24 ian. 2014

Sinistra comedie booveană se chinuie să continue

Mărin s-a zvârcolit în ultimele zile cu o disperare dementă. El are nevoie ca de aer de un prost. Circul său e ameninţat cu falimentul definitiv. Dobitoacele din autocarul scos la vânzare au nevoie de o minciună mai credibilă. Reportofoanele au ameninţat şi ele că se transferă.
Şi Mărin a mai găsit un prost. Vă vine sau nu să credeţi, acesta este Marin Condescu, baronul Gorjului. Urmărit penal, regele târnăcopului s-a adăpostit la Niuiorc.

“Da, am format echipa de tehnicieni, Emil Săndoi este antrenor principal și dăm drumul la treabă. O să ne antrenăm în Capitală în prima fază, după care vom analiza toate posibilitățile și vom găsi o soluție, au fost cuvintele târnăcopului mahmur.

Susţinut forţat şi aberant (de teama unor greve) cu fonduri uriaşe deversate anual de un stat complice, adică de noi toţi, mineritul a născut baroni locali cu dosare penale. Oligarhi ai cărbunelui care fac legea în oraşe de provincie.

Condescu e un fel de Zeu în Târgu Jiu. Taie şi spânzură, asta când nu e beat. Are maşini şi proprietăţi de lux fără să fi avut vreo afacere. Pe banii statului roman, transferaţi prin tot felul de tertipuri în aşa-numite bugete sindicale. O veritabilă reţea mafiotă.
Cum era aia cu implicarea politicului în fotbal? Dar cu antrenatul şi jucatul prin bucureşti? Cum era aia cu susţinerea echipelor cu bani de la stat?

Dacă nu punem declaraţiile de ieri ale “târnăcopului” pe seama obnuitei sale alcoolemii ridicate, echipa familiei se va transforma în echipa minerilor! Ia naştere astfel clubul de fotbal al minerilor din România. Pentru peluza PUZ va fi floare la ureche, ei oricum erau de acord şi cu APA Craiova.

Acum 2 decenii, minerii lui Cozma şi Condescu asaltau bucureştiul la ordinul lui Ion Iliescu şi omorau în bătaie studenţi. Acum vor să-şi răscumpere crimele, pretinzând că le salvează echipa. De fapt, la mijloc e un srl al unui bolnav psihic, fără vreo legătură cu Universitatea Craiova, după cum însuşi impostorul mărturisea în faţa unui judecător la un moment dat.

Cât va dura până când ospătarul îl va demasca pe târnăcopul inadecvat, care vrea de fapt să-i ia echipa? Vom vedea, circul abia şi-a redeschis porţile. Ajică nu suportă să ne lase fără, vrea neapărat să ne distreze. :))

Pentru un timp cel putin, factura pentru mesele de la Periniţa o va achita Condescu. Nu de alta, dar vânzătorul de frigidere ajunsese la fundul sacului. Deasupra Niuiorcului începe să se ridice fum alb: HABEMUS PROSTUM! 

Trăiască peluza PUZ, mentalitatea şi continuitatea! Trăiască echipa minerilor! 

PS. Oare lui Condescu îi vor spune că-i place sticluţa, sau nu vor muşca mâna care-i hrăneşte?

17 comentarii:

 1. "HABEMUS PROSTUM" hahahahahahaha :)))))))))) e fabulos cum mereu ajica gaseste cate un imbecil gata sa il salveze de pe buza prapastiei.

  RăspundețiȘtergere
 2. curiosule :)) cate intrebari retorice.Acum cand tocmai se apropiau mult visatii suporteri catre cs craiova,hop,a intervnit cineva.Liga 1 se apropie cam repejor,treaba e cam roz,nu e normal in deplasare galeria Craiovei sa aiba 50 de pers.Primul pas SPRE LIGA 1 : comandati casti de protectie,e cam nasol la ploiesti si buc.Si pentru membrii care au 50 de kg si sunt zmei dupa tastatura sa aiba grija ca nu se duc la olipiada de romana sau vreo competitie de CS (counter-strike) OFF

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari pentru aricol !Tineti-o tot asa !!! Fara mititelu in sportul craiovean !!!

  RăspundețiȘtergere
 4. anonimule, lasa ca sunteti voi adevarati. unde erati ultra$ilor cand la dinamo II erau atacati baietii aia ? o sugeati prin gara cu pizdele de blondu si postasu , cacati pe voi ca poate va bat si pe voi dinamovistii. ati facut incidente sa nu va lase jandarmii sa plecati din gara

  RăspundețiȘtergere
 5. oufiudetarfa24 ianuarie, 2014

  @anonim al 2-lea - 'zmeii dupa tastatura' sa te futa-n gura!

  RăspundețiȘtergere
 6. stai cuminte ba nu ne mai purta de grija tu mai bine stai capra bine la mititelu ca resursele nu sunt prea mult si blondu e conectat direct la uger,mai sunt si ou cu linia 2 deci pana cand ajunge randu tau se termina mancarea.

  RăspundețiȘtergere
 7. Asta care scrie mai sus e unul dintre tristi?

  RăspundețiȘtergere
 8. habemus prostum :)))))))))))

  RăspundețiȘtergere
 9. unde e mami lampasu ???

  RăspundețiȘtergere
 10. Echipa familiei e o mizerie.Cu cat se afunda mai mult in mizerie,cu atat vor fi mai penibili cand vor recunoaste ca au gresit.Peluza sud e dezamagitoare de ceva ani.

  RăspundețiȘtergere
 11. IGNORATI-I pe booveni.....NOI SUNTEM CRAIOVAAA !

  RăspundețiȘtergere
 12. cu cine sta, mami, la masa gabi blondu ? de ce sta, mami, lazio langa gabi blondu la meciuri daca el descoperise deja apa calda? de ce vrea, mami, peluza sud sa devina satelitul Pandurilor? de ce sunt, mami, toti suporterii pustani din craiovita/ brazda incolonati dupa ou si gavriluta?

  RăspundețiȘtergere
 13. ha ha ha......iar cu lazio ma? lasati l vere, bietul de el....se strecoara si el cum poate prin labirintul ultrasiei. pentru el e important sa il valideze ceilalti de prin alte peluze, el de frica asta a si ales sa o dea cu echipa brutarului nu din alte cauze.
  nu zicea el ca e naspa cu politicul in fotbal si promova vrajeala asta printre copiii aia de 15 ani de care se foloseste blondu? dupa ce i ati pus inregistrari cu peluza sud cerand sprijin politic a mai zis ceva, a mai comentat?
  alea cand facea peluza sud cu blondu, gogo, ou si chipesu in frunte combinatii sa sustina alta echipa le a comentat, a zis ceva? nimic, mucles, s a facut ca e plecat putin in laponia cu craciunu, cu astea...
  acu zice ceva de banii de la stat care ar veni din minerit la brutar? nimic, mucles.
  nu aducea el ca argument pozitia T2 la meciu din noiembrie si se dadea anti mititelu din cap pana in picioare? a zis ceva ca in mijlocul T2 a stat brutaru si era sef de galerie acolo? mucles vere, sa nu se auda sa rada lumea. tot gunoiu sub pres...imaginea e totu, nu conteaza ca e mincinoasa.
  si cate altele nu mai sunt,putem sa facem o lista mult mai lunga. pacat de el....

  RăspundețiȘtergere
 14. v-am trimis niste materiale cu marele prezentator al galei de la casablanca poate scrieti ceva despre el.multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 15. bai Chucky nu mai ameninta lumea ca nu ai bani de 2 covrigi si kkt-ul de frateto sa nu se mai laude cu tine.

  RăspundețiȘtergere
 16. Astia din poza cred ca sunt studentii lui mititel BOOVEAN .Vai de mama noastra cu asa specimene ?!!!!!

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...