23 iul. 2010

Senzaţional / Incredibil / Fantastic / Inclusiv / Cel mai Şoc: Cămătarii îl ţin acasă pe Ajică “spaima Mamăii”!!!

Tristeţe mare la Niuiorc şi în lumea bună din Mamaia. După îndelungi rugăminţi la personalităţile din distinsul cartier Faţa Luncii, latifundiaru’ de la Booveni a primit o veste nasoală: se pare că în acest an, potentul om de afaceri nu a reuşit să facă rost de bani pentru concediu. Fără să aibă încredere în bonitatea fostului ospătar, onorabilii cămătari au refuzat să finanţeze deplasarea preşedintelui la malul mării şi cazarea acestuia la unul dintre celebrele stabilimente Rex, Grivei, Azorică, sau alte nume de patrupede lătrătoare de prin pitoreasca staţiune.

În concluzie, după ce a scăpat de deplasarea în Italia pentru amicalul cu Juventus, miliardarul Ajică nu mai merge anu’ ăsta nici pe litoral. Aflând de eşecul demersului boovean, CRAIOVASPORT a solicitat clubului severinean o poziţie oficială. Vă prezentăm mai jos declaraţia telefonică a domnului preşedinte de brend:

Deci nu mai încercaţi să băgaţi disenisuni, că io vă simt că sînteţi răuvoitori şi vreţi să-nvrăjbiţ lumea în oraşi, să nu mai să-nţăleagă oamenii între ei.... Deci io vă spun o chestiune, familia Voinea e de vină şi mă gândesc serios s-o dau în judecată. Am auzit că mi-a făcut vrăji să nu mai fac rost de bani de concediu şi pe urmă a răspândit zvonu’ prin intermediul Gaetei de Sud.

   Practic, a împărţit Mamaiea în două: geloşi, ceilanţi cocalari a sărit în sus de bucurie că nu mai vin io anu ăsta, dar piţipoancele e triste şi debusolate. E de notorietate că io eream idolu’ gagicilor dupe plajea din Mamaiea. Chear mă porecliseră Poponeţ din Bănie, datorită la atitudinea mea plină de rafinament.

   Vă spun io, erea înnebunite dupe mine, că sînt sexos. Punctu’ meu forte e şuncile dupe burtă. Vă spun sincer că de-aia şi Ghiţă şi-a dat demisia, erea invidios pe mine că sînt viril. Dupe cum ştiţ, Geolgy erea vestit cu vrajeala cu Nadia... şi de aia a şi plecat, cân’ a văzut că n-are nici o şeansă cu mine.

   Încă nu am abandonat această pistă, mai încerc o ultimă rundă de negocieri săptămâna viitoare. Regret că anu’ ăsta nu am putut să expun burta pe plăji, îmi cer scuze faţă de toţi fanii mei, care este în număr mare, dar din păcate în acest moment atâta putem. Totuş, îi asigur pe toţi trecătorii de pe Unirii că în timp ce mă prefac că vorbesc la telefon cu Obama (ăla de i-a dat Gigi ultimatum), o să mă scobesc în ochiu’ maro ca cum aşi fi pe plaje.”


Convinşi că sunteţi avizi de informaţii picante din sânul clubului severinean, vom reveni cu amănunte de culise despre cum îşi petrece torida vară superstarul de la Booveni.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...