4 aug. 2010

Blogu’ lu’ preşedintele: Bună seara,

Am văzut că nu mi-a mers cu şeantaju’ şi am luat decizia ca Universitatea Craiova să se reîntoarcă pe “Ion Oblemenco”. Dupe cum v-aţi dat seama şi v-au explicat şi ăştia de la CRAIOVASPORT, nimic nu mă împiedica să joc la Craiova nici până acum, ca dovadă că nu am nevoie de nici un contract nou, deci puteam să joc acasă în tot acest timp. Chestiunea erea că nu mai avem bani deloc şi am profitat şi eu de prostia lu’ căluşaru’ ăla de Ghe0rghe, care a desfiinţat echipa oraşiului lui ca să-şi facă poze cu mine la oficială şi să apară şi el de 2 ori în ziarele de sport de la Bucale. Acu’ are stadion da’ nu are echipă, ce l-am mai batjocorit...

Motivu’ la această răsturnare de situaţie îl constituie dorinţa arzătoare a lu’ cea mai mare majoritate covârşitoare a suporterilor Ştiinţei, care erea cât pe-aci să nu se mai identifice deloc cu echipa mea de la Severin, aşea că nu puteam să risc asta.

Chear dacă încă în oraşi mai este oameni care doreşte răul acestei echipe şi o sabotează prin orice miljoace, am decis să-mi asum toate riscurile şi să readuc echipa pe vechiul central. Scriu cu “c” mic, dă-l dreaqu de central… şi-aşea am boală pe el, că e favoritu’ la suporteri şi din cauza asta nu am putut eu să duc la capăt combinaţia cu Ghe0rghe. Cân’ am jucat la Severin, presiunea pozitivă exercitată prin toate miljoacele (vă place formulările mele?) a fost foarte imensă şi am rezistat cu greu. Şi pân’ la urmă ete că chear am cedat…

Dacă nu confiscam echipa asta, eram un nimeni. Înainte de fi marele cârmaci al acestui club, eu sunt un fan al meu, că mă excită să fiu vedetă. Oricât de rău mi-ar fi părut de suporteri că au rămas fără echipă, inima mea de narcisist megaloman nu mă lasă să nu sugrum acest simbol şi să nu încerc să-i sug toată... popularitatea.

Ştiu că cei (sper că vă place cacofoniile din dotare) mai mulţi dintre voi nu aveţi nicio vină, deşi pe unii dintre voi v-aş putea acuza niţeluş de lipsă de atitudine, ce dreaqu nu puteaţi să mă divinizaţi şi pe mine şi eventual să mă puneţi primar ceva, că eu m-am autopropus în fiţuica mea la ultimele alegeri, ca să iau pulsu’. Şi de fapt asta visez, să mă lupt cu celelante găşti şi să confisc şi oraşiu, cum am făcut cu echipa. Atunci o să zic că e oraşiu familiei mele şi îl las moştenire lu Gigi Aditză şi lu studentesa Găbitza :))

Voi sunteţi mai proşti aşea, nu puteţi să gândiţi singuri şi sunteţi victimele manipulării presei cu privire la bunele mele intenţii în fruntea clubului Universitatea. Ce dreaqu nu aprecieaţi şi voi cum nu am băgat eu nici un ban faţă de cât am scos, aşea că sunt “pe plus”? Sau cum am vândut eu jucători la Steaua şi la Rapid şi erea să vând şi la Vaslui dacă nu se sucea agricultoru’, deşi am promis că o să vând doar în străinătate? Chear nu sunteţi mulţumiţi cu atâtea participări în cupele ieuropene şi trofee câştigate în mandatu’ meu? Să ne batem la retrogradare nu mai vă place, v-aţi emancipat şi vreţi voi performanţe… Păi bă fraierilor, voi credeţi că se compară emoţiile de la locu’ 3-4 cu ălea de la retrogradare? Să te lupţi până în ultima etapă să rămâi în Liga 1... asta da adrenalină, să simţi că eşti suporter adevărat... Io v-am făcut un bine!

Gestul meu de a juca o bună perioadă de timp la Severin s-a vrut a fi şi un semnal de alarmă la adresa craiovenilor, ca să ştie cine e şefu’ aicea şi să stea cuminţi că altfel le iau imediat echipa şi o mut în alte oraşe. Asta a fost aşea, un fel de pedeapsă pentru ei, că io sunt Zeus Ajică şi am voie să fac orice, că sunt divin. Se pare, totuşi, că acest gest nu i-a impresionat pe cei care conduc oraşiul, şi bulangii nu a vrut să mă lase să pun mâna pe viaţă pe stadion - cel mai tare imobil din oraşi. Nici măcar nu a sărit cu caşcavalu’ aşea cum vream io, adică să îmi dea ei bani să ţin echipa şi eu să am extrem de covârşitor de greaua sarcină de a da interviuri şi a fi starlet.

În acest moment nu există un pact între club şi Primărie, deoarece Primăria încă dă dovadă de rea-credinţă în relaţia cu Universitatea. Sper, totuşi, ca în viitorul apropiat, cei care conduc oraşiul să realizeze că a venit momentul să-mi dea din banii de la canalizări, spitale sau şcoli să plătesc şi eu facturile la stadion şi eventual şi salariile la jucători. Solicit tuturor celor care iubesc Universitatea cu adevărat să-şi demonstreze această dragoste cu prezenţa pe stadion, iar atunci când o fac, să o încurajeze frenetic şi să doneze bani în cutiile milei, care va fi instalate începând cu meciul cu Timişoara în faţă la fiecare tribună, din loc în loc. Ca să nu le confundaţi cu coşurile de gunoi, ăştea va avea ca semn distinctiv autocolante cu un cap de bou.

PS.: Mulţumesc din suflet domnului Ghe0rghe, cel mai pămpălău primar din România, şi tuturor locuitorilor municipiului pentru sprijinul acordat într-un moment de cumpănă, când a sărit cu caşcavalu’ să mă salveze de la faliment. Acest gest va rămâne în istoria clubului ca unul de mare valoare şi de mare preţuire, ca să moară dujmanii că ei n-are valoarea şi preţuirea noastră. Hai ceau!



Traducerea şi adaptarea: CRAIOVASPORT

INCLUSIV: Pitzipoanca e la Drept!

Sentimentele preşedintelui au fost amestecate în ultimele zile. Şucăru’ de după înfrângerea cu echipa becaliotă a fost întrerupt şi de momente mai plăcute. Motivul? Ajică a simţit o bucurie foarte extrem de uriaşă, după ce a reuşit s-o bage la facultate şi pe progenitura Găbitza, al doilea student din istoria familiei boovene, neam care deja tinde spre desăvârşirea filosofică şi cunoaşterea absolută.

Pentru că pitzipoanca este acţionară la firma de folbal, ea prezintă interes pentru fani şi de aceea CRAIOVASPORT a realizat un interviu în exclusivitate cu tânăra studentă.


Reporter: Pitzy Gi, cum te simţi în noua postură, cea de studentă ?
Pitzy G.: Deci mă simt superbină, e foarte extrem de mişto să fii studentă. De bucurie, fac o escepţie şi vorbesc cu voi, de la CRAIOVASPORT, că aşea normal nu trebuiea să vă dau interviu, că am înţeles că sînteţi aciji cu tati.

Reporter: Poate, doar puţin… dar critica noastră e una constructivă. Să revenim la tine, te resimţi după perioada aceasta, încărcată de examene ?
Pitzy G.: Deci am învăţat cel mai foarte mult pentru bac. M-a ajutat şi tati, că el a încercat de multe ori să dea bacu’ şi avea materia proaspătă. Dupe-aia am învăţat ca să dau şi la facultate, să fac senzaţie în Booveni. Şi Şioc: vara asta am luat la Drept! Că la Stâng n-aveam cum... Hi, hi, hi, ce glumeatză sînt!

Reporter: Ar trebui să fie fericiţi suporterii, cu doi acţionari studenţi, tu şi tatăl tău ?
Pitzy G.: Bineînţeles că da!!! Dăăă... Pe mină mă invidiază dujmancele şi rivalele mele, că sînt patroancă de club şi sînt şi cea mai superfrumoasă. Sînt foarte happy, mai ales că acum sîntem o familie de studenţi. Chear dacă eu sînt boboacă, abia aştept să fac caterincă de el (probabil se referea la tati) că o să aibe mai multe restantze ca mină, hi, hi!

Reporter: Ce cadouri ai primit şi cum ai celebrat fericitul eveniment ?
Pitzy G.: Deci de-aia şi sînt supărată, că mi-a promis mami că daca mă fac studentă dă cel mai superb party... Deocamdată nu am cebrelat... cerbe... cum ai zis tu aşea..., deoarece tati e... puţin falit şi n-a mai avut parai să îl cheme pân’ la noi pă Adi de la Vâlcea! Ăsta îi place lui, eu sunt mai mult cu Guţă... Pot să vă zic aşea în premieră că am primit de la mami ca cadou un poster cu idolu’ meu, Nicolae Guţă, regele manelelor!

Reporter: În încheiere, o întrebare mai personală: cum stai cu viaţa sentimentală ?
Pitzy G.: Deci voi vreţi acum să ştiţi tot despre mină... bine, dacă sînt vedetă e şi normal în puii mei... Da, am şi un gagic, lui în familie îi spunem “divu”, aşea e porecla lui. Derivează de la a mea, bicoz eu sînt o divă! Dăăă...
Brb, tre’ să plec, am programare la salon! Vă pup!

Wotte cel sexos se dă la Minciunelu

Mark Wotte, cociu’ batav “dintr-o altă categorie”:

„Universitatea şi Adrian Mititelu mi-au furat deja 50.000 de euro prin faptul că nu m-au plătit. Această nouă amendă este o nouă invenţie, la fel ca suspendarea ridicolă, creată de o minte sucită şi diabolică. Nu mi-au cerut să vin la reunire, eu le-am spus că, dacă vor să vin, să-mi plătească salariul şi biletul de avion. Dar nu am primit niciun răspuns de la Mititelu.

În lumea lui, Mititelu e înconjurat numai de oameni slabi, cărora le e frică să îl înfrunte, deci acum începe să creadă propriile sale minciuni. Oamenii cu capul pe umeri nu îl vor mai crede niciodată pe Mititelu, după ce a dat afară zece antrenori în ultimii trei ani. Lumea îşi va aduce aminte de el în Craiova ca un exemplu despre cum nu trebuie să conduci un club, adică într-un mod ruşinos şi neprofesionist.”

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...