29 ian. 2012

Craiova cu care ne ruşinăm…

Chinuit îngrozitor de uitare, ospătarul Mărin a încercat să revină zilele trecute în centrul atenţiei. Aşa că s-a gândit să cheme corespondenţii din Bănie ai diverselor organe de presă la o nouă reprezentaţie de-a sa, pentru ca aceştia să propage ştirea şi lumea să nu uite că paranoicul mai trăieşte.

L-a însărcinat să convoace “jurnaliştii” pe sclavul său Roşcaca, spurcatul cancelar muritor de foame care-i spală picioarele, chiloţii şi izmenele lui Mărin în schimbul unei bucăţi săptămânale de parizer şi a “cazării” într-una din camerele părăginite din podul fostului bordel Niuiorc.

Din imagine lipseşte chiar Groşereanu,
victima oligofrenului din stânga.
Finalul spectacolului de circ boovean a fost resimţit într-un mod nu prea plăcut de unul dintre oamenii din presă care a mai cutezat, din când în când, să-l înţepe pe dement cu câte un articol bine argumentat în “Gaeta” de Sud. Ştiind că unul ca Bogdan Groşereanu e mult mai periculos pentru propaganda cu care încearcă disperat să-şi prelungească “dictatura” decât ceilalţi purtători de microfoane prezenţi pe-acolo, (aici evident nu includem nişte măscărici absoluţi precum protevistul Stăncescu, inofensivi dacă le furnizezi materialele de can-can cu care analfabeţii să mânânce o pâine şi să-şi achite rata la apartament şi factura la mobil), Mărin i-a trasat sarcină bodigardului său să-i dea pumni şi genunchi la ficat inadecvatului.

Nimic nou, pentru că nu e prima oară când un ziarist e agresat de Minciunelu sau de vreun smardoi angajat de acest bolnav mintal care batjocoreşte simbolul oltenismului cu largul concurs al edililor şi al capilor universitari. De data asta însă, colegii de breaslă ai lui Groşereanu şi-au anunţat solidaritatea cu “gaetarul” lovit de agariciul “Calu” (porecla lui Mihai Zamfirache, unul dintre ciumpalacii care se mulţumesc cu 2 pachete de ţigări şi 3 felii de salam ca să bântuie pe holurile Niuiorcului).

Cică ziariştii ar fi hotărât să-l boicoteze pe circar, trecându-şi numele şi pe o listă a celor care promiteau să nu mai participe la vreo conferinţă a dezaxatului şi să nu-i mai promoveze delirul. Nu că ar fi rău să se întâmple asta, ba chiar o astfel de atitudine l-ar înnebuni pe Mărin, dar suntem convinşi că asta ar fi o utopie, având în vedere cât de curve sunt mulţi dintre “reprezentanţii mediei” (exprimarea pompoasă e evident ironică, având în vedere că mulţi dintre aceştia sunt nişte lingăi semianalfabeţi).

Că breasla ziariştilor din Bănie cuprinde mulţi ticăloşi ştiam deja. O să vă dăm azi încă un exemplu concret, ca să înţelegeţi că şocâtele sclav Sony Torică sau măscăriciul Stăncescu sunt doar vârful aisbergului şi nu doar ei sug pula pentru bani în stânga şi-n dreapta, lipsa de moralitate şi compromisurile abjecte fiind pentru astfel de agramaţi un mod de viaţă.


Nu-i aşa că babuinul din imagine
are o privire care-i trădează
inteligenţa...?
 Ei bine, după ce şi-a trecut numele pe lista “dizidenţilor” care-l vor sabota pe ospătarul care a ucis Ştiinţa, a doua zi unul dintre “jurnalişti” a uitat de angajamentul de onoare şi l-a şi avut pe Mărin la emisiune. Pe căcănar îl cheamă Petrişor Albu (mai bine-l chema Maro…) şi din câte am auzit prezintă de vreo 10-15 ani emisiuni la Tera-sat, postul ăla local absolut jalnic, la care nu privesc probabil nici familiile realizatorilor şi pe care doar dacă sunteţi masochişti l-aţi setat pe vreun program al televizorului.

Dacă totuşi aveţi astfel de tendinţe (toţi avem defecte, nu?) asociate cu prea mult timp liber şi butonând aiurea v-aţi rătăcit cumva pe Tera-sat în timp ce rula vreo emisiune de-a martalogului, aveţi noroc că mai supravieţuiţi. Personajul e de-o prostie, sclavie şi imbecilitate rare, încât ar putea scoate din sărite şi-un călugăr budist. Un sclav insalubru, fără coloană vertebrală şi fără vreun dram de decenţă sau onoare, pocitania a dat practic, prin atitudinea sa perversă şi nesimţită, definiţia unei mari părţi a jurnaliştilor Craiovei.

Cine s-a încumetat şi a şi reuşit să privească de la un capăt la altul o emisiune realizată de sărmanul imbecil Petrişor, merită declarat erou şi medaliat. Martalogul e atât de insipid încât probabil că e mai interesant să priveşti o oră în gol peste un câmp nesfârşit cu ciulini, decât să-l asculţi pe el mutilând limba română, incapabil să ducă o frază la bun sfârşit pentru că vocabularul limitat îi împiedică să facă asta. Limba de lemn îţi zgârie timpanele iar regionalismele rurale care-i trădează nivelul scăzut al dezvoltării intelectuale abundă printre miile de cacofonii şi dezacorduri, iar peste toate, ca o bomboană peste coliva Terasat-ului, te vor scârbi limbile-n cur date oricui are vreo funcţie, publică sau pe la vreun club din orice sport... Omul e sclav din naştere, iar greţoşeniile curg cu o naturaleţe care-ţi întorc stomacul pe dos.

Aceşti mizerabili, alături de corupţii şi perfizii politicieni aflaţi în diverse funcţii publice sau de şmenarii care profită de pe urma galeriei, sunt o realitate a Craiovei cu care ne ruşinăm…



Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...