30 dec. 2010

APEL către PRIMĂRIE, PIŢURCĂ, SUPORTERI: Eliberaţi Ştiinţa de sub tirania booveanului!

Echipa noastră trăieşte în aceste luni o nouă etapă de o importanţă extremă în istoria sa. Tiranul care a pus labele sale unsuroase pe acest club pune în practică o nouă regie, a câta oare dintr-un nesfârşit şir, prin care îşi bate iarăşi joc de suporterii şi de istoria Ştiinţei. El vrea să-l dea afară pe Victor Piţurcă, cel mai valoros antrenor român şi singurul profesionist veritabil care a ajuns în ultimii cinci ani şi jumătate pe banca tehnică. Nimeni altcineva, nici chiar Nicolo Napoli, în dreptul căruia reţinem cea mai bună clasare din “mandatul” boovean, după o continuitate de un an şi jumătate, nu a putut să-l pună la respect pe Mărin aşa cum a făcut-o Victor Piţurcă. Să-l pună la respect însemnând, în cazul ospătarului, să-l facă să se comporte normal, adică să stea departe de deciziile tehnice şi să aibă o atitudine decentă faţă de puterea de decizie a stafului tehnic, aşa cum a promis.

Dar, deşi a garantat că nu se va mai implica şi îşi va vedea de afacerile sale (inexistente!!!), nemernicul nu a putut suporta să nu mai facă pe dictatorul, iar acum vrea să-l gonească de la Craiova pe Piţurcă, deşi tot oraşul e de partea managerului, un adevărat Mesia pentru cei care iubesc această echipă. Nu mai e nevoie să amintim că am prevăzut asta încă de la început.

Nu e o laudă de sine, dar CRAIOVASPORT v-a spus, în tot acest timp, mutările pe care ospătarul le va face cu cel puţin o lună de zile înainte. Pentru că am mai văzut acest film. Un cincinal cu acest necioplit ne-a fost de-ajuns. Nu mai contează însă acum. Important este în aceste momente, ca noi toţi să schimbăm istoria acestei echipe, să facem tot ce depinde de noi ca ea să redevină acel simbol cu care toţi ne mândream oriunde-n lume.

De aceea, facem un apel disperat la autorităţi să se implice în salvarea acestui club. Primăria trebuie să se implice, odată pentru totdeauna! Nu se mai poate merge nicăieri în această formulă, cu Minciunelu patron de carton al unui club atât de iubit şi cu istoria căruia mitomanul troglodit nu are nimic în comun. Istoria recentă, adică “mandatul” boovean, e de o mediocritate crasă. Fără să realizeze nimic, chelul a folosit clubul în toate războaiele pe care le-a avut până acum. Dar l-a folosit în interesul propriu, aşa că de fiecare dată a pierdut, pentru că nimeni nu i-a sărit în ajutor. Oamenii nu sunt proşti, simt când un impostor încearcă să se folosească de ei. Doar că manifestarea lor n-a fost violentă, ei au golit stadionul în semn de protest faţă de politica tembelă a booveanului.

Primăria Craiovei trebuie să-şi facă datoria în sfârşit şi să se solidarizeze cu Piţi şi cu suporterii Ştiinţei. E imperios necesar un plan clar de a salva Universitatea Craiova. Iar salvarea acestui club nu poate însemna decât recuperarea sa din ghearele acestui parvenit submediocru.

E clar că posibilităţile sunt două: autorităţile, împreună cu Victor Piţurcă şi suporterii Craiovei trebuie să încerce prin orice mijloace să preia clubul de la ticălosul cu mască de sudor pe ochi. Nici un efort nu merită precupeţit pentru acest ideal, pentru a elibera clubul nostru de sub tirania booveană.

Nu mai putem suporta s-o luăm de la capăt cu aceleaşi jocuri mizerabile ale lui Mărin, cu antrenori de 2 lei trimişi pe bancă de faţadă şi cu argaţi penibili care să ţină telefonul la ureche pentru a fi sunaţi de Mărin de la oficială, ca să facă schimbările pe care le- a dictat satrapul. Nu mai putem suporta să vedem stema clubului nostru pe afişe electorale, doar pentru că aşa are, la un anumit moment, interesul Mărin. Ceea ce Dinel doar a brevetat, Ajică a dus la perfecţiune. Nu mai suportăm să auzim aceleaşi minciuni ordinare şi scuze ridicole din partea unui mitoman notoriu, care nu a investit nimic în comparaţie cu câţi bani i-au intrat în buzunare. Mărin poartă doar numele de patron, pentru că în realitate el nu face nimic din ce ar face un om care deţine rolul de patron. El e cel întreţinut de echipă, nu invers. De aceea e nevoie ca măcar acum, în al 12-lea ceas, Primăria Craiovei, dacă are un minim de respect pentru cetăţenii acestui oraş, să se implice cu adevărat şi să le redea simbolul pe care Mărin s-a aşezat cu curul şi de pe care nu vrea să se ridice cu nici un chip.

Iar dacă, prin absurd, momentan nu se va putea rezolva acest diferend pe căi legale, trebuie pornit de la zero până când ne vom recupera numele, sigla şi palmaresul originale. Se poate realiza acest lucru, a dovedit-o clar exemplul Timişoarei lui Iancu. Acesta e un precedent de o importanţă extremă. Un exemplu care, în caz de forţă majoră, trebuie urmat şi de Craiova. Suporterii Craiovei nu se mai pot identifica de-acum înainte cu FC Minciunelu Booveni. Dacă acest individ fără scrupule, care repetă cu orice prilej că iubeşte Universitatea, spune şi acum, când a târât clubul în acest dezastru, că echipa îi aparţine lui şi familiei lui, adică lui şi cocalarului său plod, atunci această echipă nu mai poate fi a noastră. Nu ne mai reprezintă, nu ne mai identificăm cu ea. Poartă ilegal numele Universitatea Craiova. Aşa cum era echipa lui neţoiu, huiduită de 30.000 de oameni când juca pentru dinamo, chiar dacă purta stema Ştiinţei.

Dacă Mărin nu va accepta că nu poate subjuga un simbol pentru a-şi face el imagine, Primăria Craiovei împreună cu Victor Piţurcă şi cu toţi factorii care au cuvânt de spus în acest oraş, inclusiv Universitatea din Craiova, al cărei nume Mărin nu ştim cu ce drept îl foloseşte, trebuie să acţioneze. Minciunelu şi-a dat în aceste ultime 4 luni examenul final. Nimeni din Bănie nu mai are încredere în el şi nu mai poate merge pe mâna sa. Toţi naivii au avut acum posibilitatea să-i vadă adevărata faţă.

Acceptăm ca, într-o situaţie extremă, s-o luăm de la capăt, pe un nou drum. Vrem o echipă care să fie a noastră. Vrem o echipă care să fie a suporterilor. Gândiţi-vă ce-ar însemna 500.000 de acţiuni ale unui nou club, care să se vândă cu 10 euro acţiunea. Orice oltean şi-ar cumpăra măcar 7-8 acţiuni la clubul pe care-l iubeşte, pentru a avea onoarea de a fi socios al Ştiinţei! Sunt 5 milioane de euro, care ar putea reprezenta, să spunem, 60% din totalul de acţiuni, restul putând fi contribuţia Primăriei oraşului. Ar fi un buget cu care se poate crea cu siguranţă o echipă puternică, dar care să reprezinte acest oraş, nu să fie jucăria lui Minciunelu. Ar fi varianta ideală, atunci am fi cu adevărat la fel ca legendarele cluburi spaniole din punct de vedere organizatoric.

Fanii ar deveni socios în adevăratul sens al cuvântului, ar avea un cuvânt de spus în viaţa echipei şi ar fi cu siguranţă lângă ea. Iar Piţurcă trebuie să fie liantul care ar putea coagula aceste forţe încă latente, dar capabile să refacă spiritul mutilat de Mărin şi predecesorii săi şi să redea Craiovei gloria de altădată. Cu timpul, în maxim 1-2 ani, sigla şi palmaresul Craiovei fotbalistice vor fi recuperate fără îndoială. Un paranoic boovean nu poate păcăli şi subjuga la nesfârşit un oraş şi un club cu milioane de suporteri, simbolul unei întregi regiuni. Minciunelu nu poate fi Universitatea Craiova, aşa cum se visează în demenţa lui incurabilă.

Ce-ar însemna ca, de exemplu, Mărin, care oricum nu are nici o afacere, deci nu are nici o sursă de venit (cu excepţia echipei de fotbal), să ducă peste 2-3 ani clubul în liga a 2-a sau a 3-a? În nebunia lui, perversul ahtiat după mediatizare n-ar vinde niciodată clubul. Ce am face în acea situaţie? Nu, Minciunelu nu este Universitatea Craiova! Nu are nici o legătură cu gloria acestei echipe, el doar câştigă bani frumoşi din imaginea clubului nostru şi jigneşte pe oricine îi spune, cu argumente, cât de mult greşeşte.

FC Booveni nu trebuie să mai aibă permisiunea de a disputa partidele de pe teren propriu pe Stadionul “Ion Oblemenco”. Minciunelu să-şi mute echipa familiei sale la Booveni. Oraşul Craiova merită o echipă curată şi neatârnată, care să nu mai cedeze punctele în faţa ciobanului pentru că un ospătar chel şi incult are nevoie de bani.

REDAŢI-NE MÂNDRIA !
Salvaţi UNIVERSITATEA CRAIOVA !

Disperarea impostorului încolţit de propriile ticăloşii

Fără alte comentarii suplimentare, să trecem direct la traducerea ultimelor minciuni boovene, pentru ca toţi suporterii Şiinţei să înţeleagă ce se întâmplă cu adevărat la Craiova în aceste zile.

Ajică Mărin Minciunelu:
În 2011, îi rog pe fani să aibă încredere în mine. Întotdeauna a primat interesul Universităţii Craiova. Niciodată nu m-am gândit să sacrific interesul Craiovei pentru toanele mele, am făcut şi greşeli, dar neintenţionate. Nu mai contează câţi bani am investit sau cât urmează să investesc pentru a ieşi din această situaţie foarte grea. Pot spune că m-a trădat sufletul. Am privit relaţia cu Piţurcă prin prisma simpatiei pe care i-am purtat-o de când eram copil. Îl văd altfel pe Piţurcă acum, după patru luni de colaborare, decât îl vedeam înainte de a-l aduce la Craiova. Parcă nu eu m-am făcut preş în faţa lui Piţurcă, am venit cu declaraţii optimiste chiar şi după înfrângeri! Au început de vreo două zile campanii de denigrare la adresa mea... presa, care e bună prietenă cu Victor Piţurcă. S-au coalizat prea mulţi, încep să cred că Piţurcă şi apropiaţii lui încearcă să-mi ia echipa. Prerogativele mele sunt puţin cam mici în acest moment, aşa e când... numai în România e posibil să vină antrenorul şi să numească preşedintele. Eu sunt capul răutăţilor acum, când e perioada grea şi sunt probleme cu banii. Nimeni din zona Olteniei nu poate cumpăra Universitatea Craiova. Pentru mine, clubul acesta nu are preţ. Nu e de vânzare.

Traducerea CRAIOVASPORT:
În 2011, îi rog pe fani să fie proşti şi să mă lase pe mine să îmi fac jocurile murdare, că dacă nu le mut echipa iar. Întotdeauna a primat interesul meu. Niciodată nu m-am gândit să sacrific toanele mele pentru interesul Craiovei şi nici să fac teribilul efort de a da dovadă de puţină decenţă şi respect pentru fani. Na, iete recunosc că am făcut şi greşeli, da’ nu a fost intenţionate, că io am un suflet neprihănit. Nu mai contează că n-am investit nimic şi nici nu urmează să investesc ceva, că sunt sărac lipit şi secretara vrea să mă părăsească că cică acu’ e deja vedetă şi a primit şi alte oferte mai tentante de la alţi cocalari, cu maşini mai mişto ca a mea şi cu ceva maculatură prin buzunare.

Pot spune că am intrat într-un mare căcat. Din disperarea de a potoli suporterii şi de a opri şirul înfrângerilor cu mine antrenor principal şi mireasa Aurel secund, dar mai ales ca să nu depună jucătorii memorii, că erau neplătiţi de cel puţin şase luni, am fost nevoit să îl aduc pe Piţurcă, care a venit şi cu caşu’ salvator. Da’ io speram că ăsta nu e aşea cum spunea ăştea de iel la televizor, că e iel marele profesionist. Io credeam că mă bagă şi pe mine în seamă şi mai vine şi iel pe acilişa pe la Niuiorc să mai discutăm şi noi, ca-ntre specialişti, ca-ntre antrenori, ce mai. Că acu’ nu mai sunt nici io pielea belengherului, am şi io câţiva ani de iexperenţă în spate, mai m-am băgat şi la şcoală ca să fiu coci cu diplomă. Da iel, bulangiu’, ce-a făcut? În loc să stea pe la mine pe la uşe să mă aştepte să termin intervenţiile la gesepeu, mi-a dat afară toate slugile de la club şi nu m-a întrebat nici ce părere am despre ce iechipă bagă în teren. Acu’, dupe 4 luni de colaborare, că iel e colaboratoru’ meu - ştiţi cât de mult îmi place cuvântu’ ăsta, mi-am dat io seama că e groasă cu ăsta.

Adică io mă chinuiam să mimez acoloşa că mă bucur când bătea echipa şi că sufăr când ia bătaie, când io de fapt speram să dea chix Piţurcă şi să îl compromit, să vadă lumea cine a fost mai mare antrenor dintre noi 2. Şi dupe ce m-am strofocat atâta să-mi maschez reacţiile, iel ce-mi face? Vine la conferinţa de presă şi mă dă de gol, spune la lume că nu am nici o para chioară şi dezvăluie tuturor adevărata situaţie de la club, ca să îmi sară suporterii în cap că am afundat clubu într-un dezastru financiar total.

Deci prerogativele mele (ce cuvinte ştiu sănebunesc de când mă uit şi io pe la tocşoaiele politice!) e cam mici, nu pot nici să fac iechipa nici să îmi dau cu părerea de tactică, nici să organizez măcar masa de final de an, ca s-o transform într-o petrecere cu manelişti şi să fac aşea o regie mişto, ca să fiu io personaju’ principal şi să mă dea Sa-muilă la televizor. Acu’ nu pot nici să-l dau afară pe Cristescu că a spus că el a avut un rol important în aducerea lu’ fraţii Costea. Ce plm, ăsta vrea să-mi ia toate meritele? Că ştiţi că io n-am bani să-mi plătesc datoriile şi să iau licenţa şi îmi depun jucătorii memorii, da’ sunt ocupat cu meritele aducerii lu’ fraţii Costea.

Şi acuma răuvoitorii ăştea de suporteri nu vrea să mai pună botu’ deloc la balivernele mele. Şi-a dat bulangii seama că io sînt vinovat şi e de partea lu’ Piţurcă. Adică ce mă, io sînt capul răutăţilor acuma, când e perioada grea şi sunt probleme cu banii? Ce, io trebue să aduc bani? N-ar putea primăria să dea bani de la buget din banii craiovenilor ca să fiu io mare patron şi vedetă TV? Sau măcar vreo organizaţie de-asta umanitară ceva, să vină cu bani să plătească salariile la jucători şi datoriile mele la stat? E, şi dacă tot s-apucă, să dea şi bani să facem câteva transferuri! Da dacă dă freunu din ăştea bani să nu pretindă cumva şi acţiuni, că io nu le dau, că le-am promis lu Gigy şi lu Găbitza.

Nimeni din zona Olteniei nu poate cumpăra Universitatea Craiova. De fapt, ce din zona Olteniei, nici Abramovici nu poate, chear dacă ar interveni şi Buşi cu Obama pentru iel, să mă roage să-i vând şi lui 5-6 acţiuni. E iexclus! Pentru mine, clubu’ ăsta nu are preţ. Nu e de vânzare. Asta e jucăria mea. Păi voi sînteţi idioţi, cum să dau echipa? Sînteţi nebuni? Păi dacă vînd echipa cine dreaqu mai mă bagă pe mine-n seamă bă? Cine eram io înainte să pun laba pe iechipa asta? Cine dreaqu mă cunoştea pe mine? Acu sînt şi io jmecher, că sînt vedetă, sînt Simona Senzual a fotbalului! Nici secretară nu mai aveam dacă nu loam iechipa de la Dinel... Ce dreaqu, cât am tras io sforile să cadă iechipa asta în B ca să pot să-mi permit să o iau mai ieftin de la mentoru’ meu, Dinel…


Ajică Mărin Minciunelu:
Eu n-am ajuns la ideea că vreau să mă despart de Piţurcă, cred că putem găsi soluţia să mergem înainte împreună. Dar sunt şi eu om, am suflet, am şi eu ambiţii. Am dreptul să fiu respectat cel puţin la fel de mult cât îl respect eu. Nu am de ce să fiu nemulţumit de Victor Piţurcă, dar Silvian Cristescu e la un lung şir de gesturi urâte pe care le-a făcut în ultimele luni. Să nu credeţi că acum e prima dată când îl jigneşte pe Silviu Lung. Mă aşteptam ca Piţurcă să intre în direct să-i spună lui Cristescu că nu a făcut bine că s-a luat de mine. Eu nu le dau voie apropiaţilor mei să vorbească rău de Piţurcă. Mi s-au aprins şi mie nişte lămpi, cum se spune pe româneşte. Nu-mi amintesc ca un angajat care are 5.000 de euro pe lună să-şi jignească patronul. Cristescu a făcut-o. Despre Dragomir ce să mai spun, aşa e când vorbeşti despre ce se întâmplă în casa altora, de multe ori spui tâmpenii. Dragomir a vorbit fără să cunoască situaţia. Fără noimă, cum face de multe ori.

Traducerea CRAIOVASPORT:
Io acuma încă mă prefac că nu vreau să scăp dreaqu odată de Piţurcă. Nu pot să recunosc aşea din prima, vă bag o caterincă de-aia că io cred că putem găsi soluţia să mergem înainte, bla-bla... O ard aşea din 2 motive, amândouă diversiuni de-ale mele, cum v-am obijnuit: 1- ca să pot să zic, când voi spune pe faţă că vreau să plece Piţi, că io de fapt am vrut să rămână, am încercat, da’ nu s-a putut, şi 2 - pentru ca să induc în mintea oamenilor ideia că dacă mergem înainte, mergem împreună (pun aşea la plural), dacă nu merg io singur. Asta e important să subliniez, că deja văd că a început unii suporteri să se deştepte şi să ceară ca Piţurcă să ia echipa de la mine şi e de rău. Mi s-a aprins şi mie nişte lămpi, că io sînt un fel de saiborg aşea, am nişte beculeţe în cap, aşea că trebue neapărat să contracarez această ideie neavenită care m-ar lăsa pe dinafară şi m-ar transforma într-un anonim dintr-o mare vedetă de circ.

Sînt foarte şucărit că nu pot să-l dau afară pe Cristescu ăsta, io am vrut să fac aşea o demonstraţie de forţă, ca să arăt cine e şef acileaşa. Acuma şi Mitică Dragomir ăsta s-a făcut al dreaqu, nu mai vrea să spună ce vreau io şi mă bagă în gura lumii. Când mă rugam de el să declare tâmpenii ca să aibă ăştea de la fiţuica mea ce să publice pentru fraieri erea bun Mitică. Acu’, dacă s-a făcut al dreaqu şi nu mai vrea să acopere mizeria mea, înseamnă că vorbeşte fără noimă. Când mă umfla pe mine cunoştea situaţia, acu n-o mai cunoaşte. Păi ăsta nu ştie că io sînt dictatoru’ acia şi conducătoru’ suprem care nu are nimeni voie să mă contrazică cu nimica?



Ajică Mărin Minciunelu:
Am semnat toate clauzele nebuneşti de pe pământul ăsta. I-am acceptat toate doleanţele. Pot spune că m-am prostituat pentru Piţurcă. Am constatat că Piţurcă şi ai lui au profitat de asta. Au crezut ca sunt prost şi naiv, dar o să le arăt că nu sunt prost. Sincer, am fost ca un câine în lanţ. Am acceptat tot ce mi-a solicitat Piţi şi nu am vorbit mai deloc de când el a venit în Bănie. Acum cred că apropiaţii lui Piţurcă îi bagă tot felul de chestii în cap şi, sincer, cred că ei vor să-mi ia echipa. Pe Piţi l-am adus cu inima deschisă. Am gândit ca un suporter”.

Traducerea CRAIOVASPORT:
Am semnat toate clauzele nebuneşti dupe pământu’ ăsta. Spun ăsta că ştiţ că e mai multe pământuri. Ce, nu e clauze nebuneşti să îţi iei angajamentu’ că ca patron nu te mai bagi peste antrenor şi stai acoloşa la tribuna oficială şi asiguri condiţii de pregătire iechipei? Ce vreţi mai nebuneşti de atâta? Păi cum bă, să nu mai mă bag io deloc la iechipă să nu mai fac schimbările, nimic… ? Păi io sînt mai inspirat ca Piţurcă bă, ăsta e slab ca antrenor, io sînt mai bun ca el.

Deci io am fost ca un câine în lanţ. Să nu mai hotărăsc io tot la club, voi vă daţi seama? Chinu’ dupe lume bă! Că ştiu că v-a explicat ăştea de la CRAIOVASPORT aşea în mare cât am pătimit io să nu mai mă bag. Bine, atunci negam şi ziceam că ăştea e dujmani răuvoitori, da normal că iei avea dreptate şi acu’ recunosc că aşea era. Da problema e că mi se pare că nişte neaveniţi şi inadecvaţi, ca de iegzemplu suporteri sau apropiaţi, îl îmbârligă pe Piţurcă să încerce să îmi ia echipa şi să o salveze. Auzi, cică vrea ei să o transforme într-un club profesionist... Ce atâta profesionizm bă? Ia mai terminaţ cu profesionizmu’, că ce e prea mult strică. Io l-am adus pe Piţurcă cu inima strânsă, parcă bănuiam io că o să fie belele cu ăsta. Am gândit strâns cu uşea de datoriile pe care nu pot să le plătesc.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...