12 oct. 2017

Gogoașă, “ultrasul” vândut care și-a tatuat imnul greșit și nu știe care e stema originală a Universității

Andrei Preda, zis Gogoașă, a fost până la 14-15 ani suporter al lui Dinamo, acest lucru fiind arhicunoscut în cartierul Brazda lui Novac, unde sluga de azi a lui Mititelu era văzută des în tricoul câinilor.

El a fost însă convertit și acum a ajuns să fie cel care inspiră teamă copiilor căpiați și babelor din satele pe unde aterizează clona familiei Mititelu.

La meci, Gogoașă dirijează galeria clonei familiei Mititelu, care îi dă muie brutarului.
Când nu e meci, Preda este bodyguard-ul cocalarului Adrian Gigi Mititelu jr., fiul "patronului" care îi întreține pe Gogoașă, Blondu și gașca lor de flămânzi. 
Ce poate fi mai clar de atât?

Mititelu jr. și Gogoașă, stăpânul și sluga.
În afară de hrana zilnică și banii de buzunar, 
Gogoașă mai primește uneori și hainele 
pe care nu le mai poartă cocalarul plod al brutarului.
Cum era aia cu "muie ultrașilor vânduți"
 

Gogoașă e azi cunoscut de multă lume și i s-a dus faima în toată țara. Falsitatea lui se vede însă de la o poștă dacă stai să-i analizezi comportamentul și dacă îți arunci câteva minute privirea peste tatuajele de ocnaș și peste postările de pe facebook.


Atârnătorul interlopului Gigioc (acesta fiind la rândul său un cămătar cu aere de Toto Riina) a vrut să impresioneze tatuându-și 4 strofe din imnul Științei, probabil ca să nu le uite.
Dar vândutul familiei Mititelu a greșit toate strofele cântecului pe care și rivalii Universității le cunosc și probabil le-ar putea reda cu o precizie mai mare decât sluga brutarului.

Iată mai jos ceea ce și-a tatuat Gogoașă, în comparație cu varianta corectă a imnului Științei:












Un alt exemplu din care ne putem da seama ce fel de suporter” este acest borfaș de mahala e postarea alăturată, în care Preda ne face dovada cunoștințelor sale în ceea ce privește Universitatea Craiova.

Gogoașă nu știe care este stema originală, comițând blasfemia de o numi “stemă clonată”. 
Chiar și cel care îi asigură umila existența pentru prestațiile de slugă știe că stema din 1983 e cea care aparține Clubului Sportiv, doar că brutarul nu are interesul să o afirme acum, când a pierdut definitiv procesul pentru marcă și singurul său scop e să înregistreze steme noi, modificate, imediat ce altele i se anulează. 

Din păcate, modul în care instituția OSIM-ului funcționează în acest gen de situație este mult prea permisiv și prea apatic. Nu poți permite înregistrarea acestor derivate de la mărci notorii, la simpla cerere a oricui plătește taxa, pentru ca apoi titularul mărcii originale să stea de fiecare dată și să ceară anularea mărcii-clonă.

Brutarul însuși recunoștea în trecut originalitatea "stemei tradiționale" care aparține Clubului Sportiv, când spera să fure definitiv Știința și să dea tunuri de milioane de euro pentru dezafilierea pe care tot el a premeditat-o.

Și în afara recunoașterii lui Mititelu, zeci de fanioane și programe de meci stau mărturie a autenticității stemei care face parte din marca deținută de Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

Să spui despre stema originală a Universității Craiova că e clonată, când ea a apărut cu ani buni înainte de a te naște tu, asta da blasfemie.
Acesta este Andrei Preda "Gogoașă", vândutul pe care îl așteaptă pușcăria, stăpânul sclavilor de la Praetoria și mentorul liceenilor de la Capillati.
Dar înainte de toate, servitorul familiei Mititelu.   




Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...