12 mar. 2011

Omerta în fiţuica booveană

Fiţuica falimentară folosită de Mărin în scopuri pur personale sărbătoreşte 10 ani de şantaje, în timp ce simbolul Universitatea Craiova, pe care ospătarul chel pretinde că l-a capturat pe un SRL de-al său, este în pragul desfiinţării. Pe pagina de internet, foaia lui Minciunelu nu scrie un cuvânt despre ştirea care a făcut senzaţie în toată presa centrală, verdictul Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor, care a decis ieri ca fostul manager Piţurcă să fie despăgubit cu 7 milioane de euro pentru batjocura la care a fost supus de dictatorul megaloman de la Niuiorc.

CRAIOVASPORT remarcă acest lucru incredibil nu pentru că ar duce grija cititorilor mizeriei boovene, pentru că foaia de propagandă oricum nu mai contează în media craioveană şi nu poate influenţa pe nimeni. Oamenii îşi iau informaţiile din alte părţi decât din publicaţia de intoxicări a lui Ajică. Am ţinut doar să scoatem în evidenţă, încă o dată, modul în care funcţionează propaganda şi demagogia booveană.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...