17 dec. 2013

Reportofoane, PUZ-uri, fripturi şi IPOCRIZIE. Azi, despre “stadionul sfânt”.

Am văzut împreună o latură greţoasă a peluzei PUZ. I-am văzut plănuind până şi lotul unei clone”, i-am văzut cerând sprijin politic pentru noul proiect”. 

Vă şochează când îi vedeţi azi flancându-l pe ospătarul până mai ieri demonizat şi numind clonă politică” revenirea în fotbal a clubului sportiv Universitatea Craiova şi susţinerea autorităţilor locale pentru renaşterea Ştiinţei? Ce n-aţi înţeles... mentalitate şi continuitate?!

Şi, dacă nu vi s-a aplecat încă îndeajuns cât să fi dat deja la boboci, aveţi toate şansele s-o faceţi acum. Oricât de puţin contact aţi fi avut în aceste ultime luni cu mediul virtual, e imposibil să nu vă fi intersectat cu o grămadă de specimene, într-o covârşitoare majoritate cu vârste destul de fragede, unii neavând nici drept de vot, care “share”-uiesc la greu sloganuri inepte. Masa de manevră a manipulatorilor de la Periniţa nu a înţeles nimic din ceea ce s-a întâmplat în această toamnă.
Plodul cocalar, şef de galerie...

Pentru ospătar şi ostaşii săi cu reportofoane, laitmovitul ultimelor luni a fost “echipa pe Oblemenco!”. Echipa familiei. După ce şi-a mutat circul la Severin şi a abandonat arena de legendă a Craiovei aşa cum abandonează şoferii de tir o curvă în parcare odată ce au terminat numărul, Mărin l-a vrut pe Gigi jr. pe Ion Oblemenco. Şi dacă asta a vrut stăpânul, vânduţii s-au conformat şi au mers să tragă de garduri alături de Lubeniţă, Calu şi Petrică. Cu Mărin în frunte.  

Ascultaţi-i pe distinşii membri de vază ai peluzei Periniţa, cerând eliberarea stadionului sfânt de cancerul boovean: “E foarte important, că dacă nu prinde prima etapă pe Central să joace mititelu şi venim noi… dacă îl dăm afară se duce la Severin. Principalu’ e să nu intre pe Oblemenco. Important e să-l terminăm pe mititelu!




Şi-acum priviţi-i pe aceiaşi băieţi cu reportofoane de la Peluza PUZ-Periniţa, cei plini de continuitate... că de mentalitate nici nu mai vorbim, din aia deţin la vrac!

...Aţi vomitat? Ne cerem scuze, nu asta era intenţia noastră...
Am vrea să vă spunem că e un trucaj, să vă arătăm pixelii albaştri... dar din păcate imaginile sunt reale. Le-a filmat chiar şocâtele Şorici, femeia de serviciu a ospătarului.






39 de comentarii:

  1. auch.......!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat rau au facut Craiovei nenorocitii astia......unelte in mana bouveanului..

    RăspundețiȘtergere
  3. CORUPTII CRAIOVEI...SUNTETI O RUSINE ATI NEGOCIAT PELUZA SUD
    E BINE CA AFLA TOATA LUMEA CINE SUNTETI ..PACAT CA ATI MANIPULAT SI OAMENI CALUMEA

    RăspundețiȘtergere
  4. craiovasport e prea tare!!

    RăspundețiȘtergere
  5. peluza puz,continuitate in coruptie!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. nefiru sa comenteze........casa dulce casa :))))))))))))))
    nefire vezi ba ca prietenii tai ou gogoasa si blondu ziceau ca e important sa nu intre mititelu pe oblemenco .COERENTA SI MENTALITATE, NU??

    RăspundețiȘtergere
  7. mititelu si’a atins scopul…dupa ce l’a manjit pe blondu de friptura pe bot a compromis si peluza sud in intregime…..

    RăspundețiȘtergere
  8. ce gesturi are cacactul ala de postasu… se urca el pe gard si se face ca da in aia de la paza ca sa vada brutaru ce devotat e… milogu pulii.. mama cat imi e de sila……….

    RăspundețiȘtergere
  9. chiar imi vine sa vomit...

    RăspundețiȘtergere
  10. oufiudetarfa17 decembrie, 2013

    din pacate putini oameni vor sa se informeze serios inainte sa aiba o opinie, majoritatea traiesc cu informatii din editie speciala si de la emisiunea lui ivanovici. hai sa dam share pe toate site-urile si grupurile suporterilor craiovei si pe toate siteurile de ultrasi din tara ca sa inteleaga toata lumea odata pentru totdeauna in ce mizerie colcaie peluza $ud

    RăspundețiȘtergere
  11. vandutii booveanului

    RăspundețiȘtergere
  12. Puzistii se pregatesc sa activeze planul abandonarii brutarului si teleportarea la U Craiova...trebuie doar sa rezolva cumva problema cu banii lui Baca.......ca are multi dati imprumut la brutar

    RăspundețiȘtergere
  13. ce tacuti sunt astia care l-au ales pe mititelu ca asa era moda...tacerea mieilor......

    RăspundețiȘtergere
  14. tacerea perversilor , prostilor si ignorantilor

    RăspundețiȘtergere
  15. peluza sud a ajuns peluza supt18 decembrie, 2013

    claudiu radu zis si picior sau lazie arunca totul pe blondu ,ca ar fi ala corupt......uite ca acum a vazut toata lumea despre ce e taina...acolo au fost multi din peluza supt...ce face picior si cativa prieteni de ai lui se numeste rebranding pentru mititelu.fara bani,din prostie si din orgoliu prostesc.
    pentru picior & colegii e mult prea importanta moda ultras.doar o moda nu ceva autentic,real.ii amintim ca sa fii ultras inseamna in primul rand sa conteze cel mai mult pentru tine binele clubului tau,nu doar sa vb de abuzurile jandarmilor si altor factori.daca te limitezi la asta poti sa iti faci mai bine o asociatie de genul greenpeace si militezi acolo.ce au facut baietii astia de la peluza supt in ultimii ani e camatarie,nu e ultras.
    poate intr-o zi se vor schimba lucrurile si pe la craiova ca noi suntem ca de obicei in urma,dar pana atunci e bine ca toata lumea sa stie adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  16. Oul si Gogoasa18 decembrie, 2013

    Saa traiasca sefu nostru Gabi Blondu si finantzoru lui Adrian Mititelu via Baca !!!! Muie lu toata Craiova Maxima !!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. acu creca jwegurile astea merg pe drum si nu prea mai vine banii...ca pe blondu l-am vazut mai zilele trecute prin centru imbracat mai rau ca un boschetar si nu exagerez era incaltat cu niste adidasi rupti.cred ca e disperat de foame in perioada asta si de aia tot incearca si pe la olguta poate mai ciupe si de acolo 100-200 de de lei sa mai supravietuiasca o saptamana.el oricum traieste din banii lui claudiu baca de multi ani.a luat si de la mititelu de vreo 3 ani incoace ca a profitat de disperarea brutarului.imi e scarba si nu inteleg cum cativa oameni care au ceva in cap au putut sa se asocieze cu el,ou,gavriluta,gogoase si toti terminatii aia care ar vinde si pe masa numai sa castige ceva bani.

    RăspundețiȘtergere
  18. peluza pulii e terminata ca imagine. e ZERO. ce ma bucur ca vede toata lumea cu cine avem de aface aici in craiova si cad de jos e fenomenul.pacat,odata impuneam respect oriunde dar acum blondu si grupul lui de CAMATARI si prostituate au preluat conducerea autoritar si au si avut mare nocorc cu cativa mai vechi prin peluza care am vazut ce pot cu ocazia asta.

    RăspundețiȘtergere
  19. dati mai departe! sa vada toata lumea circul de la noi

    RăspundețiȘtergere
  20. peluza sud nu mai e ce a fost.CORUPTILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Vad ca peluza $ud astia sunt un fel de SRI/DNA si inregistreaza convoribirile private. La munca nespalatilor!

    RăspundețiȘtergere
  22. Peluza Mititelu i-a injurat pe CRAIOVEANU, STANGA, SILVIU LUNG. Nu stim de ce doar pe ei, pentru ca toata CRAIOVA MAXIMA e alaturi de sectia de fotbal a UNIVERSITATII CRAIOVA. Cu exceptia lui Ticleanu sunt toti, absolut toti. Balaci s-a cacat pe cretinii care ii invocau numele ca sa se ascunda in spatele lui si sa isi motiveze actiunile pro mititelu. Deci nu inteleg de ce nu au strigat muie CRAIOVA MAXIMA cu exceptia lui Ticleanu, zis si "mister sms". Ca sa nu ii enumere pe toti, ca dureaza mult si ne plictisim, plus ca nici nu stiu daca ii cunosc pe toti, data viitoare pot sa strige MUIE CRAIOVA MAXIMA. Ou' deja am vazut ca acum vreo luna se apucase sa straga bani pentru mititelu in nu stiu ce cont

    RăspundețiȘtergere
  23. "Sudul",o adunatura de ghiolbani si de pupincuristi,stiu decat sa de-a in pula lor pe toata lumea si sa-l injure pe BOOVEANU' de fatada stiu sa zica de Sezione ca s-au vandut,ei nu au facut cacaturi de genu sa injure fostele mari glorii ale Craiovei sau sa dea foc legendarei steme. Un intreg cerc de sclavi si de Booveni

    RăspundețiȘtergere
  24. peluza puz....ŞORICIU' GROS!

    RăspundețiȘtergere
  25. participanti la discutia cu piturca: blondu, gavriluta, ou, gogoasa+edi grasu, trankilo(e posibil si altii, dati amanunte cei care stiti exact)
    pe langa faptul ca discutia a fost inregistrata si s a folosit mititelu de ea(ultrasie puternica):
    -au initiat discutii despre preluarea unei echipe(gaz metan cfr) si transformarea ei in U Craiova..comparatia cu ce s a reusit la cs(clubul sportiv, autoritalie locale, fostele glorii)paleste cu ce hibridosenie se punea la cale..deci argumentul CLONA nu era impediment atunci
    -au cerut in mod explicit sprijin politic, au participat unii din ei chiar si la campania electorala a olgutei..deci argumentul FARA POLITICA dispare, mai ales k n au fost deloc ultra'giati cand geoana se plimba prin cantonament, olguta statea pe new york
    -au fost primii care vroiau echipa lui mititelu afara de pe oblemenco, acum este casa stiintei, desi mititelu are muuulte datorii neplatite la utilitati, a devastat cantonamentul renovat de piturca, n are contract..nu aveau nicio problema in a exila FCU, ba chiar trasau pasii ce trebuie urmati, jucatori furati de la mititelu etc
    martalogi care fumeaza si se cred rebeli gen lazio, au un singur scop:remarcatul in fata altora si recunoasterea lui k ultras cu vechime mentalitate.il intereseaza doar sa remarce abuzurile jandarmeriei si gesturi fara relevanta majora..muie toti si s a cantat bine sunt sintagmele care il intereseaza+sa fie acceptat in grup, in gasca, sa fie bagabonteala si glumite
    cretini gen gavriluta, ou, piratu, mutu, postasu, cici nu au treaba cu fotbalul in general
    faptul ca au reusit sa stabileasca trendul, desi ei insisi propuneau ce acum acuza, ne arata cam cat de redusi sunt cei care ii asculta si la ce nivel s a ajuns ca galerie
    discursul lui mititelu este imprumutat in totalitate, complicitatea cu el este evidenta.cine ii urmeaza si umplu facebook ul cu slogane, atata inteleg din fenomen sau pur si simplu sunt prea dornici sa adere la o asa zisa galerie si sa fie vazuti cu fularul pe gura si pumnul ridicat..sunt, insa, si oameni care pur si simplu cred ca fcu este de urmat, fara interese si oameni cu cap(destul de putini)
    muie craioveanu, jignirea stemei CS este faza care ii caracterizeaza perfect si intelegeti ca pe ei ii intereseaza peluzareala nu fotbalul..adi jr la galerie cu gogoasa este imaginea la care a ajuns peluza supt

    RăspundețiȘtergere
  26. cat mai mult SHARE oameni buni sa vada toata tara cum sta treaba la Craiova cu suporteri si cat mai mult SHARE pe siteurile de ultrasi din tara sa afle si ei cum sta treaba pe aci... cu ocazia asta se trezesc si baietii veseli din sevraj si poate vad ca nu au pacalit pe toata lumea...

    RăspundețiȘtergere
  27. sunt jalnici.............

    RăspundețiȘtergere
  28. http://www.editie.ro/articole/universitatea/universitatea-craiova-intre-prezent-si-viitor.html

    lazio vezi ba ca iti multumeste mititelu....spune i si tu un 'cu placere sefu' ,ceva..... ca asa e politicos..

    RăspundețiȘtergere
  29. ba a inviat lazie pe ultras stiinta ala lua-i as familia in pula cica: cs-istii se lauda ca au adus langa ei toata craiova-maxima. mai trebuie sa aduca si craiova.
    pisa m as pe tine pai atunci va fi si sfarsitul vostru ba jeguri infecte.nu scoti un cuvant despre prietenii tai care cereau alta echipa si sprijin politic fmm de terminat.tovarasii tai ou gogoasa blondu.

    RăspundețiȘtergere
  30. baietii astia impreuna cu Mititelu cred ca trebuie ajutati nu huliti... asa cum trebuie ajutat fiecare om bolnav sau aflat in situatii limita... ajutati sa vada cat mai clar realitatea in care traiesc. "DE CRACIUN FII MAI BUN..." daca nu... asta e.

    RăspundețiȘtergere
  31. uite-l pe coptu` de lazio

    RăspundețiȘtergere
  32. picior nu vorbesti nimic despre cum VA VINDETI ? ete neste videoclipuri mai sus ce zici de ele? e cu ou si cu gogo tovarasii tai.
    te visezi vedeta ultras milogule ipocritule curvo treci langa blondu ai aratat ca acolo iti e locu

    RăspundețiȘtergere
  33. Picior a facut Craciunul cu Mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  34. oufiudetarfa31 decembrie, 2013

    Muie boovenilor! La multi ani oltenilor!

    RăspundețiȘtergere
  35. fortza puz, forza ultrasii, fortza nea adi, fortza mentalitatea!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  36. bai verilor trageti o geana pe penibilitatea aia de plan de reorganizare booveana. cred ca ati putea sa faceti un articol belea pe baza ineptiilor boovene scrise in fituica aia de plan de reorganizare! salutari!

    RăspundețiȘtergere
  37. Mami si cu tati15 ianuarie, 2014

    Unde e mami stema Craiovei?
    La nenea Adi Mititelu si la Gogoaseee! Yupiiii !!!
    Bravooo mamiiiiiiii!
    Da aia cu dungi nu e mami tot stema Craiovei sau tati are doar fanioane din astea noi? Si daca facea mami nenea Piti si cu peluza sud echipa aia cu Apa mai ales ca palmaresu de fapt nici nu exista cum ziceau si prietenii lu tati pe inegistrari?
    Pui prea multe intrebari mami! Treci imediat la culcare!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...