4 sept. 2010

Presa curvelor virgine începe ofensiva

Când se liniştesc oarecum apele în Bănie sau când Ştiinţa are măcar premisele unui viitor demn, presa centrală, alimentată permanent din bugetele cluburilor bucureştene, încearcă din răsputeri să strice atmosfera prin diversiuni, articole inventate sau exagerări crunte. Şi culmea, aceşti deontologi semianalfabeţi nu mai erau aşa de “atenţi” atunci când Mărin batjocorea un simbol, mutându-l pe la Severin pentru banii unui primar, sau când acelaşi personaj îşi punea în scena obişnuitele-i spectacole mediatice. Acum, pentru că Piţurcă nu-şi deschide nici portofelul şi nici gura când „păsăricile” capitalei ridică flămânde ciocul pentru a ciuguli cu nesaţ, Universitatea va deveni în curând ţinta predilectă a ştirilor „exclusive” scoase din joben şi a atacurilor cu scop şantajist.

Campania a fost demarată de Prosport, care, pe semnătura unui ziarist cu nume de caltaboş, Remeş, devine vocea suporterilor Ştiinţei şi îl declară pe Dorel Stoica „trădător”, condamnându-l practic imediat după revenire. Sursele scribului de la Pros(t)port sunt câteva mesaje postate pe site-ul ziarului, probabil chiar de el, pentru a-şi îndeplini norma şi a-şi primi leafa tot mai nesigură pe vremuri de criză. Despre Daniel Remeş putem să comentăm şi noi, studiindu-i puţin profilul de pe netlog.

Astfel, descoperim că acest cocalar care se descrie ca sincer, romantic, tandru, calităţi care nu-l indică atât de „heterosexual” pe cât se declară în continuare, ci mai degrabă din tagma lui Solcanu, este fan stelist. Evident că articolul a fost conceput ca o răzbunare după plecarea lui Dorel, acompaniată de declaraţii despre şederea în ghen(ce)a. Faţă de toate curvele din presă care vor scormoni rahatul şi nu vor rămâne cu nasul în el de acum încolo, CRAIOVASPORT îşi declară repulsia şi va lua poziţie faţă de orice tentativă de sabotare a muncii lui Piţurcă la Ştiinţa.

CRAIOVASPORT şi-a exprimat deja punctul de vedere faţă de plecarea lui Stoica la steaua. Ca fost jucător şi căpitan al echipei, Stoica a greşit alegând ghen(ce)a, dar practic el s-a aflat în aceeaşi situaţie cu Piţurcă. A vrut să revină, prima alegere a fost Craiova, a negociat şi a aşteptat un răspuns din partea lui Mărin, dar cum acesta i-a arătat buzunarele goale, a plecat la steaua. Chiar şi în condiţiile în care Ajică nu-i mai putea oferi nimic, Dorel s-ar fi întors la Ştiinţa dacă nu era ofertat insistent de Piţi, care şi-a construit tactica în jurul său.

Drept dovadă, imediat când Piţurcă l-a chemat lângă el la Craiova, Stoica a renunţat la banii lui Jiji, la mirajul Europa League şi s-a întors. Pe lângă controversele legate de prezenţa sa efemeră la steaua, pe Dorel, chiar dacă nu îl uităm, trebuie să îl iertăm pentru Piţurcă. Dacă Piţi l-a vrut şi mai mult ca sigur este o piesă forte în angrenajul echipei, atunci Stoica trebuie lăsat în pace pentru ca Ştiinţa să aibă linişte. Până la urmă, exilul de câteva săptămâni al lui Stoica pe tărâm spurcat poate fi asemănat cu „dezertările” lui Balaci, Ungureanu, Trică, Luţu, Cristescu, Stângă etc., îndepărtaţi sau nevoiţi să plece cândva de la Ştiinţa. Stoica nu e nici pe departe în postura lui Gică Popescu sau Claudiu Niculescu şi oltenii îi vor trece cu vederea momentul de „rătăcire”.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...