21 ian. 2014

FC Calu’ SRL 2014 şi bocitoarele cu continuitateEchipa familiei lui Mărin e pe cale de dispariţie. Ca broasca de Galapagos. 
Se pregăteşte să-i ia locul o altă firmă, una nouă, pe numele bodyguardului Calu. Continuitate. Important e doar ca srl-urile să fie controlate de ospătar şi ca liderii PUZ-ului să-şi primească raţia de mâncare la Periniţa. 

De un ridicol absolut, străjerii lui Mărin se dau de ceasul morţii pe reţelele de socializare. Au luat tonul ăla tâmp de impotenţi privitori ai nenorocirii. Cerşesc milă şi compătimire. Nu mai urlă că o să-l gonească ei pe Mărin. Pe care-l urăsc şi-l contestă neîncetat, dar ce să vezi, el îi blochează de ani de zile. Acum sunt doar trişti şi spun că nu e nimic de făcut.

Nici ei nu mai cred ce spun. Nu dau share şi linkurilor care dovedesc impostura ospătarului. Ca nişte bolşevici veritabili, nu vorbesc despre ce nu le convine. Aproape au devenit muţi. Muţi şi trişti.


Pagina care ne-a blocat comentariile după ce am postat o poză cu plodul cocalar dirijând peluza PUZ. Poza era reală.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...