12 dec. 2013

Reportofoane, PUZ-uri, fripturi şi IPOCRIZIE. Azi, despre clone.

Ascultaţi-i pe liderii peluzei PUZ-Periniţa, cum vorbeau despre proiecte cu noi echipe, făcute de primărie. Clone, cum ar veni… 

Făceau chiar planuri amănunţite, analizau bugete şi începuseră să-i facă până şi lotul lui Piţucă. Pe-atunci ştiau ca e posibil ca performanţele de până în '90 să aparţină Universităţii. Spuneau chiar că “palmaresul ăsta de fapt nici nu există, nu e ceva palpabil”.


Înainte de a apăsa butonul “PLAY”, luaţi o lămâie lângă voi! O să vă vină silă...



Exact aceştia sunt oamenii care acum câteva săptămâni au dat, de la portavoci, tonul injuriilor la adresa foştilor campioni ai Craiovei, iar o adunătură de postdecembrişti care n-au auzit de Stângă, Lung sau Craioveanu, le-au ascultat ca o turmă îndemnul.

Ei sunt indivizii care controlează azi peluza de la tabela de marcaj. Duhnesc de ipocrizie. Put de mizerie morală. Acum vocabularul lor s-a îmbogăţit, auzim de “clonă”. De curve. De trădători. De prostituate. Vorbesc cu un tupeu greţos despre mentalitate. Despre continuitate. Mâzgălesc sau dau foc stemelor istorice ale Ştiinţei, în timp ce liderii lor cinează cu ospătarul.

Ascultaţi-i şi spuneţi tuturor cine sunt! Numiţi-i şi arătaţi-i cu degetul!
Şi fiţi mândri, leilor, când astfel de oameni vă acuză înseamnă că sunteţi curaţi!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...