26 iun. 2013

ALERTĂ la NIUIORC: Nărăvaşa Olguţa a scăpat din lesă!

Umilit de toate instanţele civile în toate procesele pe care le-a iniţiat, maimuţoiul Mărin rămâne fără ultimul sprijin de care s-a agăţat cu disperare în ultimii ani: Olga de la primărie.

Iniţiativa prin care Olguţa şi Pavel Badea încearcă readucerea în fotbal a CS Universitatea Craiova e un coşmar pentru Mărin, care e de-a dreptul terminat psihic în aceste ore, când i-ar înghiţi şi excrementele ciocârLiei în piaţa publică, numai să renunţe la idee.
 
Într-o disperată încercare de a contracara proiectul municipalităţii, ospătarul a aruncat pe net câteva poze cu nişte tricouri de un kitsch greu de descris în cuvinte, desenate la repezeală în Photoshop. Nu lipsesc eternele steme - obsesia lui Mărin, la care booveanul ar mai putea adăuga în curând şi alte imprimeuri, precum harta Doljului, poza Merţanului său ori o broderie cu clădirea Niuiorcului. 

Evident, paranoia nu l-a părăsit nici aici pe ospătar şi astfel, în locul Fiţuicii Falimentare a apărut ca o pleaşcă un oval negru în care scrie: „Justice for Craiova (în traducere: Money for Mărin!).

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...