9 iul. 2011

Măscăriciul e pe moarte…

Încet-încet, sinistrul personaj de la Niuiorc se pregăteşte să dispară… Cam târziu, deşi un escroc de teapa lui ar fi trebuit de mult să înfunde puşcăria. Infractorul chel (unii îi asemuiesc mecla cu un cap de penis) a escrocat pe toată lumea, de la societăţi comerciale cu care a avut de-a lungul timpului relaţii comerciale şi până la foşti antrenori, jucători sau angajaţi ai Craiovei sau la autorităţi. Statul român este în pagubă cu multe milioane de euro şi este incredibil cum instituţiile unei ţări care trece printr-o criză profundă nu au reacţie la infracţiunile financiare ale lui Minciunelu.

Oricât ar fi Mărin de util Deneaului pedelist, e prea mult ce se-ntâmplă. Un individ care a şantajat magistraţi ca să obţină câştig de cauză în diverse litigii, care nu şi-a plătit niciodată taxele şi impozitele pe care noi toţi le plătim şi a făcut inclusiv falsuri grosolane şi dovedite pentru a fenta Fiscul, profită în continuare de apatia celor care ar trebui să-şi facă datoria şi să-l facă să plătească pentru aceste ilegalităţi.

Din păcate însă, cu largul concurs al câtorva dintre... suporterii care fac parte din galerie, şansele de a mai avea fotbal la Craiova sunt infime. Victor Piţurcă e deja selecţionerul echipei naţionale şi e imposibil ca el să mai poată ajuta acum Craiova. Până cu câteva săptămâni în urmă a fost dispus s-o facă, dar au fost unii care ne vorbeau despre “continuitatea” SRL-ului lui Mărin. Îi aşteptăm acum să ne explice cum va mai sta treaba cu continuitatea acelei societăţi comerciale falimentare în caz că FC Booveni va fi dezafiliată. Sau să ne lămurească şi pe noi care dintre firmele-fantomă ale booveanului e de fapt Ştiinţa noastră. Ca să-i “ajutăm”, le punem la dispoziţie una dintre declaraţiile ospătarului din ultimele zile:
Avem două societăţi, una care se ocupă cu licenţierea şi una care se ocupă cu marketingul. Cea de-a doua a creditat clubul, iar când banii din televizări au intrat în contul primei, totul a fost legal, pentru că exista o datorie care trebuia acoperită. Sunt intoxicări...”.

CRAIOVASPORT a pus mereu o întrebare, la care din păcate nu a răspuns nimeni dintre cei care s-au declarat (mai mult sau mai puţin răspicat), acum câteva luni, împotriva ideii lui Victor Piţurcă de a crea un nou club, al oraşului şi al suporterilor: ce s-ar întâmpla dacă un patron al vreunui SRL X..., care foloseşte numele Universitatea Craiova, ia decizia de a muta activitatea SRL-ului său într-un alt oraş (legal are acest drept). Să zicem că închidem ochii şi punem degetul pe hartă, iar când îi deschidem citim, spre exemplu... Fălticeni!
Ce facem NOI, cei care iubim Ştiinţa, în acea situaţie, dragi înţelepţi care consideraţi că Universitatea Craiova e doar un SRL, cu continuităţi şi alte prostii care decurg din această inepţie...?
Răspundeţi scurt şi la obiect, CE FACEM? Ne mutăm la Fălticeni? Ne facem abonament CFR ca să avem reducere o dată la 2 săptămâni pentru lungul drum cu trenul până în respectivul capăt al ţării? Umplem rezervorul şi plecăm în pelerinaj o dată la 14 zile, ca să vedem Ştiinţa noastră jucând “acasă” la sute de kilometri de Craiova?

Mărin a avut deja o tentativă acum un an şi ceva: şi-a luat SRL-ul la subraţ şi a plecat cu el la Severin, acolo unde a găsit, la prima strigare, un primar imbecil dispus să-şi facă publicitate şi campanie electorală folosind numele Universitatea Craiova şi preferând să lase să moară fotbalistic numele istoric al propriului oraş: Drobeta.

Oare asta este Craiova noastră? Clubul familiei lui Mărin Ajică, prin care bântuie cu strachina de ciorbă-n mână un stelist spurcat şi incompetent care-i face albie de porci pe suporteri pe contul său de facebook...?
Viermele moldovean pe care Mărin l-a luat pe lângă casă ca să-i dea limbi în cur şi să-l spele pe picioare îşi permite să jignească suporterii Ştiinţei, care suferă din cauza dezastrului pe care l-a provocat Minciunelu şi “colaboratorii” lui. După ce FC Booveni (sosia pe care Ajică o prezintă drept Universitatea Craiova ca să poată exista personajul său grotesc) a retrogradat din Liga I atât pe teren cât şi la comisia de licenţiere, sluga infectă a dictatorului chel îi mai şi pune la punct pe suporteri.

Fomistul moldovean care încă mai auzea în timpane strigătul înaintaşilor săi (...“Sârmaaa!”) când a luat trenul spre tărâmul făgăduinţei din sala de mese de la Periniţa, le vorbeşte acum îndoliaţilor fani ai Craiovei despre poeme şi-i face “mâncători de căcat”, “proşti”, sau îi ironizează cu replici de genul “stai să dorm şi plec dimineaţă. Mai poţi aştepta? Ştiinţa care sunteţi voi! Miejilor!”.
Ei bine, dragi prieteni, aşa se comportă cu suporterii numărul unu de la FC Booveni (după împăratul Mărin)... Aşa răspunde durerii fanilor disperaţi un stelist spurcat, un boschetar moldovean adus la Craiova de Minciunelu ca să-l şteargă la cur şi să-i fie lacheu şi “colaborator” în nopţile în care n-are somn şi în biroul de la Niuiorc e nevoie, pe lângă zdreanţa Alinutza, şi de un yes-man care să-i aprobe ideile tactice.

Deşi e prea târziu, poate că măcar acum vor realiza cât de mult au greşit cei câţiva din galerie (şi aici nu vorbim despre perverşii care l-au înregistrat pe Piţurcă) care nu au conştientizat că ŞTIINŢA SUNTEM NOI şi nu un SRL boovean şi au ales să-i întoarcă politicos spatele fostului manager atunci când acesta ne-a întins, timp de mai multe luni, o mână salvatoare.

Am rămas cu dementul Mărin, un falit oficial care pentru a masca sărăcia şi haosul în care târât numele Ştiinţei speră să fie dezafiliat de FRF pentru acţiunile sale ce încalcă regulamentele UEFA, tocmai pentru a mai găsi un vinovat din cauza căruia Booveni nu e campioană... aşa cum au reuşit Urziceniul sau Galaţiul, cu diferenţa că acolo antrenori nu au fost patronii. Piţurcă e acum selecţioner şi noi am rămas cu sclavi insalubri ca cancelarul Roşcaca, spurcatul plin de căcat care ne recită poeziile lui Walt Whitman, imaginându-şi, în sclavia lui, că Mărin Ajică e Abraham Lincoln, în timp ce noi ne-am ascuns în noi înşine de ruşine şi de tristeţe…

NE MERITĂM SOARTA, prieteni, oricât de mult ne-ar durea s-o recunoaştem…

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...