10 oct. 2011

Pârnaia e nasoală şi diabolicul Minciunelu vrea să-şi asigure spatele

Booveanul e sigur că regimul Băsescu nu-l va aresta şi că va scăpa nepedepsit pentru nenumăratele încălcări ale legii. Sifonul de serviciu al Deneaului vrea sa stea cu curu-n 2 luntrii. Şi diabolicul dezaxat chiar a reuşit asta, pe de o parte asociindu-se cu saltimbancul Dan Diaconescu (aliatul din umbră al PDL-ului), şi pe de alta păcălindu-i pe cei de la USL (mai ales pe filiera PSD) cu presupusa campanie (în realitate o anti-campanie) pe care le-o face pe site-ul fiţuicii sale, care oricum nu mai apare pe la chioşcuri tocmai pentru ca e falimentară.

Mărin a postat pe site-ul fiţuicii 3 linkuri către blogurile unor reprezentanţi locali ai opoziţiei şi face pe susţinătorul acestora, în timp ce prestează cu voioşie pe la DNA şi organizează emisiuni de circ în apartamentul omului băgat în direct într-un tomberon.

Astfel, actuala opoziţie a căzut în capcana întinsă de viermele chel (oare cât de prost să fii să crezi că e de bine când te promovează un astfel de individ, pe care toţi suporterii Ştiinţei îl urăsc şi-l dispreţuiesc), iar actuala putere îl foloseşte ca să facă spectacole în regia DNA.

Să fi scăpat oare ospătarul de pedeapsa pentru toate infracţiunile (mai ales economice!) pe care le-a comis prin aceste manevre? De ce ne-am mai mira că se-ntâmplă asta într-o ţară ca România?


Până să aflăm răspunsul la aceste întrebări, să remarcăm că brutarul a fost în al nouălea cer în aceste zile, intrând prin toate emisiunile şi revenind, chiar şi pentru 2-3 zile, în prim-plan. Asta e, de fapt, tot ce îl interesează pe el, era atât de fericit că apare din nou la televizor de-ai fi jurat că a câştigat campionatul…

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...