24 dec. 2011

---Aluzii sexuale şi blesteme de la “Moş Crăciun”, pe banii noştri!!!--- un nou spectacol de circ semnat Ajică Mărin Minciunelu.

Credeaţi că veţi avea un pic de linişte în aceste triste zile de sărbători? Speraţi că veţi scăpa pentru o vreme de viermele infect care a parazitat Ştiinţa şi i-a otrăvit spiritul? Ei bine, speraţi degeaba!
În timp ce alţi patroni de cluburi din România şi din Europa pregătesc transferuri sau pun la punct turnee şi strategii de pregătire, falitul Mărin stă de o săptămână la Niuiorc şi, cu mâna-n cur şi pe stomacul gol, face poezii împreună cu cancelarul moldovean Roşcaca şi cu otevistul Nelu flocosu’!

Vineri, când autorităţile craiovene şi doljene au organizat la stadion o festivitate de premiere a puştilor de la centrul de copii şi juniori, Mărin şi slugile sale insalubre au găsit prilejul perfect să mai scoată o dată capul din nămol. Paranoicul chel a pregătit minuţios momentul şi a regizat (e adevărat, jalnic!) un nou spectacol de circ.

Ţiganul flocos şi nespălat care mânca fasole din borcan şi dormea pe holurile oteveului după ce încheia, spre dimineaţă, câte un episod din serialul despre Elodia, a recitat în faţa unor copii de clasele primare creaţia booveană, o mizerie plină de aluzii sexuale, de blesteme şi “urări” de moarte, acompaniat de alţi ţigani cu viori şi acordeoane şi, evident, sub supravegherea atentă a cancelarului ciorbar. Ce “spiritul Crăciunului”, ce sărbătoarea naşterii Mântuitorului? Acum, aproape de ajun, dezaxatul asasin care s-a pişat pe un oraş întreg şi-a trimis sclavii nemâncaţi să strice un moment care pentru nişte copii cu vârste fragede are o însemnătate aparte. Şi culmea, pe banii publici!

Adică pe banii noştri, asasinul Ştiinţei îl însărcinează pe flocosul milog care-şi face veacul pe la uşa Niuiorcului să-i recite trepanaţiile! Mărin Minciunelu (fiu de criminal la rându-i, că doar mă-sa a fost omorâtă în bătaie cu biciul de tac-su!), îşi bate cu tot mai multă durere-n pulă joc de noi toţi!

Iată ce scrie evaziv fiţuica falimentară a lui Mărin despre festivitatea de Crăciun, uitând în cunoscutu-i stil pervers şi manipulator să menţioneze că întreaga festivitate s-a făcut pe banii autorităţilor, deci ai craiovenilor şi doljenilor, nu ai ospătarului:

“Moş Crăciun nu a uitat juniorii Universităţii Craiova nici în cel mai dificil moment din istoria clubului şi va vizita viitoarele speranţe ale Ştiinţei vineri, 23 decembrie, la ora 12, la Stadionul Ion Oblemenco, pentru a le împărţi cadouri si gânduri bune.”

Ca de fiecare dată în ultimii câţiva ani la festivităţile de Crăciun, SINGURUL APORT AL sărmanului boovean AU FOST PLASELE CU IMPRIMEUL STEMEI CLUBULUI, simbol de care Mărin se foloseşte diabolic pentru a-şi menţine în viaţă propriul personaj de circ.

Veniţi până la Niuiorc să anunţe festivitatea pe care intenţionează să o organizeze şi finanţeze pentru copii şi să invite pe cineva şi din partea defunctului club (nu pricepem de ce, probabil de imbecili!), reprezentanţii autorităţilor (CSJ) au fost condiţionaţi pentru donarea a două-trei sute de plase de nailon de către Mărin cu participarea unui Moş trimis de ospătar. Reprezentanţii Consiliului Judeţean au aceptat (mai ales că oricum nu aveau în dotare un costum alb-albastru precum cel achiziţionat de Mărin acum câţiva ani de la un magazin second-hand), fără să anticipeze ce avea să orchestreze dementul Minciunelu.

La faţa locului au sosit Roşcaca, Flocosu', portarul de la Niuiorc şi alţi câţiva maimuţoi din anturajul boovean (şoferi, pândari, etc) şi chiar au început să împartă pungile cu dulciuri de parcă ei ar fi fost cei care le plătiseră conţinutul. Totul a culminat cu pluguşorul compus nopţile trecute de trio-ul Minciunelu-Roşcaca-Flocosu', ajutaţi cu câte-o rimă porcoasă şi de şocâtele “ziarist” Tony Şorici, un moment greţos care a transformat un eveniment special într-un nou spectacol de circ de prost gust, purtând amprenta inconfundabilă a regizorului deja consacrat Ajică Mărin Minciunelu. Festivitatea care a costat câteva mii de euro bugetul local a fost speculată diabolic şi a constituit până la urmă un nou prilej pentru Mărin de scoate capul din boscheţi, acolo unde-l uitasem cu toţii.

Dacă sunteţi curioşi să ascultaţi ce-a scornit booveanul analfabet, aveţi mai jos “versurile” care l-ar face să roşească pe bietul Eminescu. Atât a putut cel care se autoproclamă stăpânul Universităţii Craiova.

Absolut penibilă faza în care, la un moment dat, Flocosul nespălat mai dă o pagină din “opera” de căpătâi a booveanului, dar constată că i s-a terminat “manuscrisul”. Îi şopteşte apoi panicat unui martalog cu microfon, adică nimeni altul decât şocâtele Şorici, că “n-am pagina cealaltă!”. Analfabetul care nu ştia să scrie şi să vorbească româneşte fără să chinuie crunt gramatica şi care vindea brânză în piaţă şi era şofer la 3TV înainte de a-i pune un nefericit microfonul în mâinile-i puţind a zer şi murdare de ulei de motor, se precipită un pic şi, după câteva secunde, găseşte printr-un buzunar şi-i îmnânează ţiganului continuarea noului Luceafăr al literaturii române. Cam asta face un reprezentant al presei din Craiova şi cam ăsta e nivelul celor care ar trebui să-l cenzureze pe ospătarul dement şi să fie câinii de pază ai intereselor oraşului/suporterilor.

Înainte de a tăia tortul (flocosu' s-a "sacrificat", deşi can-caniştii din presă îl avertizaseră că ăla care-l taie n-apucă tricoul în curtea lui Mărin), romul otevist a încercat s-o ardă suporter şi i-a pus pe copiii prezenţi acolo (prezenţi doar pentru că oda închinată lui Ajică trebuia să aibă şi un decor uman) să cânte imnul Ştiinţei. Nimeni nu s-a conformat (şi e greu de crezut că din atâţia nu ştia nici unul imnul)! Când a văzut momentul de-a dreptul ridicol, Flocosu' a insistat să dea cineva tonul, şi privind în jur, a strigat la unul “Cristi”...?, deşi chiar lângă el trona impozant fizicul buhăit al cancelarului lihnit de foame. Probabil însă Flocosu' ştia că moldoveanul e mult mai familiar cu sunetul schizofrenic al “Măriei” lui Scooter şi n-a vrut să rişte. În tot acest timp, un umflat aflat lângă Moşul transformat în măscărici striga de zor “Ţiganeee...! Ţiganeee...!”, probabil la vreun lăutar care să dea tonu' la imn în ritm de manele. 

După ce circul FC Booveni şi-a încheiat penibilul spectacol, Şorici i-a intervievat şi pe sclavii Minciunelului, recte câinele Manivelă şi stelistul Roşcaca. Evident, agaricii au rostit nişte inepţii şi i-au mai dat o limbă în găoz stăpânului Mărin, în numele “suporterilor Universităţii”.


Şi, dacă tot ne-am stârnit, să comentăm şi câteva din halucinaţiile lui Minciunelu (cerem scuze pentru erorile ortografice din text, e luat cu copy+paste din Prosport) şi ale staff-ului său de “profesionişti”, care se ocupă, iată, cu “lucruri serioase”:

“Primul ne-a lovit în mir
Diavolul de Dragomir
Un oltean pârât în lume
Care face mereu spume
El e dracul cel spurcat
De când mă-sa l-a fătat
Un nenorocit el e
Ce s-a dus la LPF
Ca jigodie penală
Să distrugă tot în ţară”

Mărine, infect debarasator de mese, păi cine morţii tăi l-a trimis pe "diavolul Dragomir" la FRF? Nu cumva şi votul tău, perversule? Dacă miliţianul Mitică "a făcut mereu spume", înseamnă că atunci când te lingeai pe bot cu el şi eraţi non-stop în tandreţuri, de fapt îi lingeai "spumele" ca un căţel, ca să-l laşi curat ca lacrima?“Ăsta doar pe rău e pus
Trei echipe a distrus
Una e echipa noastră
Care răsărise-n glastră
Ce scotea în orice zi
Zeci de talentaţi copii
Din Craiova el i-a luat
Ca să-i scoată la mezat
Ne-a băgat pe toţi în boală
Să-şi mai ia un cazan cu smoală”

“Echipa noastră care răsărise-n glastră” :))) Formularea manelistică îi aparţine probabil lui Şorici şi plozilor booveni, adepţi ai “genului muzical Gootză”. Dar cum să fi răsărit “echipa lor” (adică a lui Minciunelu şi a copiilor copiilor lui, că doar nu la suporteri se refereau când spuneau “noastră”), în vreo glastră acum, când acest nume fiinţează de decenii şi a câştigat chiar şi câteva cupe şi campionate, înainte de a fi confiscată de un ospătar, dezrădăcinată, mutilată ca spirit şi în final distrusă definitiv. Dar probabil că pentru Minciunelu istoria Ştiinţei înseamnă doar “mandatul său” că doar el e Zeul de la Booveni, iar fotbalul craiovean începe şi se termină cu el.“Fratele lui Dragomir
Scaraotchi din clondir
Este unul Sandu Mircea
Care s-a întors aicea
Dintre morţi ca să mai facă
O prostie diavolească.
El Craiova a urât
De când mă-sa l-a făcut
Fotbalistul de un ban
Ne-a fost mereu un duşman
Şi când moartea se-arătase
Cu Piţurcă şase-şase
S-a-năşţat pe metereze
Craiova s-o desfiinţeze
Cu un pic de citostat
Ia mai puneţi de-un urat!”

“Credinciosul” Mărin, despre care ne amintim cu greaţă cum se închina pentru fotoreporteri şi cameramani la începutul meciurilor (evident, un “credincios” pe modelul idolului său Becali), vorbeşte în ajunul Crăciunului despre boala lui Sandu, care s-ar fi întors din morţi să-i desfiinţeze lui circul… Şi toate astea în faţa unor copii cărora li se făcea semn de către aghiotanţii booveni când să aplaude şi când să facă zgomot, aşa încât parodia concepută de Mărin să prindă credibilitate… GROTESC! (Şorici, nu căuta cuvântul în dicţionar, nu te-njurarăm).

Apoi Piţurcă e cel luat în colimator. Auzim că el ne-a fost mereu un duşman (probabil şi atunci când s-a bătut cu steaua pentru titlu ca antrenor al Craiovei, aceea fiind cea mai bună clasare a Ştiinţei din '91 încoace!), deşi acum un an şi ceva Mărin îl implora disperat să vină şi să aducă bani să-i plătească jucătorii şi baremurile arbitrilor, să-i repare acoperişul la cantonament şi să-i bage motorină în autocar pentru deplasări .

Redăm, la întâmplare, alte câteva dintre “genialele” creaţii boovene:
“Şi în loc de un cârnat
Să mănânce un pulan
De la domnul gardian


Şi de Paşti să vă luaţi mielul
De unde-o vrea domn' Mititelu.”
Nu e nevoie să mai redăm în întregime pomelnicul de versuri porno despre “mielul booveanului” şi alte lucruri demne de a fi spuse în faţa unor copii. Nu e de mirare, cu doar câteva zile înainte ospătarul anunţase că ajutarea altor copii, chiar cu dizabilităţi, e “o ofensă adusă clubului de fotbal Universitatea Craiova”.


Finalul e totuşi, să recunoaştem, mult mai aproape de realitate:
“Iar acum, chiar fără bani,
Noi vă zicem La mulţi ani!”
Aici ospătarul a avut un moment de sinceritate şi a recunoscut că e falit. Din păcate pentru cei care încă mai speră cu o naivitate imbecilă, Mărin e un bolnav psihic care nu va da nicodată de bună-voie drumul din gheare unui srl care înseamnă “scena” lui, locul în care îşi poate face rolul vieţii, de circar jalnic.
SECVENŢĂ SURPRINSĂ ÎN TIMPUL SHOW-ului "CIRCULUI FC BOOVENI":
Hămesiţi după săptămâni de răbdat de foame, cancelarul Roşcaca şi pândarul de la Niuiorc au un dialog “spumos”:

Moldoveanu’: “Ăi, pretinii, şiorbî nu-i diloc pe-aşi, n-a adus aiştia di la ŞeSeJeu nimica, diecât prăjituri? Îs lihnit, mă ţâni aista numa pi covrigi şi ieujenii di 2 săptămâni, şicî sîntiem în poăst…”

Pândaru’: “Nu e vere nimic, moară famelia mea, că şi io tot de-aia mă uitam pe-acia…”

PS. Noi ne-am fi abţinut de la răutăţi, în ton cu schimonoselile din mass-media despre “spiritul Crăciunului”, (ca şi cum doar în astea 3-4 zile trebuie să fim mai buni, în rest putându-ne băga pula-n aproapele nostru)... Dar dacă Mărin ne-a provocat, ridicându-ne mingea la fileu, tot vorbind de moarte si trimiţând blesteme către alţii, atunci ospătarul psihopat ar trebui să ştie cum gândesc suporterii Ştiinţei despre el. Cam aşa:Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...