24 ian. 2011

Falitul Minciunelu e cu nervii la pământ

Pierdut în labirintul propriilor minciuni, Minciunelu îşi consumă ultimele energii urlând către toată lumea. E tot ce i-a mai rămas de făcut unui falit megaloman şi paranoic. Altă armă oricum nu are. Tiranul încearcă disperat să-şi păstreze controlul autoritar asupra unui nume pe care e posibil să nici nu-l deţină de drept, dar de pe urma căruia a ajuns vedetă TV dintr-un cocalar cunoscut exclusiv pe raza comunei Booveni.
Manipulatorul pervers se prăbuşeşte cu fiecare dezvăluire pe care o fac cei de pe urma cărora a profitat pentru a-şi pune mai departe în scenă spectacolul penibil. Dacă Mitică nu i-ar fi virat în conturi banii de salarii ai angajaţilor ligii, echipa lui Minciunelu n-ar fi putut începe campionatul.

PS. Se spune că nu există şedinţă la casa fotbalului sau sediul ligii la care să nu se spună bancuri cu Minciunelu. Milogul chel a ajuns batjocura fotbalului românesc.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...