19 dec. 2011

Tupeul INCREDIBIL al asasinului Mărin

Sub deviza “Marii campioni ai fotbalului, acum campioni ai umanităţii”, foşti fotbalişti ai Universităţii printre care Luţu, Mohora, Bâcu, Sava, Donose, Ciurea, Cristescu, Bica, Săndoi sau Ciupitu, au participat ieri la o acţiune caritabilă. Sala Polivalentă din Focşani a găzduit duminică, începând cu ora 13, Turneul Internaţional de Fotbal în Sală «Old-Boys G.D.S - G.I.E. - Responsabilitate şi Succes», competiţie cu caracter umanitar ale cărei fonduri vor fi donate, în acest an, tinerilor cu dizabilităţi de la Centrul de îngrijire şi asistenţă «Sfânta Maria» din Goleşti.

În afara foştilor sportivi olteni, evenimentul s-a bucurat şi de prezenţa echipelor fostelor glorii ale lui Galatasaray Istanbul, dinamo bucureşti, dar şi de cea a echipei Voinţa Deep Serv Old Boys, o selecţionată locală.

"…Nici noi nu am putut rămâne indiferenţi şi am hotărât să ne alăturam iniţiativei şi să coborâm din birouri, printre oamenii care aşteaptă ca minunile să se întâmple. Vă invităm să veniţi alături de noi, pentru a da un exemplu de solidaritate şi a face o bucurie semenilor neajutoraţi", au spus organizatorii într-un comunicat de presă.


Iată ce declarau pentru GdS înaintea turneului câţiva dintre foştii noştri fotbalişti:


Narcis Mohora:
“Dacă în Craiova nu mai avem loc, mergem la Focşani. E greu la noi, dezinteresul e mare, primăria nu ne dă nimic... Şi acum, mergem la Focşani datorită unei pizzerii şi a unui om de afaceri de aici, care ne-au asigurat transportul şi două rânduri de echipament. Altfel nu mergeam sau dacă ne duceam, ne scriam cu cretă numele pe spate. Este primul meci amical al Universităţii Craiova din anii ‘90, dar nu şi ultimul, cel puţin asta sper. «Craiova Maxima» a mai susţinut pe ici, pe colo, astfel de acţiuni, dar nici ei în Craiova. Nu suntem toţi din perioada ‘90, că îl mai avem şi pe Costică Donose, Grigore Ciupitu, dar important este că jucăm.”


Costică Donose:
“Era perfect dacă se juca la noi, la Craiova, dar unde, la Polivalentă? Să se fi jucat un astfel de turneu pe «Central», vă daţi seama câtă lume ar fi venit să ne vadă? Până la urmă pentru suporteri jucăm şi ar fi fost bine să se bucure ai noştri. Dar cine să organizeze astfel de meciuri? Nu am putere financiară, că le-aş face eu... Păcat, autorităţile locale şi oamenii de afaceri de aici ar trebui să se implice mai mult. De asta suntem acum în situaţia în care suntem. Cine ştie, poate că lucrurile se vor schimba. Mie, dacă mi se va cere ajutorul, nu voi ezita să-l ofer.”


Trecând peste dezamăgirea celor doi faţă de atitudinea mizerabilă a autorităţilor oraşului Craiova, care asistă impasibili la decesul fotbalului din Bănie şi al legendarei noastre echipe, un alt lucru şochează de-a dreptul: analfabetul cu aere de emancipat care a distrus Universitatea Craiova a reapărut dintre boscheţii unde de ceva vreme l-a uitat inclusiv gesepeul lui Ioaniţoaia şi i-a ordonat sclavului său Roşcaca să compună un comunicat şi să-l posteze pe site-ul fiţuicii sale.

Chiar dacă veţi mânca o lămâie-ntreagă, goală, ca să nu vomitaţi, îl redăm în întregime pentru a înţelege pe deplin cum poate gândi acest nemernic:  
“Clubul de fotbal FC Universitatea Craiova aduce la cunoştiinţa publicului următoarele:

Cu privire la turneul de fotbal în sală desfăşurat la Focşani şi transmis în direct de GSP TV, facem menţiunea cuvenită că autointitulata echipă de fotbal Universitatea Craiova care a participat la turneul mai sus prezentat nu are nicio legătură oficială şi niciun acord de a folosi titulatura numelui cu clubul de fotbal FC Universitatea Craiova.

Considerăm că folosirea numelui Clubului de Fotbal Universitatea Craiova fără acordul deţinătorului legal al mărcii, şi alipirea lui în competiţii publice alături de sponsori şi alte operaţiuni de marketing şi publicitate reprezintă o încălcare a legii dar şi o ofensă adusă clubului de fotbal FC Universitatea Craiova.

FC Universitatea Craiova atrage atenţia tuturor celor care intenţionează pe viitor să apeleze la asemenea practici neloiale şi nelegale că vor fi deferiţi justiţiei conform prevederilor legale.”





Şocant!!! Aşadar să participi la o acţiune de caritate şi să ajuţi nişte semeni e "o ofensă adusă clubului de fotbal FC Universitatea Craiova" ...

Ei bine, acest ospătar infect care dă la muie unui întreg oraş (pentru că nimeni dintre cei aflaţi în genunchi în faţa sa nu are demnitatea de a se ridica şi a-i trage un şut peste coaiele-i nespălate!) nu a fost îndeajuns de impresionat cât să contribuie şi el cu o cât de mică donaţie (evident că asta e o glumă, în perioada asta el abia mai are bani de mâncare), ba din contră, s-a gândit că poate mai apare pe undeva dacă mai aruncă nişte acuze în stilu-i caracteristic, de circar ridicol. 


Acest dement pervers nu e capabil de vreo fărâmă de compasiune şi de empatie, nimic nu-l poate mişca pe asasinul născut dintr-o eroare a naturii într-un sat din Oltenia, numit însă sugestiv – Booveni!

Secat că nu mai apare pe niciunde şi nimeni nu mai e interesat de circul său penibil, Mărin a înnebunit de ciudă că organizatorii acţiunii caritabile de la Focşani nu l-au întrebat pe el cum trebuie să fie organizat evenimentul şi nu i-au pus pe afiş şi capul său chel care seamănă perfect cu o pulă belită! Mărin l-a convocat pe Roşcaca şi s-au gândit cum să mai işte un scandal de carton, disperat să mai apară pe undeva. Şi, după o şedinţă de o oră (cu muia Alinutzei inclusă în acest interval), tiranul nebun a găsit ceva de contestat: cu ce drept au folosit Săndoi, Luţu, Cristescu şi Donose numele de Universitatea Craiova?!
 
Nici măcar foştii fotbalişti care au scris istoria Ştiinţei nu mai au dreptul de a merge la vreun turneu caritabil fără aprobarea ospătarului dezaxat. În paranoia acestui bolnav psihic UNIVERSITATEA CRAIOVA e el şi plodul său cocalar, dimpreună cu ştoarfa manelistă Găbitza Liliana. Monstrul chel care a distrus un simbol şi care batjocoreşte un oraş întreg (să fie clar, un oraş care-şi merită soarta!) ameninţă că va deferi justiţiei” organizatorii unei acţiuni umanitare şi pe foştii componenţii ai Universităţii, pentru că nu l-au întrebat dacă au voie să delecteze publicul cu driblingurile lor la un meci în sală, în urma căruia vor fi ajutaţi copiii cu dizabilităţi. Culmea tupeului, după ce a distrus simbolul Craiovei şi al oltenismului, acest nemernic are pretenţia ca în numele defunctei Ştiinţa să vorbească el, un vierme falit şi paranoic, şi nicidecum oamenii care au scris istoria clubului!


Foştii sportivi ar fi trebuit probabil să ceară acceptul acestui "Zeu" boovean înainte de a merge în Sala sporturilor din Focşani şi, în curând, probabil că Mărin ne va ameninţa pe toţi că ne dă în judecată dacă mai pronunţăm în locuri publice numele UNIVERSITATEA CRAIOVA, care e doar a lui şi a familiei sale de bastarzi inapţi şi curve nespălate. Poate aşa va face rost de bani să-şi plătească întreţinerea acasă şi să-i aranjeze examenele de la facultate Găbitzei, pe care ţiganii cămătari din Craiova o fut de luni bune în contul datoriilor lui Mărin. 


Nu ne-ar surprinde ca ospătarul jegos să-i dea în judecată şi pe participanţii şi organizatorii acestei acţiuni caritabile şi să le ceară 25 de milioane de euro. Apoi, evident, să le spună retarzilor că nu poate să reînscrie pe FC Booveni în vreo competiţie nici dacă e reafiliat, pentru că aşteaptă să câştige bătălia cu grupul de la Focşani”, camarila care-l blochează sub masca unei acţiuni umanitare!  









PS. Mărin şi Roşcaca au proclamat în aceste zile în gesepeu “o victorie istorică împotriva FRF”… Mai exact o excepţie invocată, care a fost respinsă de instanţă, adică un mare NIMIC în economia procesului boovean, pentru că oricum nu s-a judecat pe fond (apropo, parcă Mărin spunea că el nu cu FRF se judecă...?)


Dar dacă tot veni vorba de "victoria" repurtată de Mărin şi Roşcaca, oamenii care vor să "revoluţioneze" fotbalul românesc, cei doi căcaţi au uitat să mai bage-n fiţuica falimentară un articol despre cum săptămâna trecută TAS a dat dreptate FIFA şi UEFA în cazul Sion, caz folosit luni de zile ca subiect de manipulare de ospătarul diabolic şi de maimuţoii gesepişti ai coanei Ioaniţoaia. Sintetizând pentru proşti, FIFA a anunţat că va suspenda federaţia elveţiană din toate competiţiile, începând din 14 ianuarie, dacă nu sancţionează pe FC Sion (ăia care-i trimiteau fax-uri lui Mărin după ce legitimaseră jucători deşi aveau interdicţie, dând apoi FIFA în judecată printr-un canton de-al lor).

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...