22 iul. 2013

Mărin şi-a cumpărat spray cu vopsea

UNIVERSITATEA CRAIOVA pleacă din această vară din nou la drum, curăţată de mizeria pe care ospătarul a lăsat-o să se aştearnă pe istoria sa. Nu ştim dacă Erik Lincar e cel mai potrivit antrenor, sau dacă noua conducere a clubului a adus cei mai potriviţi jucători, dar tot ce ştim e că Universitatea Craiova e acum ECHIPA NOASTRĂ, A TUTUROR!

De acum înainte, nimeni nu va mai proclama ECHIPA NOASTRĂ ca fiind proprietate personală. Ştiinţa nu mai e echipa familiei lui Mărin, ci a întregului oraş, indiferent cine va fi primar peste 5 sau 10 ani. Ştiinţa a încetat să mai fie echipa srl-urilor bişniţarilor şi a redevenit clubul Universităţii din Craiova. E echipa nemuritorului OBLEMENCO, nu circul la care Mărin l-a legitimat în vara asta pe cocalarul Gigy Aditză.

Iar starea psihică în care se află în acest moment ospătarul Mărin e una deplorabilă. Pe culmile disperării, proprietarul Statuii Libertăţii a scris cu un spray cu vopsea pe autocarul închiriat cu care Universitatea Craiova se deplasa spre cantonamentul din Serbia.
 
E de aşteptat ca diversiunile asasinului spiritului alb-albastru să continue şi în zilele următoare şi sperăm ca oamenii cu reportofonul, reprofilaţi acum în vopsitori de ocazie, evident netalentaţi, să nu-i demoralizeze pe fotbaliştii sau antrenorii Ştiinţei.
 
Oraşul Craiova are acum de dus ultima luptă (cu ospătarul şi trădătorii care şi-au vândut sufletul pentru câteva sute de euro), înainte ca nenorocitul care a mutat la Severin şi apoi a retrogradat mumia prezentată drept UCV să dispară definitiv şi irevocabil.
 
"Ştiinţa e numai una", a scris la ceas de noapte Mărin pe un autocar alb, la Severin (oraşul în care a dus-o pe FC Booveni). Da brutare, ŞTIINŢA E NUMAI UNA, e echipa pe care o purtăm în suflet şi în gând, care acum se află în Serbia, pe care o susţine doamna Marga, soţia marelui ION OBLEMENCO, sau Gică Craioveanu!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...