23 mar. 2012

Minciunelu, un infractor în libertate

De ce doarme DIICOT-ul?
Unde sunt oare procurorii acestei ţări, care ar trebui să apere bunurile statului?

Să rememorăm cum asasinul ŞTIINŢEI, căpuşa cheală Ajică Mărin Minciunelu, a preluat în dauna statului 23,5 hectare de teren aparţinând Pomicola Dolj, în valoare de 11.750.000 EUR, adică peste 41.100.000 RON (411 miliarde lei vechi!). Pentru acest teren, care valora pe piaţă 50 euro/mp, fostul ospătar a plătit 0,1 euro/mp, pentru ca apoi să-l vândă însutit, că de-aia e "om de afaceri".

Infractorul atât de bine conectat la lumea politică, acolo unde de la PDL până la PSD există indivizi cu funcţii importante care-i oferă protecţie, a preluat în dauna statului român clădiri, construcţii şi plantaţii ale Pomicola Dolj în valoare de 2.073.815 RON (20 miliarde lei vechi), "preluarea" făcându-se prin veritabile acte de cămătarie.

Elevul lui Dinel Staicu-Nuţu a fraudat bugetul statului cu 3.285.323 RON (32 miliarde lei vechi) prin grupul de firme Regional Media. Prin grupul de firme Maxitec SRL a păgubit bugetul statului cu suma de 24.362.382 RON (243 miliarde lei vechi). Sumele se regăsesc în rapoartele trimise de Direcţia Generală a Finanţelor Publice către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, care îl cerceteaza pe boovean.

Chiar dacă acest mic Băsescu al fotbalului e un abil manipulator, un expert în arta demagogiei care îl acuză pe Solomon (alt personaj de joasă speţă al Băniei) că-l sabotează, un fapt e incontestabil:
aproximativ 710 miliarde de lei vechi au fost furaţi de la bugetul statului, dar infractorul e liber să facă periodic circ televizat pentru că e colaborator de nădejde al Deneaului băsist şi în paralel îşi cultivă cu multă abilitate relaţiile strânse cu liderii PSD Dolj, căutând să-şi asigure libertatea şi în viitor.


















Din păcate, ironia s-a transformat de mult în tragedie pentru cei care iubesc Universitatea Craiova.
De ce diabolicul ospătar a scăpat basma curată şi nu plăteşte pentru infracţiunile sale aşa cum mimează măcar că o face Dinel Nuţu, "profesorl" său?

Răspunsul e simplu: Pentru că e sifonul DeNeA, iar procurorii îşi protejează martorul de care se folosesc pentru a pune cu botul pe labe alţi şmecheri incomozi, fie ei şi vechi aliaţi ai regimului care n-au mai ştiut să respecte şefia, gen Solomon!

Iar viermele chel Minciunelu joacă de ceva vreme la două capete: în timp ce în spatele cortinei colaborează excelent cu Deneaul, în ochii lumii încearcă să-şi creeze imaginea de mare susţinător al actualei opoziţii, recte USL, pentru a se pune la adăpost în viitor şi chiar a încerca să profite de posibile avantaje pentru a-şi desăvârşi hoţia.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...