22 iul. 2010

Sărăcelu' nu are bani nici pentru baremul arbitrilor

«Printre campionii restanţelor s-a numărat U Craiova. Clubul oltean acumulase la un moment dat datorii de peste un miliard de lei vechi către arbitri şi observatori! Asta înseamnă 6 meciuri "driblate" de şefii Universităţii din cele 9 disputate pe teren propriu în returul trecut! Cu toate acestea, alb-albaştrii au încheiat liniştiţi campionatul şi au primit drept de înscriere pentru sezonul viitor, deoarece datoriile către arbitri nu sînt criteriu de evaluare în dosarul de licenţiere! "Am virat toţi banii, suntem la zi", a subliniat ieri patronul Adrian Mititelu. Mulţi "cavaleri" îl contrazic însă pe finanţatorul din Bănie: "Nu ne-au intrat banii dinspre Craiova. E o minciună!"», notează gsp.ro.

«Săptămâna trecută, Cristiano Bergodi declara: "Am vrut să vin la Craiova, dar Mititelu mi-a spus că nu are bani"» - gsp.ro

NO COMMENT...

Satana a îmblânzit Ciobanu’, cine domesticeşte Ospătaru’?

Copia şi-a întrecut în sfârşit modelul. Ani de zile Mărin l-a venerat pe Jiji, i-a adus ofrandă punctele directe, l-a imitat în cele mai mici amănunte, mai puţin la performanţă. În cele din urmă, ciobanu’ din Pipera s-a schimbat. Satana Piţi l-a dat pe brazdă. Mărin s-a plimbat prin parc cu Piţi, dar până la urmă s-a măritat cu Aurel. A ales o altă marionetă căreia să-i facă echipa, să-i dicteze declaraţiile şi de a cărei reputaţie ca fotbalist să se folosească. Gigi s-a schimbat. Nu neapărat că s-a săturat de mediocritate, aşa cum ipocrizia îi şopteşte, ci pentru că tribuna l-a disperat. Pentru că steliştii au fost capabili să-l schimbe. Au dus lupta până la capăt, iar ciobanul nu a mai rezistat. Şi a pus Antrenor.


Piţi nu face doar echipa, ci îşi stabileşte întreg lotul, nu acceptă fraze ajiciene precum „antrenorul lucrează cu ce i se pune la dispoziţie”. Piţi a dărâmat gardurile din ghencea, atât cele fizice dintre tribune şi teren, cât şi cele spirituale, mult mai înalte şi rezistente, dintre conducere şi suporteri. A luat iniţiativa şi a stins conflictul, nu s-a adăpostit în spatele relaţiei patron-angajat precum Lăcătuş, Munteanu sau Stoichiţă. Şi ăştia aveau „siviuri” sau măcar o oarecare personalitate, nu erau mogoşeni, cioroieni, reghecampfi, ţicleni, biţi (de la Biţă, nu Piţi scris greşit). Piţi a mediat şi cearta dintre Jiji şi Mitică, în virtutea prieteniei cu ambii, ferind echipa de eventuala persecuţie a şefului LPF. Piţi îşi stabilteşte bugetul. Piţi a readus în club fostele glorii, nu doar pentru a se folosi de ele.

Piţi are două calificări la turnee finale ca selecţioner, campionate şi cupe, nu a antrenat echipe de juniori pe la arabi sau cere derogare de la FRF pentru a sta pe bancă. Piţi va miza la centrul terenului pe Dorel Stoica şi Andrei Ionescu, aşa cum ar fi intenţionat şi la Craiova. Piţi a menţinut steaua în ghencea, nu a acceptat transhumanţa oilor la Buzău, nu a fost folosit pentru negocieri-cacealma cu şefii Mapn. Piţi şi-a stabilit staff-ul şi nimeni nu a avut nimic de comentat, nu i-au fost aduşi tăbârci sau tot felul de preparatori salvatori. Piţi şi-a numit preşedintele, cum a făcut Dan Petrescu aducându-l pe Meme, nu a fost sunat de vreun preşedinte-marionetă în miez de noapte să vină a doua zi la antrenament. Piţi a fost cel care a dus Universitatea ultima dată aproape de titlu. Piţi l-a făcut pe cioban SĂ TACĂ ŞI SĂ SCOATĂ BANII.


Noi nu avem norocul oilor. Poate pentru că nici nu am fost în stare să ni-l facem. Mărin pretinde că este în silenzio stampa, însă implicarea sa este mai feroce ca oricând. Depărtat temporar de apariţiile groteşti la TV, s-a refugiat pe blog, de unde aberează mai abitir, cenzurează după bunul plac, MINTE CU NERUŞINARE. I-a extirpat orice urmă de demnitate lui Geolgău, confecţionându-i declaraţii umilitoare, atât pentru suporteri, cât şi pentru el însuşi. „Eroul de la Bratislava” a devenit „erăul de la Pieleşti”.

Minciunelu sărăcelu nu îşi permite un Piţurcă, dar ce este mai grav este că nu-şi doreşte vreodată un Piţurcă. El îşi permite şi ţinteşte doar antrenori de duzină, pe care uşor îi converteşte în bufoni. Mărin a comis totuşi hybrisul, şi-a surclasat condiţia şi de aici poate veni prăbuşirea. Ne-a împins spre batjocura extremă, transformând Universitatea Craiova în Universitatea Severin, ceea ce nici Neţoiu nu a reuşit, nici Dinel n-a conceput. O justiţie, de orice natură va fi ea, trebuie cândva să ne răzbune.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...