7 aug. 2010

Otevistu’ Nelu flocosu’ “restructurează” falimentu’

Dezastrul financiar în care se zbate Minciunelu ia proporţii pe zi ce trece. Într-o situaţie asemănătoare cu cea a jucătorilor, care au contractele neonorate pe multe luni, sunt toţi angajaţii ospătarului. Reporterii de la fiţuica falimentară au depus în bloc plângere la Inspectoratul Teritorial de Muncă şi vor să meargă în instanţă pentru a-şi recupera banii şi a cere falimentul firmei.

Pe baricade a rămas însă unul din cei mai unsuroşi lachei ai booveanului, otevistu’ Nelu flocosu’, care la ordinul stăpânului a început să înşire în stânga şi-n dreapta minciuni despre o aşa-zisă “restructurare”. În realitate, fiţuica pe care Ajică a creat-o ca să obţină tot felul de avantaje prin şantajul diverselor personaje aflate în poziţii publice este în moarte clinică, având datorii imense.

Ziariştii nu au mai văzut o para chioară de peste şase luni, Mărin fiind se pare foarte supărat că nu au venit şi cu bani de-acasă, ca să finanţeze arma lui de propagandă. Până va găsi pe stradă alţi naivi pe care să-i păcălească să muncească pe gratis, Minciunelu şi-a suflecat mânecile de la cămaşa de manelist şi asudă la tipărirea fiţuicii, împreună cu celula de criză formată din Vlad stelistu’, valetu’ Lucică şi Nelu’ flocosu’. Acesta din urmă i-a făcut chiar o promisiune stăpânului, pentru a-şi demonstra încă o dată loialitatea. Flocosu’ a promis că în maxim 2-3 zile, colectivului redacţional i se va alătura însăşi Elodia, a cărei celebritate va dubla tirajul fiţuicii!

Ne bat şi ţăranii! Ştiinţa, umilită de o comună, pe teren neutru!


Când sunt ocazii - nu sunt goluri, când sunt goluri - nu le validează arbitrii şi când adversarii sunt de pe undeva de la ţară – jocul e execrabil. Cam acesta a fost începutul unui nou campionat al Ştiinţei sub domnia insului cu ochelari. Unul de la care nu speram mare lucru, decât poate să nu mai trecem încă un an prin emoţiile luptei la retrogradare. Un punct în trei etape este bilanţul normal prin prisma investiţiilor în echipă, chiar dacă nemeritat ţinând cont de japca arbitrilor din primele două runde.

Juveţii ne-au adus o umilinţă supremă la începutul acestui week-end, reuşind să piardă contra echipei din comuna Brăneşti, culmea – şi pe teren neutru, la Buzău. Şi doar intervenţiile lui Silvică Lung au făcut ca scorul să nu fie unul de proporţii, de parcă nu era destulă ruşine într-o asemenea înfrângere. „Chiose” Ţicleanu, cociul adus dintre cămile, şi sfătuitorul său de marcă, Sandu Tăbârcă, au conceput o tactică de vis, Universitatea fiind dominată per total de brăneşteni (brrr, numai denumirea te înfioară) singura ocazie mare a alb-albaştrilor fiind ratată de Firţulescu în a doua repriză.

Legendara Universitatea Craiova, supranumită Campioana Unei Mari Iubiri sau Craiova Maxima a fost la cheremul unei echipe de care nu a auzit nimeni până de curând despre care se ştie doar că îşi are originea într-o comună limitrofă Bucureştiului şi îl are în staff pe Alin Buzărin, fost ziarist şi suporter declarat al Universităţii Craiova. Seara zilei de vineri, 6 august 2010 a fost una dintre cele mai negre din întreaga istorie a clubului, înregistrându-se un eşec de-a dreptul degradant pentru numele, palmaresul şi suporterii Ştiinţei.
Galeria Universităţii nu l-a uitat pe patronul abject, taxându-l chiar şi în lipsă cu mesajul: „Faptele tale ne duc la trădare. Noi iubim două culori, tu o singură culoare, a dolarilor”.

Nu a fost uitat nici saltimbancul personal al booveanului, Vlăduţ spurcatu’, care şi-a primit porţia de înjurături de la fani. „Stai la club doar ca să mănânci porţiile jucătorilor! Pârâciosul lui Mititelu!” i-au strigat suporterii, conform Gsp.


Victoria Brăneşti – Universitatea Craiova 1-0

Cine este Universitatea Craiova:
-  echipa capitalei regiunii Oltenia, Craiova, oraş cu peste 300.000 de locuitori, întreaga regiune având aproximativ 2,5 milioane de locuitori, majoritatea fani ai Ştiinţei
-         de 4 ori campioană a României
-         de 6 ori câştigătoare a Cupei României
-         semifinalistă a Cupei UEFA
-         sfert finalistă a Cupei Campionilor
-         supranume: Campioana Unei Mari Iubiri, Craiova Maxima


Cine este Victoria Brăneşti:
-         a promovat prima dată în Liga a III-a acum 2 ani, după ce 40 de ani a jucat în campionatul judeţului Ilfov
-         echipa unei comune de 8.500 de locuitori
-         singura legătură cu fotbalul a Brăneştiului era fostul căpitan al lui dinamo, Cătălin Hâldan, care s-a născut în respectiva comună

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...