7 apr. 2017

NOI IMAGINI cu liderii Peluzei Sud alături de Mititelu!

Gabi Blondu, liderul din umbră al Peluzei PUZ,
 îl însoțește pe Mititelu peste tot
În timp ce pe Facebook și în orice altă împrejurare publică îl înjură și-l blesteamă pe Mititelu, pozând în mari și aprigi contestatari, liderii Peluzei Sud PUZ sunt de fapt mână în mână cu individul care a vrut să confiște Universitatea Craiova. 

Și nu vorbim doar de Gabi Blondu, de Gogoașă, de Oul sau de Chipeșu, ci și de alți importanți lideri ai Peluzei Supuse ospătarului chel. 
Admirați un alt membru marcant de la PUZ, pe numele său Gabriel Simulescu, cum își privește plin de apreciere stăpânul care îl finanțează.

Simulescu, alături de familia Mititelu
(ospătarul Adrian și cocalarul său plod),

 de care pare foarte apropiat.
Pe fundal, în spate, se vede Gabi Blondu.
Pe Facebook, Simulescu
face pe virgina. Nici
usturoi n-a mâncat,
nici gura nu-i miroase...











Într-un dialog anterior cu un alt suporter, Simulescu se disocia de cel pe care în acea discuție publică îl numea "milogul".
Acest individ îl înjură și își exprimă ura și disprețul pentru Mititelu în public, în timp ce în realitate îl escortează împreună cu Gabi Blondu, cel de care PUZ-iștii s-au delimitat de fațadă după ce v-am arătat imaginile cu Gabi și Mititelu la Perinița (restaurantul de lângă biroul brutarului).
Aceștia nu sunt ultrași, ci sclavi ai patronului!

Gabriel Simulescu, zis Paokara, privindu-l cu apreciere și emoție pe Mititelu, 
"milogul" cu care nu vrea să fie asociat. Poziția sa umilă spune totul...



Lipsa de moralitate e la ea acasă la Peluza PUZ (renume căpătat după ce Mititelu le-a promis lui Blondu și celorlalți că dacă rămân alături de el și vor susține că echipa clanului său e adevărata Universitatea Craiova le dă 100.000 de euro după ce iese PUZ-ul terenurilor sale).

Simulescu, purtând bannerul cu Peluza PUZ













Lozincile lor, "Nu te vrem numai plecat, te vrem mort și îngropat",  "Cerșești milă în instanțe să faci rost de bani, ținând departe de stadion miile de fani",  "Familia Mititelu suge pula", "Mititelu, arzi în flăcări" nu îți provoacă decât scârbă atunci când, lângă aceste manipulări parșive îi vezi în toată splendoarea lor pe acești ticăloși fără scrupule alături de omul pe care în public îl contestă și spun îl urăsc atât de mult.










Mititelu e celălalt Becali al României. 
E Jiji al provinciei, un Becali mult mai puțin influent, dar mult mai pervers.
E cel care a interzis suporterilor sa vină la meciul cu Dinamo din groapă, pe care i-a evacuat de pe stadion în timpul meciului cu Urziceni și cărora le spunea că orașul Craiova și ei nu merită să aibă echipă pentru că el nu era adulat, ci contestat pentru stilul becalian în care le făcea echipa antrenorilor, stabilind atât lotul, tactica de joc cât și schimbările din tribună. 

Mititelu a jignit suporterii și marii fotbaliști din trecut în nenumărate rânduri, a  batjocorit numele Universitatea Craiova spunând că aceast club de legendă este al familiei sale și transfomându-l în jucărie personală, ne-a invitat pe toți să ne facem altă echipă dacă nu-l placem și în perioada în care s-a folosit abuziv de numele ei a purtat Știința de 2 ori în liga a II-a, prima oară din culise și apoi de pe scenă, ca actor principal.
El e cel care spunea că acest club va muri odată cu el dacă nu i se deblochează diverse procese pentru niște bălți, el e cel care se jura pe mormântul mamei sale că vrea să ia Steaua campionatul. El e cel care trimitea bodyguarzii acasă, peste suporterii care-l contestau pe stadion peste capul lui Gabi Blondu și al oamenilor acestuia.

Pe acest personaj de tristă amintire îl servesc vânduții care azi se semnează Peluza Sud. Ei nu sunt Peluza Sud, lor toată țara ar trebui să le spună pe nume... Peluza PUZ
Peluza Sclavilor, a celor care și-au vândut sufletul pentru banii și promisiunile acestui impostor și a celor de pe lângă ei, care s-au lăsat manipulați și manevrați de grupul de vânduți, urmându-le ca niște oi indicațiile.

Gabi Blondu, în fruntea oamenilor săi

Gabi Blondu, alături de "ultrașii" săi fideli de la Peluza PUZ

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...