8 iul. 2011

Mărin e falit cu acte în regulă

FC Booveni este, de câteva zile, oficial, în stare de FALIMENT!
SRL-ul care-i serveşte drept jucărie lui Mărin a reintrat în faliment după ce Tribunalul Constanţa a respins ca nefondată cererea de revizuire a hotărârii de faliment pronunţate de Tribunalul Dolj, în 2006. Ajică ar spune că judecătorii "s-au aflat în eroare" şi "au extrapolat" (îi place la nebunie cuvâtul!!!), dar e din ce în ce mai clar că Tribunalul Constanţa s-a alăturat camarilei care-l blochează pe nea Adi de ani de zile şi că respectiva instanţă vrea să-i ia echipa lu' domnu' Minciunelu, ca să-i distrugă viaţa.

În spatele maşinaţiunii se află nişte dujimani inadecvaţi de la Târgu Mureş (săriţi, ungurii e chitiţ să ne distrugă brendu'!), care n-au vrut în ruptul capului să înţeleagă că un SRL se preia cu active şi pasive, deopotrivă. Aşa că după ce s-a plimbat şi pe la munte şi pe la mare, recte Braşov şi Constanţa, dosarul eminentului jurist Ajică a fost rezolvat mişeleşte de justiţia de pe litoral. Răuvoitorii de la Marea Neagră l-au nedreptăţit pe eroul de la Booveni, acest Cheptăn Plenet plin de şunci şi ras în cap, din conspiraţie făcând cu siguranţă parte toţi liderii ştiuţi şi neştiuţi ai Universului, speriaţi de moarte de Mărin şi ambiţia sa înfricoşătoare de a face pe FC Booveni campioană. Şi, evident, în primul rând e mâna lui Piţurcă pocheristu'.

Amuleta lui Mărin, jucăria sa şi a copiilor copiilor săi, este astfel în pericol, pentru că un lung şir de creditori stau la coadă să-şi recupereze datoriile de la booveanul rupt în cur, dar plin de infatuare. Este incredibil cum  îşi vor restituite datoriile fel şi fel de firme nenorocite, bănci netrebnice de la care onorabilul Minciunelu a împrumutat bani, foşti antrenori, jucători, angajaţi care nu şi-au mai primit salariile pe multe luni, Fiscul sau chiar primăria Craiovei cea fără scru-pule, care i-a pus beţe în roate şi l-a umilit, cerându-i chiar să-şi achite... utilităţile!

În faţa acestor vicisitudini care s-au abătut asupra lu' nea Adi din cauza la fel şi fel de nenorociţi, CRAIOVASPORT se revoltă şi protestează vehement! Nu se poate aşea ceva, vă rugăm să ne credeţi... Ăsta e linşeaj tribunalistic! Veţi vedea că timpu' ne va da dreptate, pentru că e o chestiune de formă, nu de fond...

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...