25 feb. 2011

Lipitorile postează de zor ca să mai sugă ceva

Cine a intrat pe diversele site-uri de sport în aceste zile, e imposibil să nu fi remarcat avalanşa de mesaje pupincuriste deversată de argaţii lui Minciunelu peste tot. Pe prosport sau gds e boierie, comentariile sunt la liber si slugoii bagă la foc automat îndemnuri la cumpărat bilete. Un pic mai greu e pe gsp, acolo unde munca e ceva mai asiduă, fiind nevoie de mai multe conturi de pe care să posteze ce le dictează booveanul.

Pornind probabil de la premisa că aici cititorii au în covârşitoarea lor majoritate o părere deja formată, dacă nu chiar vehementă faţă de Mărin sau poate temându-se că nu le vor fi aprobate comentariile :)), lacheii au ocolit acest blog în bombardamentul lor cu îndemnuri înălţătoare dictate de satrap. Sursele CRAIOVASPORT ne-au informat că după ce Ajică le-a explicat alenatorului şi miresei Aurel ce trebuie să declare, la Niuiorc s-a format, la începutul acestei săptămâni, un detaşament de luptă online împotriva protestului suporterilor craioveni. Campania NIMENI LA MECI l-a speriat groaznic pe Mărin, care le-a promis argaţilor câteva firimituri din încasările de pe bilete, dacă vor convinge cât mai multă lume să-i bage bani în buzunarele goale.

Aşa că detaşamentul slugilor boovene, alcătuit din cancelaru’ ciorbar Roşcaca, şocâtele Şorici, avocatu’ Bielă-Manivelă şi înfocatu’ Viceroy s-au pus pe treabă. Ultimul i-a dat lui Mărin toate informaţiile despre Cancea, iar booveanul le-a pasat badigarjilor şi interlopilor, pentru ca aceştia să aranjeze o şedinţă cu părinţii nefericitului şi după o discuţie principială să-l aducă pe calea cea bună. Astfel, sifonul lui Mărin a primit pentru aportul său o mângâiere pe creştet, cu promisiunea fermă că atunci când vor veni banii de la Fondul Proprietatea, Ajică-i va face cadou un şampon.

“Pentru acreditările de presă, ziariştii interesaţi se pot adresa domnului Vicenţiu Neagoe şi la secretariatul clubului Universitatea Craiova, zilnic, între orele 10 şi 16”, ne anunţă fiţuica de şantaj a lui Mărin. Aşadar, sifonul undercover în care galeria avea încredere e la datorie, mereu la dispoziţia dictatorului, chiar şi dacă acesta retrogradează echipa.

De vreo 2 zile, piţipoanca Alinutza XXX s-a alăturat şi ea detaşamentului de luptă, scriind şi ea cot la cot cu ceilalţi mesaje aproape identice cu “Toată lumea la meci… echipa Olteniei, bla, bla...”. Ca să le recunoaşteţi mai uşor, comentariile ei sunt cele care terorizează cel mai mult limba română. E posibil totuşi să le confundaţi cu cele ale şocâtelui Şorici… Tactica e deci ca Mărin, alenatorul şi mireasa să facă declaraţii, că ei sunt persoane publice, iar ceilalţi să bage cât mai multe comentarii care ne îndeamnă să fim pozitivi şi să-i dăm bani lui Minciunelu.


PS. Din celula de criză care a fost însărcinată de Ajică să lupte în această săptămână cu neaveniţii de suporteri care protestează sub sloganul NIMENI LA MECI, trebuia să mai facă parte şi spânu’ flocosu’. Minoritarul a fost însă prins puţin pe la oteveu cu o nouă tentativă de a o localiza pe Elodia.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...