21 apr. 2011

Ţicleanu, pilonul sclaviei, despre boala lui Calache…

Am citit uluiţi un interviu al SCLAVULUI Ţicleanu în fiţuica lui Mărin. Sluga impostorului care-şi petrece 20 de ore din 24 cu deştiu-n cur, a vorbit despre “tinerii de azi, pilonii viitoarei echipe” sau despre “Boala golului primit”… Nişte aberaţii înfiorătoare care-l descalifică încă o dată din punct de vedere moral pe fostul fotbalist. Dar dacă nu aţi văzut cea mai greţoasă mostră de lipsă de demnitate şi de nesimţire, luaţi de citiţi una dintre întrebări şi răspunsul miresei Aiurel:

Ce ar însemna o nouă retrogradare pentru Universitatea, la finalul acestui sezon?
“Ar fi o nouă etapă din viaţa clubului. Mai dificilă, ce-i drept, dar luăm în calcul şi această variantă, pentru că este posibil să se întâmple, din moment ce, în acest campionat, stăm la o masă în care doar celorlalţi li se împart cărţi, şi nouă nu. Mă refer la greşelile de arbitraj, care se repetă prea des la meciurile noastre. Retrogradarea ar fi un prilej pentru tinerii din lot să demonstreze ce pot. Dacă sunt deştepţi şi profită de şansa lor, pot ajunge să facă parte din nucleul viitoarei echipe. Chiar în acest an, câţiva tineri au prins un loc în echipă. Unii, din păcate, şi l-au pierdut, dar asta este viaţa! La meciul cu “U” Cluj a intrat şi Surugiu, dar scorul era deja 0-2 în acel moment şi nu putea schimba prea multe, însă, pe lângă cei pe care i-am văzut, mai sunt şi alţi tineri care aşteaptă o şansă. Dacă până la finalul campionatului reuşim să formăm o echipă, tot este un câştig pentru noi.”



Prin urmare, pupincuristul boovean (ex pupincurist neţoist) ne jigneşte fără perdea, sfidându-ne bruma de inteligenţă şi încercând să ne prostească în cel mai mişelesc mod cu putinţă. Nesimţirea şi tupeul acestui personaj şochează. Fără vreo urmă de jenă şi, atenţie!, din miezul lucrurilor, ca unul implicat direct şi deci care ar trebui să-şi asume vina dezastrului, el ne spune simplu că “O NOUĂ RETROGRADARE AR FI O NOUĂ ETAPĂ DIN VIAŢA CLUBULUI. Mai dificilă, ce-i drept, dar luăm în calcul şi această variantă…”

Incredibil! Adică în cazul retrogradării acestui club, penibilul Aiurel, amatorul conducător şi antrenor care este, nu ia în calcul o demisie şi apoi să fugă unde-o vedea cu ochii, să se ascundă în fundul pământului şi să nu mai scoată capul în lume un deceniu de-acum înainte pentru ruşinea pe care ar suporta-o Universitatea Craiova (dacă asta este Universitatea Craiova!!!) din cauza sa şi a stăpânului său, ci ne explică senin că “retrogradarea ar fi un prilej pentru tinerii din lot să demonstreze ce pot. Dacă sunt deştepţi şi profită de şansa lor, pot ajunge să facă parte din nucleul viitoarei echipe”. Adică refuzaţii de la Primăvara nu pot să arate ce pot prin Liga a 3-a şi a 4-a, de unde oricum retrogradează în principiu, ci trebuie să retrogradeze Ştiinţa ca să vedem dacă pot ei să bată pe Arieşul Turda.

“Putem spune că, acum, se încheie un ciclu de cinci - şase ani la echipă şi am putea asista la o nouă renaştere”, declară cu mult tupeu hunedoreanul. Nu Ţiclene, NOI, SUPORTERII ŞTIINŢEI, nu vrem ca “renaşterea” să fie din nou pe coclaurile B-ului. Sau, dacă acolo va fi, va trebui să fie cu altcineva, nu cu stăpânul tău! Pentru că dacă va fi o renaştere, înseamnă că am murit, iar criminalul e chiar cel căruia-i dai tu limbi în cur cu atâta pasiune. Şi nu ne poate învia tot el după ce ne omoară, pentru că el nu e Dumnezeu (chiar dacă tu ai vrea să ne faci să credem asta!) şi nici noi Isus Cristos! Singura afirmaţie care lipseşte din interviu, dar care probabil că va fi făcută în curând, este că de fapt retrogradarea este cel mai bun lucru care se putea întâmpla Universităţii Craiova şi că ăsta a devenit obiectivul principal, ca să putem să renaştem.

Nu mai avem forţa să ne prefacem că dăm săru’mâna şi ne suflăm mucii-n batistuţa apretată, oricât ne-ar cere să avem respect pentru Ţicleanu pudibonzii sau nostalgicii. NU! Noi avem demnitate şi orgoliu. CRAIOVA suntem NOI! Nu booveanul şi slugile lui. Nu mireasa Aiurel Ţicleanu! Nu Roşcaca! Nu Manivelă! Ei sunt doar nişte personaje care, prin impostura şi incompetenţa lor, vor îngropa acest simbol. E nedrept şi e strigător la cer. NOI nu merităm asta! Mărin şi acoliţii săi sunt cei care vor ajunge la lada de gunoi a istoriei fotbalului craiovean, dar preţul îl vom plăti noi, cei care iubim acest nume.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...