28 mar. 2012

Unii dintre noi

La mitingul de la bucureşti, în afara deznodământului în coadă de... pulan de gabor, lui Minciunelu nu i-au priit nici câteva mesaje transmise în scris de unii dintre fani, ca să poată fi imortalizate.
Aşa cum am mai spus, Mărin nu se poate bucura în aceste zile că manifestanţii pe care spera să-i controleze au reuşit să şifoneze prea rău imaginea pretinşilor săi duşmani, Mitică şi Mircică, altfel nişte nemernici ca şi el (cu primul având şi o relaţie îndelungată şi strânsă de colaborare).

Cum o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, boschetarul boovean a fost deranjat la culme de unul dintre afişele prezente ieri în piaţă. Nu o spunem pentru că desenul reproducea logo-ul "Minciunelu" creat de CRAIOVASPORT (deşi evident că ne bucură simpatia fanilor pentru acest blog), ci pentru că ştim că ospătarului i s-a urcat sângele-n cap când a văzut imaginea.



Neavenitul şi inadecvatul care a afişat pânza ce-l identitifica pe GROPARUL CRAIOVEI a fost arestat de miliţienii prezenţi în piaţă.




O altă pancartă, la fel de deranjantă pentru ospătar. Purtătorul ei e Julius Constantinescu.

Te salutăm, Julius, ocazie cu care îţi şi mulţumim pentru mai vechile mesaje de apreciere lăsate pe CRAIOVASPORT!











PS. Ne bucurăm că au fost şi oameni care, în felul lor, i-au transmis booveanului ceea ce şi CRAIOVASPORT i-a transmis de mulţi ani:
NE-AM SĂTURAT DE TINE, ospătare, NU SUNTEM PROŞTI ŞI NICI ORBI !
NU TE MAI VREM ÎN VIAŢA NOASTRĂ !!!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...