15 iun. 2010

Blogu' lu' preşedintele: Iliev rămâne la Universitatea Craiova

Bine aţi revenit la mine pe blog,

abia aştept să văd reacţiile voastre după ce vă dau vestea asta. Ghiciţi ce?
…N-aţi ghicit!!! :) Fiţi atenţi: în urmă cu 13 secunde, Iliev a semnat un nou contract. Să văd acum ce mai zic cei care ne vor răul, să vedem ce mai inventează şi ce motive mai au să mă conteste. Ar trebui să tacă cel puţin cinci ani de acum înainte, dar parcă văd că acum o să înceapă iar cu placa aia veche – nu s-or mai fi săturat oare de ea?, cu performanţa, cu calificările în cupele europene, cu trofeele Cefereului şi Urziceniului… Dar nu-i nimic, sunt tăbăcit şi voi rezista, nu voi abandona lupta!

Vă doresc o seară de excepţie alături de cele dragi!

UPDATE: Un duşman s-a infiltrat pe blogul meu şi a schimbat poza lui Iliev cu aceasta. Nu ştiu ce se urmăreşte, dar se pare că oraşul Craiova este o cauză pierdută! Oraşul este condus din umbră de gds şi familia voinea, ei doresc moartea Universităţii pentru a-mi fi mie rău!


Traducerea şi adaptarea: CRAIOVASPORT

Blogu' lu preşedintele: Bună ziua!

Întâi de toate vreu să-mi arăt recunoştinţa pentru înflăcărarea cu care m-aţi întâmpinat chiar şi aici, în lumea virtuală.

De la bun început vă mărturisesc că tot ce scrie pe acest blog îmi aparţine mie, toate frazele sunt editate şi dictate de mine, în timp ce stau pe fotoliu şi cu picioarele pe birou, cu plasma pornită pe gesepeu, să văd ce mai zice Gigi. După păţania cu “maximumul”, din respect pentru voi, cei care citiţi aici, am dat ordin ca textele să fie corectate de un specialist înainte de a apărea pe blog. Am ales unul de la mine de la ziar, sper să fie compatibil şi să se plieze pe spiritul blogului.

Vlad îmi citeşte toată ziua ce mesaje am mai primit de la voi, dar pe unele dintre ele trebuie să le aprofundăm, pentru că nu ne dăm seama din prima dacă e bine să apară, sau să fie cenzurate ca să nu aprindă spiritele şi mai mult.

Îmi dau seama că foarte mulţi dintre voi aveţi dreptate, aveţi idei bune, dar ce nu înţelegeţi voi e că ele nu pot fi aplicate în actualul context socio-economico-falimentaro-…de austeritate de la Universitatea Craiova. Voi o ţineţi una şi bună: să aduc un antrenor cu personalitate şi experienţă şi să cumpăr şi fotbalişti valoroşi… Dar voi nu înţelegeţi că eu am şi alte informaţii de la colaboratorii mei, mai ales de la contabili, la care voi nu aveţi acces.

Dacă un antrenor e valoros, nu înseamnă că respectivul personaj e şi compatibil cu noi. Un antrenor de valoare are pretenţii, de multe ori nejustificate. Pretinde transferuri de jucători importanţi şi libertate, adică are o anumită mentalitate, nesănătoasă pentru el, care l-ar împiedica să pună în practică şi ideile lui Sandu Tăbârcă, mai ales că noul nostru director tehnic este foarte profesionist şi face numai ce-i spun… ce-i spune conştiinţa, intuiţia şi vasta sa experienţă.

Ce nu înţelegeţi voi e că există şi antrenori care nu sunt extraordinar de bine pregătiţi, dar care sunt compatibili, se pliază foarte bine pe echipă. Tot încerc să vă dovedesc asta, dar chiar dacă am avut foarte multe eşecuri, am încredere că până la urmă voi fi inspirat în alcătuirea echipei… tehnice.

Tăbârcă Sandu, căruia deja jucătorii îi spun mister, nu va avea atribuţii de antrenor principal. Va fi mâna dreaptă a mea, adică va analiza adversarii şi va ajuta antrenorul principal la pregătirea tactică a meciurilor. Sandu e un profesionist, e foarte competent, chiar dacă nu a avut rezultate la Bistriţa.

O să răspund acum câtorva din miile de mesaje primite de la voi, cei care mă apreciaţi şi mă iubiţi, sau dimpotrivă, vă lăsaţi influenţaţi de duşmanii care urmăresc să-mi facă rău şi sa-mi distrugă echipa. Aş fi putut, aşa la caterincă, să-l pun pe Spânu să vă răspundă, dar vreau să o fac eu.

1. Pentru LăbărtzicaUCV
Dragă Lăbărţica, îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase, dacă ar fi toţi aşa ca tine, ar muri de necaz duşmanii.

2. Pentru Borhot
Dragă Borhot, ştiu că Napoli este simpatizat de foarte mulţi dintre voi, tocmai din acest motiv nu este o soluţie pentru Universitatea în acest moment.

3. Pentru sorinaccio
Normal că o să jucăm tot la Severin, acolo ne simţim extraordinar, băieţii sunt fericiţi acolo, au venit în grup şi m-au rugat să jucăm tot acolo, unii dintre ei mi-au spus chiar că se gândesc să se lase de fotbal dacă mut echipa de la Severin.

4. Pentru mumu sandokanu
Tu eşti puţin răutăcios. Să ştii că am mai multe variante de antrenor, dar e foarte greu, pentru că trebuie să aleg soluţia cea mai bună. Nu e vorba de lipsa de bani, aşa cum insinuezi tu. Ştiu că Porumboiu l-a adus pe Lopez Caro. Te rog să mă crezi că şi eu m-am gândit la el, dar nu era compatibil. Eu m-am gândit chiar şi la Mourinho, au fost ceva contacte după finala Ligii Campionilor, dar din păcate este un madridist convins. Fabio Capello e plecat în Africa de Sud şi nu are semnal, iar Alex Ferguson ne-a transmis că vrea să se retragă, din păcate, după ce termină contractul.

5. Pentru când ne dai banii pe abonamente?
Dacă nu te potoleşti pun bodyguarzii pe tine!


Traducerea şi adaptarea: CRAIOVASPORT

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...