11 ian. 2012

D-ale carnavalului…

Ca să vă mai ţină la curent cu ultimele caraghioslâcuri ale “Ligii lu' Mitică", în cazul în care după decesul Ştiinţei nu mai urmăriţi asiduu emisiunile de gen (mai ales că RDS-ul i-a făcut o aroganţă gesepeului), CRAIOVASPORT vă prezintă câteva noutăţi (a se citi ultimele comicării) din fotbalul autohton.



Astfel, trebuie să ştiţi că “echipa Concordia Chiajna şi-a schimbat conducerea tehnică şi administrativă: Laurenţiu Reghecampf a fost numit antrenor principal, iar postul de manager general îi va reveni soţiei acestuia, Ana Maria Prodan.” (gaeta sporturilor)
Prodanca: "Încercăm să producem un şoc!" :)))

Aşadar, Ana Maria Mamelă (care probabil plănuieşte să producă un şoc arătându-le jucătorilor ugerele din dotare) şi brelocul său, papiţoiul Regheton, sunt din nou în Liga I! Uraaaaa!!!

Nu ştim dacă vor avea la fel de mult succes, dar cert e că altădată făceau furori:
http://craiovasport.blogspot.com/2011/05/circul-fc-booveni-prezinta-spectacolul.html





Din “Breaking News-ul” nostru nu putea lipsi nici Gigi Becali, care “l-a enervat pe finanţatorul celor de la Universitatea Cluj, Florian Waler, după ce a adus toată presa să-l filmeze. Acesta era în vizită la finanţatorul stelist.” (gaeta sporturilor)


Cu alte cuvinte, ciobanul din Pipera - idolul maimuţoiului Mărin - continuă şoul pe care îl oferă săptămânal televiziunilor şi cu care îl face extrem de invidios pe Dan Diaconescu Di(n)rect.

Şi, în timp ce circarul-şef al României prestează cu spor, dând reprezentaţie după reprezentaţie pentru că, spre deosebire de Mărin, are resurse financiare cât să fie îndeajuns de (ba chiar foarte) interesant pentru Dan Diaconeştii care cică sunt “jurnalişti de sport”, dezolatul Mărin stă pe canapeaua-i lipicioasă şi se scarpină cu o mână-n găoază şi cu una la coaie, cufundat în tristeţe.

Circul lui a dispărut de ceva vreme şi lumea l-a cam uitat pe clovnul care altădată o delecta cu veritabile “numere de magie”. Ajică (pe care gesepeul şi azi îl regretă) a fost, la vremea lui, un circar pe cinste. Chiar dacă era doar un discipol al ciobanului, evident idolul său, Mărin atinsese la rându-i adevărate culmi ale meseriei de măscărici.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...