9 nov. 2011

Mărin şi proştii

Ca şi cum nu le-ar fi fost de ajuns batjocura la care i-a supus booveanul Ajică, proştii care preferă să rămână orbi în faţa mizeriilor acestui escroc ordinar au mai avut parte de un jet. Mai concret, Mărin a intrat în celebra emisiune Fanatik Şou, şi-a deschis fermoarul de la pantaloni, a scos pula şi s-a mai pişat o dată pe proştii care din toată treagedia alb-albastră au înţeles doar că trebuie să scandeze ca nişte gâşte peniblilul refren “De-ne-a! De-ne-a!”, al cărui ton e dat “la portavoce” (...pe feisbuc, în fiţuică sau aievea) de bufonul stelist Vlad Roşcaca.


Mărin Minciunelu, pă Digi:
“Dacă nu primim despăgubirile de la FRF, eu la anul nu cred că o să pot să fac echipă. Îmi trebuie minimum 25 de milioane de euro pentru a putea reface echipa. Noi putem să fim înscrişi la anul în campionat, dar nu putem fi ciuca bătăilor. Jucătorii mei nu se mai pot întoarce înapoi, e imposibil.”

Comentariul din Gesepeu al declaraţiei boovene e de-a dreptul inept: cică “Adrian Mititelu le dă o nouă veste tristă fanilor "Ştiinţei". Acesta a dezvăluit că nu poate alcătui o echipă competitivă fără eventualele despăgubiri de la FRF, neavînd la dispoziţie banii necesari pentru reconstrucţie.”

Nu gesepiştilor, Mărin NU “le dă o nouă veste tristă fanilor Ştiinţei”, ci unor retardaţi care după şase ani nu şi-au dat încă seama cine este cu adevărat acest smintit. Ei bine, aceşti stupizi irecuperabili merită să fie maimuţăriţi de un ospătar analfabet dar pervers, până când le-o veni greaţă.

Carevasăzică, dacă FRF şi naşu’ Sandu vor fi obligaţi să reprimească pe FC Booveni în competiţie, Mărin oricum nu-şi va înscrie echipa copiilor copiilor săi în vreo categorie, deoarece nu are o para chioară…

Păi oare ce ar fi făcut, proştilor!!!, dacă nu era dezafiliat (abuziv sau nu, nici nu mai contează!) şi trebuia să se prezinte la startul unui nou sezon în B, acolo unde a dus echipa famileie sale, pe care se încăpăţânează să v-o prezinte drept ŞTIINŢA NOASTRĂ???

Sunteţi atât de idioţi încât nu vă daţi seama că acest gunoi a premeditat toată această mascaradă pentru că nu mai avea bani nici să mănânce? Minciunelu a procedat exact ca ţiganii care-şi aruncau copiii în faţa maşinilor, pentru ca apoi să ceară despăgubiri!
Chiar nu vedeţi că acest manipulator diabolic se foloseşte de nesimţirea autorităţilor şi a reprezentanţilor instituţiei de învăţământ al cărei nume îl împrumută cu japca pentru ca jucăria sa, şi automat el însuşi, să fie în centrul atenţiei?

Suntem de acord că, în cazul în care Mărin nu a încălcat regulamentul şi nu a chemat de fapt în judecată FRF, iar totul a fost doar o eroare a instanţei care a citat greşit Federaţia, FC Booveni a fost scoasă din fotbal eronat şi are dreptul de a fi reprimită.

E posibil deci să se întâmple exact ceea ce ne-am dorit şi noi, tocmai pentru ca ospătarul dezaxat Minciunelu să mai aibă o ocazie unică de a se pişa pe retarzii care mai dau 2 bani pe aberaţiile sale şi se reped să-l considere erou pe acest fiu de criminal şi asasin al Ştiinţei.
Aşadar, să continue comicăria în regia Denea (instituţie care a făcut un adevărat serial TV din audieri şi arestări preventive soldate de fiecare dată cu NIMIC, important fiind doar ca proştii să creadă că există justiţie în această ţară)!!!

Ce poate fi mai hazliu şi în acelaşi timp mai grotesc decât faptul că escrocul şi evazionistul Mărin Minciunelu, dimpreună cu sluga sa, cancelarul moldovean Roşcaca, încearcă să ne “convingă” de vinovăţia celor de la FRF plângând acum pe umerii Fiscului, adică a entităţii pe care chiar Minciunelu a păgubit-o ani la rând şi căreia, până acum câteva luni, spunea că nu-i e dator...??? :-)))))))))))))))))))


E incredibil cum diabolicul manipulator de la Niuiorc îi învârte pe degete pe proşti, folosindu-se de nişte minciuni atât de evidente. Azi spune că ar vrea, dacă se poate, vreo 25 de milioane despăgubiri (probabil nici el nu ştie exact cui să le ceară...), şi că fără ăştia 25 de milioane el nu poate redeschide circul, pentru că vezi-Doamne jucătorii nu s-ar mai putea întoarce (de ce nu???), în timp ce până ieri se văieta ca din gură de şarpe că i s-au furat fotbaliştii, de parcă aceştia erau doar nişte sclavi, proprietatea personală a familiei Minciunelu, şi nu ar fi fost neplătiţi de foarte multe luni, cu memorii deja depuse.

Oare de ce nu sunt citaţi şi fotbaliştii de către procurorii Deneaului, adevăraţi regizori de seriale TV, care să-i întrebe de cât timp nu-şi mai luaseră salariile şi dacă nu cumva ospătarul trata deja pentru ei cu alte echipe, plănuind să ia banii la negru?

În fine, prea multe întrebări răuvoitoare...



PS. Pentru cel care ne-a trimis mesaje crezând că acest blog îi aparţine lui Cosmin Staicu, avem şi un răspuns, scurt şi… negativ. Faptul că pe blogul CRAIOVASPORT au apărut 2 articole semnate de Staicu nu însemnă că acest blog îi aparţine, aşa cum nu le aparţine nici lui Alin Fornade, sau altor ziarişti (inclusiv coana Ioaniţoaia sau Marioara Andrieş) ale căror articole au mai fost preluate de CRAIOVASPORT.

E adevărat, până acum a fost singurul ziarist din Craiova căruia i s-au preluat articolele de către blogul nostru, dar asta şi pentru că “dujmanii” de la Gaeta de Sud sunt absolut penibili şi, deşi Mărin le-a dat ...UE de câte ori a avut ocazia, ei nu sunt în stare să publice măcar un articol în care să spună “pe bune” cum stau lucrurile, fiind salvaţi din când în când de câte un material al unui coleg de la departamentul “eveniment”, Bogdan Groşereanu.
Băieţii de la Gaetă o ard, din păcate pentru publicul craiovean, în stil comunist, după motto-ul “timpu’ trece, leafa merge!”, fără să arate în vreun fel că sunt interesaţi de soarta acestui club. Intimidaţi sau nu de atacurile lui Ajică din trecut, cert e că n-am văzut în GdS (cel puţin nu în paginile de sport) nici un material în care să fie pus punctul pe “i” cu adevărat, în care să se spună cine este cu adevărat Mărin şi ce mai putem aştepta de la el, presupunând că am mai aştepta ceva.

Aşa că vom încheia în aceeaşi notă tristă, cu o concluzie pe cât de simplă, pe atât de amară: asta e Craiova de azi…

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...