E mult prea greu de descris în cuvinte ce simţim pentru tine şi pentru stăpânul tău. Şi chiar dacă unii dintre noi vor găsi, într-o bună zi, de dragul amintirilor din alt secol, puterea de a te graţia, istoria nu te va ierta! Niciodată!

M-am jurat că n-oi mai B…, dar eu nu mă pot ţine’

“Craiova nu va mai retrograda niciodată în Liga a II-a. Poate peste 40 de ani. A fost un accident în 2005 şi nu se va mai întâmpla niciodată atât timp cât voi rămâne aici”.

Asta declara pe vremuri ucigaşul spiritului alb-albastru, odată ce s-a văzut stăpân pe sentimentele noastre. Această declaraţie şi altele ca ea vor fi însă trecute sub tăcere de fiţuica sa de şantaj, care, CULMEA, DE CÂTEVA ZILE A BLOCAT ACCESUL LA ARHIVA DE ARTICOLE, tocmai pentru ca neaveniţii să nu caute minciunile booveanului. Ştim deja, vinovat va fi oricine altcineva decât Minciunelu, de la Piţurcă până la Platini, Obama sau Putin. Mafiile din lumea-ntreagă, suporterii aşea-zişi, Chiron, stratul de ozon sau păsările călătoare.

PS. Ce poate fi mai tragic şi mai ruşinos decât să retrogradezi în seara de Paşte, după ce pierzi fără drept de apel deşi arbitrul greşeşte grav în favoarea ta, neacordând un penalty adversarilor şi un cartonaş roşu lui Silvică? Până şi “gratuiţii” de la tribuna a 2-a, aşa puţini câţi au fost, i-au cerut tiranului să plece...

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...