2 iul. 2010

Juve l-a scutit de o chetă pe „sinistratul” de la Niuiorc

După ce ştirea care anunţa faptul că Juventus a confirmat oficial amicalul cu Universitatea Severin (de fapt era menţionat într-un colţ de pagină) a tronat zile întregi pe saitul fiţuicii de pe tricoul lui Costea, „Bătrâna Doamnă” i-a dezumflat pe ciracii lui Ajică de la Niuiorc, anunţându-i că nu mai vor să-i primească pe terenul de la Pinzolo. „Sinistratul” Ajică, care tocmai şi-a procurat un set de ochelari ieftini cu ocazia lansării 3D a Gsp şi Prosport, nu ştia dacă să fie bucuros sau necăjit.

Partea bună este că a scutit un drum costisitor până în Italia, pentru care demarase deja operaţiunea „Teledon” prin sediul clubului. În scopul de a strânge bani de gaz pentru merţan, preşedintele şi-a pus oamenii în mişcare, scotocind prin toate buzunarele şi ungherele şi chiar apelase la o soluţie extremă: o deplasare a magazinului mobil prin toată Oltenia, care era pusă în pericol de faptul că o parte a potenţialilor clienţi se află în concediu.

L-au liniştit oamenii lui Agnelli, care s-au informat de pe CRAIOVASPORT în privinţa calităţii morale şi a potenţialului material ale lui prezidente piccolino şi i-au dat cu tifla preferând să joace contra unei reprezentative a regiunii Trento. Cu alte cuvinte, nişte bucătari în pofida unui ospătar.
Este posibil ca italienii, care au pus în vânzare bilete pentru meciul cu amatorii din zonă, să fi luat în calcul ca după un drum prea lung şi prea costisitor, era posibil ca patronul adversarei să nu mai fi posedat ceva „schimbat” şi pentru accesul la oficială şi atunci ar fi nimerit printre ultraşii juventini de la peluză, unde ar fi riscat o nouă cafteală, în stilul celei aplicate de Blondu’ şi Poştaşu’ acum câţiva ani, la Timişoara.


Scuza găsită imediat de Ediţie Specială a fost ridicolă: „Datorită numeroaselor absenţe din lotul juventinilor, cauzate de participarea naţionalei Italiei la Campionatul Mondial din Africa de Sud, dar şi mai multor indisponibilităţi cauzate de accidentări ale unor jucători ai “Bătrânei Doamne”, conducerea clubului italian a decis decalarea, cu o săptămână, a întregului program de meciuri amicale din această vară, făcând astfel imposibilă disputarea testului cu alb-albaştrii”

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...