16 aug. 2010

Minciunelu a tocmit interlopii să-l apere de suporteri

Galeria Universităţii de la peluza Nord a lipsit dumnică seara de la partida cu FC Timişoara. Sursele CRAIOVASPORT au povestit că ultraşii au luat decizia de a nu se mai prezenta la meciul cu bănăţenii după ce au fost ameninţaţi de personaje din lumea “culturală” a Craiovei.

“Preşedintele-suporter”, care nu plăteşte fotbaliştii şi angajaţii ca să aibă bani pentru astfel de acţiuni, le-a transmis fanilor prin intermediul distinşilor interlopi care i-au vizitat la domiciuliu, că nu vor intra pe stadion cu bannere şi vor fi “pedepsiţi” dacă vor scanda împotriva sa. La peluza Sud, totul a decurs aşa cum era planificat.

Disperarea alunecării în prăpastia falimentului i-a întunecat definitiv neuronul preşedintelui. Panicat, în locul vreunei minime investiţii în echipă, acesta a preferat să bage în buzunarele dubioşilor ultimii bani pe care i-a mai gasit printr-un sertar de la Niuiorc, probabil economiile consoartei Lenutza pentru cei doi plozi. Odată cu criza, şi interlopii au redus tariful, aşa că momentan e bun şi mărunţişul booveanului pentru o linişte forţată şi oricum temporară.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...