20 iul. 2011

Piţurcă ar reda Craiovei echipa furată şi violată de Mărin Ajică

Victor Piţurcă a declarat că dacă echipa lui Mărin îi va reveni în contul datoriei, o va reda gratis oraşului Craiova.

PS. Marţi seara, în centrul Craiovei, a avut loc un concert în memoria lui Adrian Păunescu. La doar 200 de metri mai jos, pe Unirii, viermele Ajică se plimba prin holul de la Niuiorc şi fierbea de ciudă: lumea mergea spre prefectură şi, fără brendul pe care credea că-l poate subjuga la nesfârşit, NIMENI nu-l mai băga în seamă pe infect!

Andrei Păunescu a cântat o variantă rock a imnului compus de tatăl său şi a sunat chiar mai bine decât cea interpretată de Ciri Mayer, care se auzea pe "Ion Oblemenco" înaintea meciurilor, atunci când încă Mărin nu asasinase fotbalul craiovean. Imediat după imn, Păunescu junior a cântat o melodie sugestivă pentru toată lumea din piaţa Mihai Viteazu: "Suntem pe mâna unor nebuni"... şi toată lumea a înţeles ce a vrut să spună fiul poetului.

Şi acum, dreptate pentru Craiova!

MARIA ANDRIEŞ: Şi acum, dreptate pentru Craiova!   

Etern prigonitul Mititelu a pierdut răfuiala cu FRF şi s-a autoexclus din viitorul clubului


A început de la fuga lui Găman şi Bărboianu la Dinamo. A continuat cu plecarea lui Piţurcă. Nemulţumit de deciziile comisiilor LPF şi FRF, Adrian Mititelu le-a reclamat la Parchetul General.

Pe membrii comisiilor i-a acuzat de abuz în serviciu, pe şeful Ligii - de instigare la abuz în serviciu. Asta, în martie. În iunie, a depus plîngere penală şi la DNA, cerînd despăgubiri de 20 de milioane de euro. Într-un comunicat, Mititelu reclama FRF şi LPF pentru “complicitate la înşelăciune în formă agravată, abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, asociere în vederea săvîrşirii de infracţiuni”.

Şeful Craiovei considera, aşadar, că e inclus fără voia lui într-un grup infracţional. Ar trebui să răsufle uşurat după decizia Comitetului Executiv de a dezafilia Universitatea.

Dar se declară, fireşte, nedreptăţit. Cazul Mititelu versus FRF are toate datele unui război între găşti. O gaşcă mai zgomotoasă, “masacru, măcel, săriţi etc, etc”, alta mai ceremonioasă, “conform articolului, alineatului etc, etc” . Faceţi abstracţie de regulamente, de statut, amintiţi-vă de ştirile cu săbii ninja din Craiova! Acum imaginaţi-vă că unul dintre încăieraţi se duce cu jalba la Poliţie, să-i facă dreptate. Aşa a procedat Mititelu. Şi s-a aşteptat, culmea!, să aibă cîştig de cauză.

Unde e clubul în tot războiul ăsta? Acolo unde s-a aflat mereu, din ‘90 încoace. Pe mîna unor patroni depăşiţi de situaţie. Care l-au folosit ca să-şi consolideze statutul de “mahări” în oraş. Iată cine sînt eu, iată ce pot eu! Să mut Craiova la Turnu Severin, să ţin jucătorii sub cheie, pe Piţurcă la poarta cantonamentului şi să mă bat cu toţi, inclusiv cu galeria. Mititelu se proclamă nedreptăţit, e vorba însă de dreptatea lui, în diverse, nenumărate conflicte. Doar că treaba lui, ca şef de club, era să se ocupe de ceea ce e drept pentru Universitatea: datorii plătite, stadion fără probleme, jucători plătiţi, antrenori plătiţi, condiţii decente pentru fotbal, eventual linişte.

Chiar dacă membrii Comitelului Executiv n-ar fi decis dezafilierea Craiovei, mai devreme sau mai tîrziu tot aici se ajungea. Haosul în formă continuată nu poate avea decît astfel de urmări. Suporterii trebuie să aibă răbdare cu timpul, cum ar spune Preda. Fotbalul oltenesc a existat şi înainte de Mititelu şi va exista şi după. Filonul e puternic, numele e viu. N-a dispărut o echipă, a dispărut doar o variantă a ei deformată şi deturnată din propria istorie.

Echipa familiei lui Mărin, DEZAFILIATĂ !!!

Echipa familiei lui Ajică Mărin Minciunelu a fost astăzi dezafiliată, prin votul Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. FC Booveni, echipa copiilor copiilor analfabetului Mărin de Booveni, a fost exclusă din fotbal din cauza noianului de încălcări ale regulamentelor.

Oare când va înfunda puşcăria acest nemernic, plătind astfel pentru infracţiunile pe care le-a tot săvârşit? Cât îl va mai ţine la fereală protecţia Denea-ului?

Aşa cum anticipam, Mărin a distrus marele club al Băniei. Şi, după ce a batjocorit simbolul Craiovei şi al Olteniei, infectul mai are tupeul să deschidă gura şi să slobozească în continuare aberaţii. Vorbeşte despre Băsescu, Boc… doar Obama şi Putin lipseau din ecuaţie.

Acesta este asasinul Ştiinţei, al speranţei şi al idealurilor noastre:
“Toată noaptea m-am visat cu Băsescu şi cu Boc într-un pat. Mă tăvăleam cu ei, mă încăieram cu ei şi mi-am dat seama că se va întâmpla ceva rău astăzi. Eu asta am visat şi mi-am dat seama că e ceva rău. Mă împingeam cu Băsescu şi cu Boc.

La 11:00 am aflat decizia. Nimeni nu îmi va putea lua Universitatea Craiova. Să le fie clar. Lui Cîrţu şi tuturor celor care au făcut regii. Vor să bage echipa în chestia asta politică din anul 2012. E un grup din Craiova care vrea asta şi aşa a prins curaj şi Mircea Sandu. Cârţu mă mănâncă de fund de şase luni. Chiar şi atunci când era echipa la cupele europene. Pe mine m-a tocat din minutul unu. Eu nu-i consider duşmani pe el şi pe Cămătaru. Cu Rodion chiar am vorbit acum o lună şi ceva şi îmi dădea dreptate. Mi-a spus că nu trebuia să mă încurc cu Piţurcă. Chiar mi-a reproşat că am făcut-o. Şi vreau să-i mulţumesc pentru că el mi-a deschis ochii cu acel Manu, care e avocatul lui Piţurcă.”

Ideile geniale îţi vin când bagi degetu-n cur... Trăiască fiţuica!

E o vară toridă şi Mărin începe să se plictisească îngrozitor. Jucăria principală, FC Booveni, interesează pe tot mai puţini maimuţoi de pe la televiziuni, aşa că ospătarul încearcă disperat să-şi mai omoare timpul şi cu altceva... Ieri a fost rândul fiţuicii falimentare de şantaj, pe care booveanul a anunţat dimineaţa că o închide (mai precis o opreşte de la tipar, deşi oricum ea nu mai era de mult de găsit pe la chioşcuri), probabil din cauza "dujmanilor" în frunte cu Piţurcă şi sera s-a răzgândit, aşa cum era de aşteptat. Probabil în timp ce stătea cu mâna-n cur pe canapeaua tocită din biroul unde o măscăreşte pe Alinutza s-a gândit că nu dă bine să pună anunţul la vedere, aşa că a dat ordin să fie scos, că făcea lumea mişto de el.

Altfel, evident fără nici un fel de aprobare, diabolicul falit s-a apucat de spoit cantonamentul care nu-i aparţine nici lui, nici copiilor lui (încă) şi aplică tactica pe care a aplicat-o şi în cazul stadionului: speră că dacă doboară 3 pereţi şi dă o zugrăveală cu ajutorul a 4 muncitori plătiţi la negru şi cu materiale de construcţii second, le va cere apoi câteva milioane de euro proprietarilor imobilului. Başca ieşirile televizate la Horia Coruptovici şi alţi cretini, care-i vor permite să vomite tot felul de bazaconii despre cum a salvat el fotbalul craiovean doborând nişte pereţi la Lunca Jiului (şi furând plasmele aduse din banii lui Piţurcă pe care văru' Lubeniţă le vinde ca să aibă bani de benzină - dar asta n-o mai spune...).

Ieri, Ajică i s-a destăinuit unui martalog imbecil de pe la jenantele emisiuni de sport, că el îşi petrece 70% din energia lui cu avocaţii în birou, ca să se lupte cu dujmanii care vor să-i distrugă viaţa de circar TV. A explicat cum Piţurcă şi grupu ' infracţional îl sabotează să n-aibă bani nici de mâncare şi plănuiesc să-i fure jucătorii, iar fiţuica neînfricată a "dezvăluit" că e un complot contra domnului Ajică şi a echipei familiei lui... Normal, nu mai e nevoie să vă spunem că Mărin = Ştiinţa, iar complotu' vrea să ne distrugă.

"Litigiul cu Piţurcă sigur îl voi cîştiga, iar Găman şi Bărboianu nu vor putea să plece liberi de contract de la echipă. 70% din energia mea o folosesc pentru a mă lupta cu procesele. Şi acum sînt cu avocaţii în birou şi ne gîndim la cum să le facem faţă. Eu nu am acte în rigoare pentru folosirea stadionului Ion Oblemenco, cum vreau cei de la Ligă. Stadionul îmi aparţine, dar actele pe care le am nu sînt valabile momentan şi dacă se vrea, aş putea să nu fiu lăsat să evoluez pe Oblemenco. Dacă am fi rămas în Liga 1, am fi jucat în cuplaj pe Naţional Arena. Vă daţi seama ce ar fi fost să jucăm acolo cu Steaua, Dinamo şi Rapid?"

Din acest paragraf rezultă, ca o concluzie-blitz, că fostul chelner îşi foloseşte 70% din energie ca să se lupte cu grupu' infracţional, 5% în timpul orelor în care se întinde la taifas cu idolu' Jiji, mândru că-l bagă ciobanu-n seamă chiar şi aşa, retrogradat şi aproape dezafiliat şi 25% din energie cu uşurica Alinutza. Atenţiune, Mărine, să nu fie geloasă paraşuta că nu-i aloci destulă energie, că se mută la altu' care-i ia nişte costume de leopard mai mişto!


Pentru cine mai are chef de aberaţiile brutarului, să precizăm şi că FC Booveni nu a jucat un meci amical cu puternica grupare de la FC Piatra-Olt pentru că jucătorii, recte "copiii pârguiţi", nu au vrut să intre pe teren din cauza că sunt neplătiţi cam de când se culegea via anul trecut. Evident, vinovat e Piţurcă şi grupu' infracţional care-l blochează pe Mărin de ani de zile şi suporterii mârşavi care nu vor să-i dea o cană cu apă.

A..., să nu uităm de Gaeta de Sud şi de Doru Măgaru, Asinu, Catâru sau cum s-or mai numi dujmanii care-i pun beţe-n roate potentului om de afaceri boovean. Cum care? Ăla care n-a avut bani de un nou cantonament printre găini la Govora pentru că oamenii de la cantina pe care o filma Şorici din toate unghiurile la începutul anului ca să ne arate câte tipuri de salam are în meniu i-au cerut toţi banii în avans, ca să nu-şi mai ia ţeapă ca data trecută, când după ce-a plătit Reghe primele câteva mii de euro Mărin şi-a întors buzunarele ca să le-arate vâlcenilor cât e de înstărit şi i-a lăsat cu buza umflată...

Dar staţi liniştiţi, măcar avem un SRL boovean cu "continuitate" şi am scăpat de Piţurcă şi de proiectul său "dujmănesc". Dacă venea Neţoiu peste noi, ce ne făceam...?

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...