30 sept. 2017

Mititelu îl plătește pe Gogoașă să-i amenințe pe cei care nu-i mai recunosc echipa

Din informații care ne-au fost furnizate din mai multe surse, Andrei Preda zis Gogoașă a primit ordin de la Mititelu să încerce să îi sperie pe toți cei care în urma deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție s-ar dezice de echipa familiei sale și ar avea altă părere decât Blondu și Gogoașă, considerând că echipa Clubului Sportiv este cu adevărat Universitatea Craiova, așa cum au făcut și steliștii cu echipa Clubului Sportiv al Armatei.

Cu o săptămână în urmă, Răzvan Ghionea, zis "Fire", a fost bătut de Gogoașă în centrul vechi al Craiovei. Ghionea a fost lovit mișelește, pe la spate, de sluga familiei Mitielu.
Culmea este că victima avea relații apropiate cu aurolacul lui Mititelu, în trecut participând împreună la petreceri organizate de prieteni comuni.

Răzvan Ghionea, în stânga (în cămașă albă),
credea că Gogoașă este prietenul lui.
Nu știa că pentru unul ca Preda banii sunt cei mai importanți
și că pentru bani e în stare să facă orice.

Răzvan Ghionea, care în acest moment este internat în spital cu fracturi la mandibulă și va mai avea multe zeci de zile de spitalizare, alesese să susțină Universitatea Craiova, ceea ce a indus în mintea brutarului teama unei părăsiri definitive a echipei înființate de el în 2017 și care în acest moment mai este susținută doar de Praetoria, grupul lui Gogoașă și Chipeșu. 

Scopul acestei acțiuni comandate de Mititelu a fost ca acest lucru să se afle cât mai repede prin Craiova și să sperie oamenii care ar face gestul firesc și moral de a lua act de decizia Justiției române, care a demonstrat că "marca Universitatea Craiova" aparține în exclusivitate Clubului Sportiv Universitatea Craiova și nu familiei Mititelu.

Gogoașă îl roagă acum pe Răzvan Ghionea să nu depună plângere la poliție și procuratură împotriva sa, oferindu-se să îi suporte îngrijirile medicale. Pentru a-și ține în libertate unealta, Mititelu este dispus să plătească.
Sluga brutarului are și alte dosare în care este cercetat penal și o altă infracțiune cu violență l-ar putea trimite după gratii.

Nu știm dacă victima vândutului Preda a depus plângere la poliție, dar dacă nu o va face înseamnă că își merită soarta, pentru că din cauza oamenilor ca el, care nu au curajul să meargă până la capăt s-a ajuns ca acești căței ai unor interlopi, gata să facă orice pentru bani, să poată dirija prin teroare o galerie de sute de oameni în funcție de interesele lor mizerabile. 

Locul unor indivizi de teapa lui Gogoașă, care odată aciuați pe lângă personaje din lumea interlopă a Craiovei precum Gigi Zavera, zis "Gigioc", cred că pot face orice, este la pușcărie.

Cloaca din jurul lui Mititelu este tot a ce emanat galeria craioveană mai urât, pentru că în familia Mititelu a mai intrat și Gabi Blondu, care la primul antrenament al echipei boovene a bătut și el un suporter al echipei familiei. "Piratul", membru al grupării Ultras, a fost bătut de Blondu pentru că a cerut ca Mititelu jr. să nu mai fie în lotul echipei înființate în 2017.
Ulterior, după acest incident și apariția stemei cu calul, grupările Ultras și Capillati au spus prin intermediul unor comunicate că echipa familiei Mititelu este o clonă și că nu o mai susțin.

Vom reveni cu detalii, pe măsură ce le vom primi de la suporteri și vom constata că se vor adeveri din suficient de multe surse. 
Până atunci însă, ne exprimăm speranța că oamenii nu se vor mai teme de Gogoașă, Blondu și grupulețul lor de intimidare, iar acești nenorociți vor ajunge cât mai curând acolo unde merită, într-o celulă, acolo unde apoi să îi însoțească și finanțatorul lor, infractorul șef Adrian Marin Mititelu.

Nu vă fie teamă și mergeți până la capăt chiar dacă aceste curve vă amenință, pentru că Universitatea Craiova va trebui odată și odată să scape de ei și de brutarul care-i plătește.
Pe asta și mizează ei, că lumea se sperie și că atât timp cât se teme de ei pot controla totul și își pot umple buzunarele.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...