13 apr. 2011

“Gore l-a bătut pe Mitu…”

Valetu a luat-o pe cocoaşă de la badigardu lu Mărin. Nimic nu mai e ca-n vremurile bune… Lacheul pe care-l scotea Mărin la-naintare de câte ori avea de rezolvat o situaţie mai delicată, a ajuns să primească acum corecţii fizice de la stăpân. Nu-i putem plânge de milă slugii boovene, cel care a acceptat să facă tot ce i-a poruncit satrapul ani de zile şi pentru care Universitatea Craiova sau suporterii ei nu înseamnă nimic. Valetul n-are nici o legătură cu noi, el fiind un stelist declarat, ca şi cancelarul Roşcaca. Luni, el a fost strigat chiar de un dinamovist, avocatul Manivelă, altfel amic dincolo de simpatiile fotbalistice. L-a aşteptat însă Petrică, nerăbdător să-i bage o alunecare cu ambele picioare sus. Din aia de roşu.

Dar lăsând la o parte tragicomicul situaţiei, ieşirea lui Ajică, cel care şi-a trimis cefosul să-l petardeze pe fostul argat, arată că acesta e disperat şi nu-şi mai poate controla deloc emoţiile sau pornirile. Gestul dictatorului e unul care-i trădează starea de spirit. Cât despre valet, după ce a chemat poliţia şi s-a văietat pe toate siteurile că i-a dat la operaţie şi-l doare, nu mai ştia dacă să depună sau nu plângere.

…Seara a venit meciul şi clipoceala nocturnei juleştene a picat la fix. Un nou motiv perfect pentru nişte circ la televizor. Ajică mai are o scuză solidă pentru retrogradarea lui FC Booveni: clipoceala lucşilor lui Copos.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...