2 mai 2011

Circul FC Booveni prezintă spectacolul “În drum spre matineu”


Circ total, asta se întâmplă la FC Booveni, cu un patron-măscărici care se ceartă cu toată lumea, de la şefi de federaţie, ligă sau comisii, până la ziare, primari, impresari, arbitri, foşti sau actuali fotbalişti, suporteri, antrenori sau chiar neveste de antrenori… Totul e posibil la FC Booveni, circul care ne prezintă constant spectacole din ce în ce mai groteşti. Iar clovnul chel care regizează toate comicăriile ştie despre toată lumea câte ceva, are chiar probe despre fiecare, aşa că atât vă trebuie să-l supăraţi cu ceva. Cât timp îl lasă pe el să se desfăşoare şi-i joacă-n strună, oricine e om de bine şi poate aspira la statutul de “colaborator” (a se citi sclav). Ultimul episod l-a expus oprobiului boovean pe valorosul tehnician Regheton, brelocul impresarei cu pieptul umflat.

Paiaţa care acum vreo 2 săptămâni spunea “Piţurcă să-şi rezolve problemele cu Mititelu, să nu mai atace zi de zi echipa”, afirmă acum că fostul manager avea dreptate şi că-i pare rău că n-a crezut în el, lăudându-l pe Piţi că nu s-a lăsat călcat în picioare. Şi ce face acum cârlionţatul Regheton, care plânge şi suspină că s-a pişat Mărin pe el? “Atacă echipa”, după propria-i logică de nevertebrată. Doar că diferenţa dintre el şi Piţurcă e că el a venit la FC Booveni în genunchi, având probabil un contract conform căruia e plătit în jumări şi că în timpul mandatului său stadionul “Ion Oblemenco” a ajuns să găzduiască meciuri de fotbal cu 250 de spectatori în tribune, cu jandarmi cu tot – probabil cea mai mică asistenţă din istorie, în timp ce toamna trecută arena gemea de lume cu 2 ore înainte de începutul partidelor.

După ce l-a aruncat la gunoi pe papiţoiul Regheton, booveanul i-a dat un SMS miresei Aiurel, cerându-i să se prezinte în 5 minute la uşa Niuiorcului. Sclavul s-a înfiinţat numaidecât, gata să dea nişte limbi în cur şi să răspundă cu “Da, Şefu!” la orice i se cere. Paiaţa penibilă, pe care Minciunelu o bagă şi-o scoate din vestiar după bunul plac, a acceptat fără să crâcnească noul rol şi va rămâne secundul lui Mărin până la noi ordine, adică încă vreo 3 săptămâni. Oricum, dacă FC Booveni va retrograda, ospătarul nu va mai avea nevoie de el. Pentru că viermele chel nu se va mai sfii de nimeni, pe bancă ar putea sta, cu atribuţiuni de secund, chiar cancelarul Roşcaca. Asta dacă nu se supără Ajică şi, ca să le-arate el dujmanilor, se duce el însuşi pe bancă şi îşi exercită pe faţă “prerogativele de patron”.




Regheton, înainte de derbiul dintre FC Booveni şi Unirea Urziceni:
“Mă duc la stadion, dar nu sînt sigur dacă Mititelu mă va lăsa să intru. Dacă se va întîmpla acest lucru, voi sta la tribuna a doua pentru a vedea meciul. Mi-e teamă să nu se întîmple un nou episod ca în cazul lui Piţurcă.

Am fost suspendat 21 de zile pentru că mi-am permis să iau măsuri disciplinare împotriva celor trei jucători reveniţi la echipă. Ieri am fost la club de biliard cu toată echipa, iar Mihai şi Florin Costea şi-au comandat papanaşi şi pizza. Am considerat că nu are rost să îi reţin în lot dacă asta mănîncă ei înainte de meci.”

Traducerea CRAIOVASPORT:
Me duc la stadion, dar nu sunt sigur dacă Eadrian me lase şi pe mine se intru. Până acum eram pervers şi ziceam că nu me intereseaze ce a fost înainte, cu Piţurcă, da’ acum declar că sper să nu se întâmple un nou episod ca în cazul lui. M-a suspendat Eadrian 21 de zile că am încercat se-i sugerez şi eu o schimbare la un meci şi nu i-am lesat pe Costea şi pe Dina se menânce papanaşi şi pizza.

__________________________________________________________________


Regheton, după izbânda de răsunet a lui FC Booveni, care a surclasat puternica grupare rivală de pe locul 17:
“Nu am înţeles de ce am fost suspendat. M-a deranjat că nu am avut voie să stau măcar la tribuna oficială. Din punct de vedere fizic, doar Mihai Costea ne poate ajuta în momentul de faţă. Florin Costea ar trebui să fie un model, ceea ce nu se întâmplă. Nu am vrut să fac niciun compromis, un jucător profesionist nu are voie să facă aşa ceva.

Am dat contractul meu unui avocat, să văd dacă m-a suspendat legal. Mi s-a refuzat accesul la vestiare. Fraţii Costea şi Dina nu vor mai juca atâta timp cât voi mai antrena Craiova, dacă voi mai rămâne la echipă.”

Traducerea CRAIOVASPORT:
Nu eam enţeles de ce eam fost supendat. Eadrian ne-are dreptu’ se me suspendeze, că me super şi încep se plâng. Deacă persistează cu lucruri din acestea, îl spun lu’ Ana şi-l bate, că ea mereu me apere de oamenii răi ca Eadrian. Eu nu eam vrut se fac nici un compromis, dar Eadrian a ţipat la mine şi m-a intimidat…
Am dat contractu’ meu avocatului care s-a ocupat de divorţu’ lu’ Cherida Zăvoranu, se ved dacă e legal se me suspendeze. Că acuma dacă me suspendeaze pe mine nu mai e legal, dar când l-a suspendat pe Piţurcă ziceam că nu me bag şi e dreptul patronatului se dea suspendări la antrenori.

__________________________________________________________________


Ana Maria Uger:
“Mititelu îl ţinea nopţi în şir la telefon pe soţul meu să-i spună pe cine să bage în echipă! Mă suna disperat că agentul Becali era în cantonament la jucători, că vrea să-i fure echipa. Mititelu este dezamăgirea vieţii mele. Acum 10 minute i-am dat un mesaj că nu e frumos ce face cu mine şi cu Laur. I-am adus jucători pe banii mei. Niciun jucător nu mai venea la Craiova din cauza lui. Îmi pare rău că nu am crezut în Piţurcă şi în impresarul Becali. Ce se întâmplă astăzi şi ce fac patronii e jignitor şi abuziv.”

Traducerea CRAIOVASPORT:
Deci mititelul îl ţinea nopţi în şir la telefon pă soţul mău, că m-am şi speriat la un moment dat, crezând că ăştia sînt pă invers. De fapt el îi spunea pă cine să bagă în echipă, dar însă eu am avut foarte mult dă suferit, păntru că Laur nu îndrăznea să-i închidă telefonul şi rămâneam nemulsă. Mă suna disperat mititelul, cu morcovu-n anus şi plângea ca un bebelush, că cică îi fură agentul Becali007 jucătorii. I-am spus să stea liniştit că le arăt eu un sfârc şi-i întorc imediat înapoi.

I-am adus şi folbalişti, pă banii mei… în sensul că mi-am amanetat toate jimmy choourile şi louis vouittoanele şi le-am plătit eu cu Laur biletele dă avion, că contractele îi minte Mărin că le achită la vară, când o să le dea ţeapă şi-o să-i trimită acas’ pă toţi. Îmi pare rău c-am făcut streaptease în vestiar după meciul cu Târgu Mureş, trebuia să credem în Piţurcă, da’ am vrut şi io să-l fac antrenor pă mamelucul ăsta dă Laur... că mai bine-l lăsam la Snagov.

__________________________________________________________________


Ajică Mărin Minciunelu:
“Reghecampf se plânge ca o muiere la TV, nu e corect ceea ce face. M-a condiţionat că el nu stă pe bancă dacă cei trei jucători vor fi în lot. M-am rugat noaptea trecută de el să revină asupra deciziei şi el a spus că nu acceptă. Du-te şi dă-mă în judecată că nu ţi-am dat niciun preaviz de încetare a activităţii de la club. Poate să plece acasă, nu mai e nevoie de el la Craiova. Eu l-am făcut antrenor în Liga I. L-a lucrat pe Napoli timp de trei luni. El a insistat ca unii jucători de la Craiova să semneze cu soţia sa ca impresar.”

Traducerea CRAIOVASPORT:
Reghencamp să plânge ca o muiere la televizor… Pă’ ce vrea, să me-a el mie rolu’ meu de bocitoare care am muncit la el ani de zile cu Sa-muilă şi cu ăştea? Deci ăsta e rolu’ meu, nu are voie să-l ea iel. Reghencampe, fii corect! Deci m-a condiţionat el că cică nu stă pe bancă dacă cei 3 jucători va fi în lot… Pă’ ce vrei bă băiatule, tu dacă scrie ăştea prin ziare că eşti antrenor crez că poţ să faci tu lotu’? Ce, te crezi patron? Eşti în eroare bă, n-ai prerogative! Du-te şi dă-mă în jiudecată că nu ţ-am dat preaviz. Hai, pleacă la fusta lu’ Prodanca, că nu mai am nevoie de tine aci, atât a fost rolu’ tău în spectacolu’ meu de circ. Pă’ bă băiatule, io te-am făcut antrenor şi tu ce faci, vrei să faci lotu’… mâine-poimâine vrei să faci şi echipa... Pă’ de-asta te-am adus io aci bă, mânca-ţ-aş pula ta?

Şi mai vă spun o chestiune: am informaţii că ţâţoasa de Prodanca l-a lucrat timp de 3 luni pe Chiron, de aia n-a intrat ăla-n peşti. O reclam la deneau şi veţi avea în curând nişte surprize foarte mari, vă rog să mă credeţi. A vrut să destabilizeze echipa, să-i taie aripile. Am date că Prodanca şi cu brelocu’ ei Regheton a venit aci special să-m distrugă ei mie echipa. Pă’ noi aveam aci o echipă foarte talentată şi când să culeg şi io roadele dupe jocu’ jucătorilor, le-a tăiat ei aripile…

__________________________________________________________________


Regheton, 16 ianuarie 2011:
“Situaţia e puţin dificilă, dar nu e dramatică, aşa cum se vehiculează. Nu e o situaţie de a nu mai putea lucra. Sunt probleme mereu când se schimbă o conducere. Aici a fost ceva mai radical, pentru că s-au schimbat preşedintele, managerul general şi antrenorul. Toţi ştim ce trebuie să facem ca să primim licenţa. Licenţa o vom primi, dar până atunci mai avem lucruri de făcut.
Proiectul lui Piţurcă e născut din ură.”

Traducerea CRAIOVASPORT:
No comment…



Definitorii pentru modul în care booveanul înţelege să lucreze cu “secunzii” săi sunt replicile de la minutul 6, secunda 24…
“…Adriane, eu ţi-am spus că jucătorii aceia nu ne pot ajuta? Ţi-am spus că ne pot ajuta, dar nu la meciul ăsta...”

“Da’ nu decizi tu treaba asta băi băiatule”

“...Aaa, nu? Dar cine decide?”

“Eu!”

“Păi da bă, da’ atunci fă-te antrenor, ia-ţi licenţă!”

“E problema mea şi nu e a ta!”

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...