28 iul. 2010

Blogu’ lu’ preşedintele: Atac ordinar marca GDS

Bună ziua,

Revin în forţă pe blog ca să vă spun că în Gaeta de Sud, familia Voinea şi-a arătat din nou colţii şi în loc să muşamalizeze şmecheria de o încercasem eu ca să mai scap nişte terenuri de sub sechestru, ei a vrut să mă denigreze şi a dat-o aşea… cover-bombă pe prima pagină. Ce bulangii…

Psihoza mea (ho bă, nu săriţ în sus, că căuta argatu’ Vlad în dicţionar un cuvânt mai aşea, mai şucar…) e că Ina Voinea face tot imposibilu’ ca percepţia (ce mai cuvinte bag, mânca-ţi-aş!) lu’ craiovenii despre mine să fie ultra-negativă. E cel mai foarte evident acest lucru. Ca şi faptul că eu sunt un analfabet, care habar nu are că anumite adjective/adverbe exprimă deja superlativul sau o însuşire absolută, aşa că nu au grade de comparaţie, da’ io le pun de la mine, ca să aibă ăştia de la CRAIOVASPORT de ce să facă mişto.

Atenţie, craioveni !!! Nu vă lăsaţi manipulaţi şi învrăjbiţi !!!
Familia Voinea vă face vrăji ca să credeţi că nu investesc zeci de milioane de ieuro, că nu am luat campionatu’ şi vreo 2 cupe, că nu am reuşit nici măcar să ne calificăm în cupele europene... Aceste lucuri de fapt s-a întâmplat, da’ voi nu le vedeţi din cauza lu’ aşea-zisa vrăjitoare din Oz, recte mama lu’ Ina Voinea. Această răuvoitoare vrea chiar să credeţi că aş fi mutat echipa la Severin!!!

Vreau să ştie toţi cei care sunt interesaţi că am vrut şi eu să fac o combinaţie, mai precis să înstrăinez de 2 ori acelaşi bun. Ce dacă este “puţin” ilegal, trebuia ei să facă publică mătrăşeala? Io când am auzit de cartea funciară bănuiam că e de rău, că cărţile e duşmanii mei dintotdeauna.

Deci io şi cu consoarta mea Ileana, aka Lenutza, ca orice părinţ grijiulii, am vrut să donăm un teren lu fie-mea, pitzipoanca Găbitza Lieana, deşi vândusem de câţiva ani terenu’ ăla către o firmă de-a mea, intitulată sugestiv RENAŞTEREA FOTBALULUI CRAIOVEAN CA PASĂREA FEONIX, ca să iau ochii la fraieri. Eu mutasem terenurile pe firmă ca să sune bine şi să impresionez suporterii că aş fi împroprietărit eu echipa lor, dar şi ca să pun presiune pe instanţe şi să câştig litigiile, că doar nu erea să dea judecătorii o hotărâre să ne fure dujmanii terenurile echipei.
Acuma, s-a cam împuţit treaba... Mai precis, din cauză că sunt falit şi am datorii foarte extrem de uriaşe, statu’ a pus sechestru pe terenuri şi e şucăr mare. Aşea că am vrut şi io ca prin şmecheria asta să scap ce se mai poate.

Ştiu că situaţia financiară de la firmele mele seamănă cu o corabie care se scufundă, dar eu continui să aberez prin emisiuni despre nişte presupuse averi pe care le-am donat clubului. Ca să fiu convingător, scot din burtă şi nişte sume fictive, de ordinul zecilor de milioane de ieuro, la care îmi autoevaluez în public averile de carton, adică nişte castele de nisip care s-au prăbuşit la fel de uşor cum au fost ridicate.

„Proprietăţile” mele sunt care mai de care mai controversate şi mai contestate de alţi şacali locali, cu care mă războiesc prin zeci de procese pentru a „confisca” foste moşii boiereşti sau uneori chiar foste proprietăţi publice, care erea adevărate mine de aur înainte de brăbuşirea marelui balon de săpun al afacerilor imobiliare. Pe ăştea eu le numesc frecvent „active”, cuvânt pe care l-am învăţat în ultimii ani şi a cărui folosire din abundenţă cred că va conferi un aer de intelectualitate balivernelor mele. Ultima oară parcă le-am evaluat la vreo 70 de milioane de ieuro, da’ suma e relativă, că la fiecare ieşire în public anunţ o altă valoare decât ultima oară, mă încurc şi eu în atâtea minciuni şi oscilaţii ale preţului pe metru pătrat...

Vă daţi seama ce ironie a sorţii, eu făceam firme care au nume din astea cu renaşterea fotbalului craiovean şi mă dau mare salvator al acestuia, când de fapt l-am distrus, lăsându-l fără echipa lui cea mai iubită. Din cauză că nu mai aveam bani, am desfiinţat practic Universitatea Craiova, răpindu-i numele şi folosindu-l pentru o echipă din Severin, care să îmi asigure doza zilnică de publicitate de care un megaloman ca mine are nevoie.

Dar toate astea sunt chestiuni pe care timpul le va scoate şi mai mult la lumină, iar adevărul gol-goluţ despre rolul meu în viaţa acestui oraşi va ieşi la iveală negreşit.



Traducerea şi adaptarea: CRAIOVASPORT

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...