2 iul. 2013

Circul boovean, încă o reprezentaţie cu Mărin maestru de ceremonii

Fără certificat de identitate sportivă, fără stadion, fără grupe de juniori, dezafiliat şi cu datorii de multe milioane de euro la stat şi la terţi confirmate definitiv şi irevocabil chiar de către instanţele civile pe care le-a tot invocat de 2 ani şi jumătate, groparul Craiovei aberează în continuare prin conferinţe de presă care nu se deosebesc cu absolut nimic de reprezentaţiile de circ. 

În jegoasele şi grosolanele sale manipulări, Mărin se foloseşte şi de câţiva dintre membrii galeriei (aceiaşi care au realizat contra-cost înregistrările cu Piţurcă), încercând disperat să pună presiune pe municipalitate şi pe Clubul Sportiv Universitatea Craiova, entităţi care reprezintă administraţia oraşului şi respectiv deţin şi pot revendica palmaresul Ştiinţei (cel puţin de până în 1994).

Conştient că nu îndeplineşte nici unul dintre criterii, brutarul aiurează însă premeditat despre cum îşi va înscrie echipa familei sale în liga a II-a. Totul e doar un teatru ieftin, menit să pună presiune pe primăriţă şi pe "samurai". 

Disperat că-şi va pierde jucăria, Mărin urlă ca din gură de şarpe că el şi firma sa sunt Universitatea Craiova, iar clubul sportiv al instituţiei de învăţământ superior care aducea de 4 ori titlul în Bănie e un "surogat".

Marea minciună booveană iese însă la iveală atunci când ospătarul, care până acum acuza că srl-ul său e mai îndreptăţit să fie Ştiinţa noastră decât însuşi Clubul Sportiv al Universităţii Craiova, ne spune că de fapt va încerca să înscrie în campionatul secund drept Universitatea Craiova o altă firmă de-a sa, una nouă, pe care probabil o înfiinţează în acest moment.

Aşadar Universitatea Craiova nu e clubul instituţiei cu acelaşi nume, ci e însuşi Ajică Mărin Minciunelu şi orice firmă îşi va face acesta pe parcursul vieţii. Pentru că, nu-i aşa, legendara echipă a Craiovei e proprietatea personală şi jucăria lui şi a copiilor copiilor lui, aşa cum ne-a mai comunicat în trecut...?

Icoana milioanelor de români alb-albaştri pe viaţă e întruchipată deci de un singur om. El s-a născut în satul sfânt Booveni şi, precum Isus, a venit pe lume pentru a ne mântui pe noi, fanii păcătoşi ai Campioanei unei mari iubiri şi ai Craiovei Maxima, dăruindu-ne două retrogradări, una coordonată din spatele cortinei şi una în lumina reflectoarelor, ca dirijor al orchestrei funerare.

Luaţi aminte de asta, voi, necredincioşilor, şi nu mai păcătuiţi contestând sau întrebându-vă măcar de ce un dezaxat cu ochelari de sudor e întruchiparea Universităţii Craiova! Sau vreţi să riscaţi o plângere la DNA pentru că sunteţi suporteri incompatibili, şi să fiţi daţi cu toţii în judecată şi chiar reclamaţi la ambasada SUA pentru că sunteţi neaveniţi şi rău-voitori şi nu îl veneraţi pe providenţialul Mărin?

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...