22 iul. 2013

Mărin şi-a cumpărat spray cu vopsea

UNIVERSITATEA CRAIOVA pleacă din această vară din nou la drum, curăţată de mizeria pe care ospătarul a lăsat-o să se aştearnă pe istoria sa. Nu ştim dacă Erik Lincar e cel mai potrivit antrenor, sau dacă noua conducere a clubului a adus cei mai potriviţi jucători, dar tot ce ştim e că Universitatea Craiova e acum ECHIPA NOASTRĂ, A TUTUROR!

De acum înainte, nimeni nu va mai proclama ECHIPA NOASTRĂ ca fiind proprietate personală. Ştiinţa nu mai e echipa familiei lui Mărin, ci a întregului oraş, indiferent cine va fi primar peste 5 sau 10 ani. Ştiinţa a încetat să mai fie echipa srl-urilor bişniţarilor şi a redevenit clubul Universităţii din Craiova. E echipa nemuritorului OBLEMENCO, nu circul la care Mărin l-a legitimat în vara asta pe cocalarul Gigy Aditză.

Iar starea psihică în care se află în acest moment ospătarul Mărin e una deplorabilă. Pe culmile disperării, proprietarul Statuii Libertăţii a scris cu un spray cu vopsea pe autocarul închiriat cu care Universitatea Craiova se deplasa spre cantonamentul din Serbia.
 
E de aşteptat ca diversiunile asasinului spiritului alb-albastru să continue şi în zilele următoare şi sperăm ca oamenii cu reportofonul, reprofilaţi acum în vopsitori de ocazie, evident netalentaţi, să nu-i demoralizeze pe fotbaliştii sau antrenorii Ştiinţei.
 
Oraşul Craiova are acum de dus ultima luptă (cu ospătarul şi trădătorii care şi-au vândut sufletul pentru câteva sute de euro), înainte ca nenorocitul care a mutat la Severin şi apoi a retrogradat mumia prezentată drept UCV să dispară definitiv şi irevocabil.
 
"Ştiinţa e numai una", a scris la ceas de noapte Mărin pe un autocar alb, la Severin (oraşul în care a dus-o pe FC Booveni). Da brutare, ŞTIINŢA E NUMAI UNA, e echipa pe care o purtăm în suflet şi în gând, care acum se află în Serbia, pe care o susţine doamna Marga, soţia marelui ION OBLEMENCO, sau Gică Craioveanu!

La comanda lui Mititelu, Gogoașă îi înjură, jignește și amenință pe membrii brigăzii Ultras!!!

Dialogul dintre aceștia este incredibil și arată raportul de forțe:  Preda amenin ță,  ceilalți nu au curajul de a răspunde pe același ton,...