5 iun. 2011

Rebus boovean: Cine e autorul înregistrărilor?

Aşa cum vă spuneam, săptămâna ce trecu fiţuica de şantaj a lui Mărin a avut multă treabă. Adică a pedalat puternic pe antipatia faţă de portocalii a oamenilor, sperând că stăpânul Mărin va profita după viitoarele alegeri, mai ales că el ar fi atunci, nu-i aşa?, unul care a luptat cu regimul PDL (adică regimul ăla cu ai cărui procurori Denea sau primari supuşi colabora Minciunelu de minune!).

Booveanul ne transmite prin intermediul fiţuicii falimentare că mai are el o înregistrare cu Piţurcă şi se pregăteşte s-o dea publicităţii, ca “să se cutremure Craiova şi întreaga ţară”. Dacă o are (ceea ce n-ar fi de mirare), de ce mai anunţă şi n-o dă încă? Probabil din ea ar rezulta acelaşi lucru ca şi din precedenta înregistrare (întâlnirea lui Piţi cu o parte a suporterilor), adică lucrul făcut public de multă vreme de manager şi pe care ni-l dorim cu toţii: să ne scape de orfanul paranoic!

Aşadar, revenim la întrebare: de ce nu dă ospătarul drumul la înregistrare?
Pentru că miza lui Mărin e să pună presiune pe autorităţi şi să-i şantajeze pe toţi cei cu putere de decizie, care ar putea face ceva pentru a-i încurca socotelile. Ajică speră ca acest anunţ făcut de fiţuica sa să-l sperie pe Dincă, iar atacurile repetate din ultimele zile să-l “înmoaie” şi FC Booveni să poată rămâne pe stadionul oraşului, în interesul exclusiv al lui Minciunelu.

Fiţuica Falimentară:
Complotul de la Sofia, înregistrat audio!
Din ultimele informaţii pe care le deţinem, se pare că întreaga discuţie care s-a desfăşurat pe 13 mai a. c., la Bistro Sofia din Craiova, a fost înregistrată audio şi va apărea în următoarele zile. Înregistrarea, care va cutremura Craiova şi întreaga ţară, conţine toate detaliile picante ale discuţiei-complot dintre cuplul Dincă, Victor Piţurcă şi ceilalţi comeseni.”

CRAIOVASPORT vă propune să dezlegaţi misterul înregistrărilor cu care Mărin vrea să şantajeze: cine credeţi că e autorul acestora?


Sub numele Andrei Craioveanu, persoană care în realitate nu există (vorbim aici de redacţia fiţuicii, nu de cartea de telefoane), Mărin scrie articole de tot căcatul în foaia sa de şantaj. Cu cracii-n sus pe canapeaua din biroul unde-i face felaţii Alinutza, booveanul le dictează sclavilor Şorici şi Roşcaca textul viitoarelor “materiale”.
Pentru că fostul vânzător de brânză ajuns corespondent al trustului Intact scrie mai greu (patru clase nu-ţi sunt întotdeauna de ajuns!), această sarcină îi revine “eruditului” cancelar moldovean. Între 2 ciorbe, Roşcaca a avut o “sclipire de geniu” şi a descoperit săptămâna trecută o formulare cu care şi-a imaginat că va face senzaţie, recte cacofonia forţată “Mărinică Dincă care. Jocul de cuvinte i-a plăcut, se pare, tare mult lui Ajică. Şi, ca să pară docţi, argaţii lui Mărin folosesc cu obstinaţie această formulare, plini de mândrie că au descoperit cum să-i vină ei de hac “dujmanului” stăpânului lor.


Ca nişte răuvoitori ce suntem, le retezăm avântul fiţuicarilor şi vă prezentăm în continuare doar câteva cacofonii, dezacorduri şi alte astfel de “realizări”, prin care slugile agramate ale booveanului sliluiesc constant limba română.

PS. Nici nu ne mai “împiedicăm” de zecile de virgule puse aiurea, de multe ori între subiect şi predicat. Sau de cele care lipsesc acolo unde sunt obligatorii...




Cam ăştia sunt argaţii lui Minciunelu, care se pretind “fini” intelectuali şi vor să parodieze pe oricine, folosind presupuse subtilităţi” gramaticale de care în prostia lor sunt foarte mândri. Din păcate pentru aceşti măscărici veniţi direct de la coada vacii şi aterizaţi în ceea ce ei spun că e o redacţie, CRAIOVASPORT încă n-a fost închis de boovean şi vă arată tuturor cât de jalnici sunt aceşti lachei. Priviţi cum curg cacofoniile în articolele slugilor care acum au descoperit ce mişto sună “Dincă care şi fac pe “telectualii rasaţi” în timp ce-şi şterg cu mâneca balele de retardaţi.

----------------------------------------------------------

Textul din imagine e o mostră de imbecilitate. Rar îţi e dat să vezi atâta prostie pe centimetru pătrat. Mai întâi, boovenii ne spun că satelitul pregătit de Crişan îşi reia pregătirile... probabil pregătindu-se ca să fie pregătit... Apoi, cică va avea loc o scurtă discuţie în care Crişan va discuta... Evident că două antrenament” e o exprimare elevată, de nivelul unei fiţuici cu pretenţii.  Duminică când...” sau vor pleca cel mai probabil...” sună sublim, felicitările noastre maeştrilor cacofoniilor! Apropo, proştilor, pluralul adjectivului “albastru” e “albaştri”, cu un singur “i”!
----------------------------------------------------------

Oare idioţii lui Mărin să nu ştie că substantivul arbitru” are pluralul arbitri”, cu un singur i” şi nu cu doi?









----------------------------------------------------------

Imediat ce rata de Troaca a ajuns în Craiova, văcarii trag la Niuiorc şi se pun pe scris. Formulări care ar fi comice dacă n-ar fi de-a dreptul penibile sunt slobozite din cei 2-3 neuroni ale căror sinapse s-au dezvoltat în timpul celor 4 ani de chin pe la şcoală şi apoi la negocierile dure de la tarabele de prin pieţe, unde se stabilea preţul brânzei (un fel de bursă a brânzei, cu şocâtele Şorici pe post de broker). Astfel, Gogoşoiu iasă”, pronumele personal eu” se tranformă în io” (licenţă booveană), substantivul fundaş” se trasformă în fundaşi iar pe Dănănae îl cheamă de fapt Dănănaie”.   

----------------------------------------------------------

Cauboii” booveanului au probleme şi când se confruntă cu cuvinte grele precum macedonean” (la ei e macedonian”, probabil pentru că au auzit de Macedonia la vreun buletin de ştiri sau au mâncat pe la colţul străzii vreo plăcintă care se numea aşa)
Urmând exemplul dat de fiţuică, armean ar trebui să se spună armenian, iar locuitorii Olteniei ar deveni oltenieni.





----------------------------------------------------------

Sclavii ospătarului dau de belea şi la conjugările verbelor, acolo unde ghiolbanii adaugă i-uri în proasta. Astfel, la ei se scrie voi venii, am primii sau va revenii...







----------------------------------------------------------

Aduşi la oraş de Mărin ca să-l spele pe picioare, ţăranii de la fiţuică au foamea-n glandă şi se hrănesc cu cratimele. Priviţi cum scriu ei Spune-ţi părerea...”, mai mulţi adolescenţi s-au prezentat...”, Papură s-a arătat...”sau italianul l-a învins...”.

Fomiştii au devorat şi virgula care ar fi trebuit să separe numele alenatorului şi cuvântul mulţumit, urmat de semnul exclamării (în titlul ştirii)...


----------------------------------------------------------

Pentru magazin şi Ştiinţa-mobilul va fi zi plină sâmbătă”, aşa ne informau agramaţii lachei într-o vineri... Greu cu Ştiinţa-mobilul ăsta când n-ai şcoală, îl articulezi când nu trebuie şi când e nevoie s-o faci scrii că Ştiinţa-mobil va face şi va drege, maşina fiind asaltată de suporterii, aceasta având vânzare...



----------------------------------------------------------


Stoica căpitanul”,  
din cauza numeroaselor greşelilor sau suporteri care vor să vadă meciul trebuie să...”, sunt alte exprimări care fac epocă în presă. 
Dacă asta se poate numi presă. 
----------------------------------------------------------

“Alb-albaştri la control… luaţi de-aici exemplu de jurnalism! Dacă Şorici ar fi fost pe la şcoală, ar fi scris cu siguranţă “Alb-albaştrii, la control”.








----------------------------------------------------------

prin orgoliu nostru de olteni...”, aşa ştiu jegoşii să scrie corect gramatical. Pălmaşilor, sunteţi vai de mama voastră!








----------------------------------------------------------

Şi perlele şocâtelui Şorici curg în valuri, cu substantive nearticulate sau inventate (clujan nu există, corect se spune clujean) şi cu stâlcirea limbii române prin înfiorătoare dezacorduri:
- “Myklos, unul dintre asistenţi partidei de mâine...”
- clujanul a acordând o aruncare de la margine...”
- oficialii clubului alb-albastru au făcut o adresă prin care a cerut ca arbitru asistent...”
Vânzătorul de brânză şi ex-şoferul de la 3TV nu ştie nici măcar cum se scrie împreună”. Dacă prostia ar durea, slugile lui Mărin s-ar tăvăli-n chinuri...




----------------------------------------------------------


o zile de repaus...”, patru jucătorii...”. Cam atât de proşti sunt.









----------------------------------------------------------

În atenţia imbecililor lui Mărin: pluralul de la “serie” e “serii, nu “seri”.

echipa lui Mogoşanu vor întâlni...”, cinci jucătorii...”, astea sunt dovezi clare că supuşii ospătarului ar fi trebuit să rămână repetenţi ani la rând.






----------------------------------------------------------

“Noştri”, cu un singur “i”, acesta este pluralul pronumelui/adjectivului posesiv “nostru”. Penibilii booveni par să nu ştie asta.








----------------------------------------------------------

Aşa e când pui agricultorii la birou, nu pot corecta exprimarea de văcar a lui Ajică. Poate data viitoare vor încerca şi cu “celor cărora”








----------------------------------------------------------

“Fii alături de…”, aşa se conjugă corect verbul “a fi”. Dar Şorici de unde să ştie asta?







----------------------------------------------------------

Păcurar va lipsi o lună după gazon… :))). Cât de prost să fii să nu ştii că după” înseamnă îndărătul”, în dosul”, înapoia”...? Oare Păcurar lipsea în dosul terenului sau de pe” teren
Sunteţi penibili, sărmani analfabeţi din căcare...!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...