4 sept. 2013

Severin BREICHING NIUZ: Ospătarul Ajică e noul purtător de cuvânt al ultraşilor români

“Reportofoanele” (la mişto) şi câţiva moralişti confortabili (în mintea lor, pe bune) l-au înjurat pe Muicelu de mama focului în oraşul lui Dobrin şi al ţuicii, dar au făcut-o cu voie de la stăpânire ca să fie credibili şi să confere legitimitate echipei familiei, aşa că nu se pune şi Ajică nu se supără.  
E chiar teribil de amuzant cum pe ospătar nu-l deranjează absolut deloc acest fapt, deşi altădată pentru aşa ceva evacua peluza sau cerea un baraj de jandarmi în faţa convoiului oltean în drum pe groapă.

Ei bine, dragii noştri, vă vine să credeţi că acum Mărin a ajuns purtătorul de cuvânt al mişcării ultras din România? E memorabilă reacţia ospătarului la comunicatul celor de la Sezione:


“Sînt 12-13 indivizi care mă înjură de mulţi ani. Sînt conduşi de un fost puşcăriaş

Liderul lor a fost prins furînd prin Italia şi este interzis pe stadioane. Ne-au dat o veste bună, au plecat nişte gherţoi din grupul suporterilor Universităţii Craiova

Nişte neisprăţivi care s-au bucurat de excludere. Ei plănuiau cu Piţurcă distrugerea echipei. Toţi ultraşii din România o să rîdă de ei după acest comunicat.

Să nu îi credeţi în stare de a face un asemenea comunicat, e făcut de cineva din jurul lui Pavel Badea, probabil de un ziarist”, a spus Mărin la radio Gesepeu, haznaua în brutarul care îşi varsă frecvent dejecţiile.

Trebuie să recunoaşteţi, căcatul chel care pozează în patron al grupării severinene FC Copiii Copiilor a slobozit câteva fraze de un umor nebun. E limpede pentru toţi, colaboratorii săi cu reportofon, adică adevăraţii măscărici ai mişcării ultras, l-au pus la curent cu “subtilităţile din domeniu” iar boschetarul de la Booveni a vomitat cu prima ocazie tot ce-a auzit de la ei.


Până la urmă, circul trebuie să continue şi el. Dacă ne gândim mai bine, ar fi şi păcat să-nceteze tocmai acum, nu-i aşa? :)))

Ştiinţa nu va fi niciodată singură

Comunicat Sezione Ultra 2000:

"Sezione Ultra’ 2000, brigada care a initiat protestele impotriva lui Mititelu si probabil singura care si-a dorit cu adevarat ca acestea sa aiba success, iese din protest. La mai bine de 8 ani de la primul mesaj de contestare si dupa 6 ani aproape neintrerupti de proteste la adresa lui Adrian Mititelu este clar ca trebuie sa schimbam modul de actiune. Mitingul, mesajele, scandarile, comunicatele, graffiti-urile plus alte actiuni care nu pot fi mentionate, practic contestarea pe toate caile posibile, impreuna cu lipsa perfomantei, ar fi fost suficente pentru ca un om normal la cap sa renunte la club. Dar un om cu 400 de procese nu poate fi un om normal la cap.

Faptul ca Stiinta urmeaza sa fie omorata de Mititelu a devenit evident in momentul in care acesta a mutat prima data echipa la Severin. In acel moment grupul nostru a incercat sa convinga conducerea Universitatii din Craiova, autoritatile locale si pe Adrian Paunescu sa-i retraga familei Mititelu dreptul de a mai folosi numele de Universitate, numele orasului Craiova (Mititelu ne jignise pe toti spunand ca “orasul nu merita echipa de fotbal”) si dreptul de a folosi imnul “Cantec pentru Oltenia”. Din pacate atunci demersurile noastre nu au avut succes si a trebuit sa mai pierdem cativa ani pana ca aproape tot orasul sa inteleaga ca renasterea Stiintei este legata obligatoriu de diparitia Mititelului.

Faptele au devenit contestabile, ca pentru fostul patron, (de fapt creditor) binele Stiintei nu este important. Singura dorinta a lui si singurul lucru pentru care a luptat din toate puterile a fost si este ca echipa sa ii apartina si sa se identifice cu el. Picatura care a umplut paharul pentru intregul oras a fost neinscrierea echipei in sezonul 2012-2013, lucru de care este responsabil 100% Mititelu.

Sezione Ultra’ a propus in repetate randuri, celorlate grupuri organizate, ca solutie de salvare a spiritului Stiintei, infiintarea unei echipe a suporterilor (inca din 2009). Din pacate nici aceasta propunere nu a avut parte de sustinere, devenind imposibil de pus in practica. In aceste conditii o solutie viabila de renastere a spiritului Stiiintei era reinfintarea sectiei de fotbal a Clubului Sportiv, varianta care ne-ar fi oferit legitimitate (in conditiile in care cei care au facut din Craiova o echipa mare ar fi fost de accord sa se alature proiectului) si numele de Universitatea Craiova. Initial si aceasta varianta a picat, Pavel Badea nedorind sa porneasca acest proiect fara sprijinul primariei, care se stie ca la acel moment era blocata de minciunile lui Mititelu.

Din fericire, intr-un final si primarul Craiovei a inteles ca Mititelu trebuie exclus din planurile de viitor ale Stiintei si astfel s-a ajuns ca una dintre propunerile noastre sa fie pusa in aplicare. Recunoastem ca acceptarea locului de liga a II-a (noi am propus sa plecam din liga a IV-a) nu este tocmai cea mai fericita alegere. Dar avand in vedere ca celelalte cerinte ne-au fost indeplinite, si ca nu s-a luat locul altui club sau nu a fost furata echipa altui oras, situatia a devenit acceptabila.

Ca sa fie clar pentru toata lumea: nu noi suntem cei care au inregistrat intalnirile suporterilor pentru Mititelu, nu ne-am constituit ca parte civila in niciunul dintre procesele lui, nu ne-am angajat la omul pe care il contestam, nu ne-am intalnit cu Mititelu inainte de fiecare actiune, nu am lipit afise si nu am participat la mitinguri in campaniile electorale si nici nu acceptam lectii de morala de la cei care au facut asta. Nu lasam minciunile si provocarile sa ne abata de la un scop simplu si clar: renasterea Universitatii Craiova! Am luptat prea mult pentru asta pentru ca acum cand avem sansa sa atingem acest ideal sa ramanem blocati in aberatiile mititeliene.

Pentru cei care ne contesta si ne arata cu degetul, nu le spunem decat atat: suntem de 13 ani prezenti impreuna la meciurile Stiintei, suntem cei mai vechi, suntem mai maturi, mai cerebrali si suntem 100% siguri ca am luat cea mai buna decizie. Timpul va demostra lucrul acesta !
In consecinta, Sezione Ultra’ 2000 si Asociatia Suporterilor Olteni se alatura: Craiovei Maxima, Generatiei din anii ’90, Clubului Sportiv, Primariei Craiova, Consiliului Judetean, lui Corneliu Andrei Stroe, lui Cristi Minculescu, lui Gica Craioveanu si intregii liste de ‘tradatori’ si in special suporterilor satui pana peste cap de mizeriile din ultimii ani, in incercarea de a readuce Universitatii Craiova gloria din trecut.

Cine gandeste ca noi este binevenit in Peluza Nord, cine nu, poate sa incerce alte zone ale stadionului sau poate sa astepte sa intre Chiron in pesti !

Sambata la 20:45 Universitatea revine pe Ion Oblemenco intr-un meci oficial!


O viata de lupta un singur ideal – CRAIOVA"

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...