14 dec. 2013

Reportofoane, PUZ-uri, fripturi şi IPOCRIZIE. Azi, despre “sprijinul politic”.

După ce ne-am lămurit cum e cu clona” şi cu peluza Periniţa şi brigăzile pline de moralitate şi mentalitate, hai să vedem cum e cu făcătura politică”. Cu partidul” şi cu echipa care beneficiază de susţinere politică”.

Sintagme care reprezintă nimic altceva decât un căcat mirositor pe care liderii mânjiţi care controlează portavocile de la peluza PUZ l-au propagat insistent spre mulţimea de copii ignoranţi, aceştia luându-l în gură şi purtându-l peste tot, fără să-i mai dea drumul sau să-l digere măcar.

Cretini care nu ştiu absolut nimic despre istoria fotbalistică a Craiovei au umplut mediul virtual cu sloganuri inepte, devenind victimele perfecte ale celor care au gândit această puerilă manipulare, la o friptură cu booveanul. 

Le spunem acestor bieţi membri ai unei penibile mase de manevră, acestor obiecte de uz casnic ale ospătarului şi ale reportofoanelor corupte, că deşi nu ne interesează politica şi nici politicienii, trebuie să fii foarte prost să nu conştientizezi că orice performanţă fotbalistică a oricărui club din lumea asta are în spate şi susţinerea autorităţilor locale. 

Ascultaţi-i pe cei de la peluza PUZ, ăştia cu mentalitate şi continuitate, cum făceau exact lucrul pe care acum îl blamează cu o vehemenţă uimitoare: întrebau ce nume importante din politică i-ar putea susţine şi cereau… SPRIJIN POLITIC pentru noul proiect”!  Aveţi aici o nouă mostră de ipocrizie crasă a mesenilor de la Periniţa.



Te ameţeşte nonşalanţa cu care reportofoanele booveanului jonglează cu ipocrizia. Totul, cu un tupeu cameleonic ieşit din comun.

Dacă ar cunoaşte vreun pic din trecutul glorios al Ştiinţei, puţoii manipulaţi ar şti că marile performanţe s-au realizat având atât oameni cu influenţă, cât şi comunitatea alături. Daţi un search” pe Google şi zăboviţi câteva minute, o să găsiţi lucruri interesante despre cine era Ştefan Andrei de exemplu şi despre cum a contribuit şi el, sau Adrian Păunescu, la performanţele Craiovei Maxima. 
Sau despre cum se mobilizau cei din conducerea oraşului şi judeţului pentru Universitatea Craiova. Şi-atunci, ultraşii poaspăt majori nu vor mai fi aşa oripilaţi când aud că autorităţile locale (care da, sunt oameni din politică aparţinând unui partid sau altul) ajută sportul local şi implicit fotbalul.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...