18 sept. 2013

Ospătarul a vrut să ne ironizeze, dar s-a pierdut în istoria Ştiinţei

În vremuri imemoriale, pe când mulţi dintre părinţii ultraşilor hipster” de azi erau virgini iar Ştiinţa încă n-avea mândrul leu pe piept dar deja câştiga cupe şi campionate, în ziarele şi almanahurile epocii era în mare vogă o rubrică intitulată Ştiaţi că...”.

Poate că o astfel de secţiune ar servi şi azi la ceva, din moment ce weekend-ul trecut severinenii au fost martorii unei alte porcării în stil boovean: pe biletele la meciul dintre FC Booveni şi Universitatea Craiova, numele oaspeţilor era scris “CSO Craiova”. Evident, “O”-ul din mâzgăleala booveană s-a vrut a reprezenta iniţiala prenumelui primarului craiovean (Olguţa).

Crezând c-o ironizează pe Olguţa Vasilescu, ospătarul boovean a devenit autorul unui nou moment penibil din lunga-i carieră de bufon ridicol. 
Pariem că şi prin sectorul reportofoanelor, unde mulţi sunt ghidaţi de ignoranţă şi de motto-ul ce bine dăm pe sticlă, să moară familia mea!”, caterinca booveană a fost destul de apreciată. Ei bine, ce ar trebui să afle ospătarul şi adecvaţii care-l susţin de ani de zile e că în sezonul 1962 - 1963, Ştiinţa a jucat exact sub denumirea de CSO Craiova (Clubul Sportiv Orăşenesc Craiova)

Culmea, încercând să-şi bată joc, josnicul boovean a luat la mişto însăşi istoria Ştiinţei. Mai mult, echipa despre care psihopatul ne spune că e el şi copiii săi oligofreni s-a numit CSO Craiova fix în sezonul de debut al imensului ION OBLEMENCO în culorile alb-albastre! 

Da, Oblemenco a jucat la CSO Craiova şi nu putem decât să fim mândri că la Severin, în epicentrul oltenismului”, un ospătar nenorocit ne-a confirmat încă o dată că Ştiinţa suntem noi!

 

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...