12 ian. 2011

Cioc-cioc. Cine e? Sunt managerul general, vreau să antrenez! Eu sunt Mărin şi te suspendez!

Omul care a readus speranţa în sufletele obidite ale suporterilor, făcându-i să umple din nou până la refuz arena renegată şi repudiată de dictatorul Minciunelu, a fost umilit public în această dimineaţă. Victor Piţurcă a încercat să ajungă la reunirea lotului Universităţii Craiova, dar la ordinele odiosului ochelarist a fost oprit la poarta cantonamentului din Lunca Jiului de către cei doi bodyguarzi pe care îşi mai permite să-i plătească Ajică.

După ce a întocmit în detaliu planul unui cantonament ideal, în urma căruia Ştiinţa ar fi zburdat pe teren în retur, Piţi a primit o uşă în nas, o josnicie fără margini, de care, din nefercire, CRAIOVASPORT îl credea în stare pe Mărin. De dragul Craiovei, în această dimineaţă Piţurcă a acceptat să îmbrace haina umilinţei şi s-a prezentat la ora 12 la cantonament pentru a-şi relua munca, deşi Mărin, după o noapte zbuciumată, publicase dis-de-dimineaţă comunicatul care spulberă speranţele suflării alba-albastre. Omul care a venit cu bani de acasă pentru a ajuta Universitatea să supravieţuiască a fost înjosit de cancerul chelios. Piţurcă s-a sacrificat pentru Craiova! Care va fi reacţia Craiovei? Ce răspuns vom avea la acest sacrificiu?

Piţurcă mazilit, Craiova a murit!

Ceea ce noi am preconizat încă de la început (citiţi aici!), s-a întâmplat. CRAIOVASPORT v-a spus din prima secundă că munca lui Victor Piţurcă la Universitatea va fi una de sisif. O muncă imposibilă, pentru că booveanul nu poate aduce cu gânduri bune un profesionist de talia lui Piţi. Din acest moment, UNIVERSITATEA CRAIOVA nu mai există, iar echipa pe care Mărin Minciunelu o conduce tiranic nu mai are nici o legătură cu clubul pe care îl iubesc milioane de oameni, olteni şi nu numai.

Nimeni nu se mai identifică şi nu se mai regăseşte în FC Booveni, de acum doar o echipă ca oricare alta, monedă de schimb pentru un impostor falit, care anul trecut a fost mutată şi pe la Severin din nevoia acută de bani a sărăntocului megaloman. De acum înainte vom studia cu multă atenţie ce echipă deţine Mărin prin firmele sale intrate în stare de insolvenţă.

Primăria Craiovei trebuie să se implice în sfârşit în salvarea acestui club de mare tradiţie şi împreună cu suporterii şi cu Victor Piţurcă să demareze cât mai repede un proiect cu care craiovenii şi suporterii Ştinţei de pretutindeni să rezoneze!

Mărin e cu morcovu-n cur

Booveanul ştie că nu mai are scăpare şi e căcat pe el de frică. Toate atacurile din ultimele zile sunt generate de disperarea care l-a curprins. Ajică ştie că Piţurcă e din altă categorie decât Mogoşanu, Stângă sau Cioroianu. Pe Piţi nu-l poate da afară când are chef, păcălindu-l aşa cum a făcut cu absolut toţi foştii săi “colaboratori”.
Apropo, nu e “colaborator” un cuvânt cu adevărat genial? Ba da, pentru că în exprimarea booveană el înlocuieşte perfect cuvântul slugă, fardându-l şi dându-i chiar o însemnătate salubră. După cum aţi observat, pentru Minciunelu toţi cei din jurul său sunt colaboratori, în antiteză cu el, care este preşedintele, sau conducătorul suprem.

Dar să trecem peste această remarcă “neavenită” şi “inadecvată” şi să vedem care sunt ultimele minciuni ale impostorului Mărin.


Mărin Minciunelu:
“Poate a fost o greşeală să accept acele condiţii, a pus mare presiune pe mine şi am acceptat. Eu nu prea am avut ce să negociez în contractul ăsta. Am crezut foarte mult în antrenorul Victor Piţurcă. Cred şi acum, dar... antrenorul Victor Piţurcă e mai mult managerul Victor Piţurcă. Să manageriezi o echipă nu e aşa uşor, nu poate face oricine asta. S-a creat aşa o teorie că foştii mari fotbalişti pot fi şi foarte buni manageri. Pot fi, dar nu toţi. Eu nu pot să spun ceea ce am pe suflet, pentru a nu mai dezvolta scandaluri, în interesul clubului tac. Sînt şi bătut, şi cu banii luaţi. Oi fi eu prost, am dat dovadă de foarte multă prostie, dar am şi eu o limită. Nu cred că mai e Cristescu la club. E ultima mea problemă în acest moment.

Nu ştiu dacă Piţurcă face mîine conferinţă de presă Este destul de greu să mai lucrăm împreună. Nu vrea să discute, să ia în considerare şi greşelile lui, nu doar pe ale altora. Mă costă 5 euro pe minut prezenţa lui Piţurcă la Craiova. Probabil că dacă erau bani ne înţelegeam mai bine. Cu toate nemulţumirile mele, eu ţin la Piţurcă, are un nume în fotbal, nu vreau să plece cu coada între picioare de la Craiova. Eu nu l-am păcălit cu nimic.

Piţurcă mi-a trimis o notificare şi mi-a spus că vrea să-i pun la dispoziţie bani pentru transferuri şi pentru toate cele necesare în 15 zile lucrătoare. Nu-l bănuiam pe Piţurcă de asemenea lucruri fără noimă. Pentru mine această notificare este 0. Nu are legătură cu nimic din contractul pe care îl avem. Probabil Piţurcă vrea să pună presiune, ca fanii să zică «Uite, domnule, Mititelu nu vrea să-i dea bani lui Piţurcă pentru transferuri».

S-a ajuns să discutăm prin notificări oficiale. Aşa ceva nu am mai văzut. Mi-a cerut banii pe care i-am promis pentru investiţii, dar eu nu i-am promis nimic pentru această iarnă. E adevărat că i-am promis un buget mai mare, dar din vară. De ce i-aş fi promis eu bani dacă nu am aşa ceva. Eu acum am datorii, nu bani! A fost doar o refulare de moment când am zis că vor să-mi ia echipa, pentru că eram nervos. Ar fi trebuit să înjur puţin şi gata, se termina cu acel scandal. Acum îmi dau seama că am greşit”.


Traducerea CRAIOVASPORT:
Deci io cred că a fost o mare greşeală să accept acele condiţii, acuma nu mai pot să scap de Piţi, ăsta nu aşea fraier cum credeam io. Lipsa banilor şi teama că jucătorii nu mai răbda prea mult neplătiţi iar suporterii m-ar fi luat pe sus, toate aceste chestiuni a pus o mare presiune pe mine şi am acceptat condiţiile lu’ bulangiu’ de Piţurcă. I-am acceptat toate nebuniile, să facă el echipa şi io să nu mai mă bag deloc şi alte chestiuni şi nebunii de-ştea de zice ăia de la CRAIOVASPORT că e profesionistice.

Am crezut foarte mult că-l prostesc pe antrenorul Victor Piţurcă, mă folosesc de el şi pe urmă îl fac cu slugile mele să plece. Ca să-l compromit şi pe ăsta şi să pot să spun pe urmă că am încercat şi cu un antrenor mare, da’ nu s-a putut. Oricum, io cred decât în antrenoru’ Piţurcă, nu în menegeru’ Piţurcă. Asta spun acuma, când anunţam cu surle şi trâmbiţe că l-am convins să vină spuneam că ce mare încredere am io în el că e cel mai bun şi va fi un meneger cu puteri depline şi io o să mă ocup de afaceri şi las clubul în mâinile lui, că e profesionist. Da’ nu e aşea uşor ca să fii meneger. Decât io pot să fiu. Ce dreaqu’, e clar. Păi să menegerizezi o echipă nu poate să o facă aşea, oricine. S-a creiat aşea o teorie de către răuvoitori, cum că poate Piţurcă să fie meneger... N-are cum, că e incompatibil. I-am dat şi un SMS ca lu’ Chiose, da’ ăsta are personalitate, nu e antrenor de cămile.

Io nu pot ca să spun ce am io pe suflet, în interesu’ meu. Tremură chiloţii pe mine să nu mă iegzecute Piţi pentru scandalurile care le fac. Acu’ io sînt şi sărac şi nici nu mai am voie să fac echipa. Da’ vreau ca Chistescu ăsta să nu mai fie nimic aci la clubu’ meu, că mi-a dat afară argaţii. Păi el s-a loat dupe Piţurcă, în loc să mă slujească pe mine?

Nu ştiu dacă Piţurcă face conferinţă de presă, aştept şi io să văd ce mişcare face că sînt cu morcovu-n cur. Nu vrea să mă bage şi pe mine în seamă, m-a lăsat ca pe prost să trăncănesc singur pe la Sa-muilă. Deci dacă mă ingnoră aşea e destul de greu ca să mai lucrăm împreună. Pă’ ce a venit el acia cu aierele lui de profesionist să facă el echipa şi să ceară bani de salarii pentru fotbalişti. E prea capricios. Mă costă 5 ieuro pe minut, l-am pus pe cancelar să calculeze şi aşea i-a ieşit. Asta înseamnă 300 de ieuro pe oră, 7.200 de ieuro pe zi şi 2.628.000 de ieuro pe an. Ăsta a băgat cam mult în ele sau i-a dat cu radical... Io i-am spus că e prost, da’ nu vrea să mă creadă şi insistă să-l dau afar’ pe Piţurcă şi să-l pun pe el înapoi. A venit şi cu ideea să îl chem înapoi pe Nicu Napoli, că cică ăla a fost aprecieat de suporteri şi poate aşea le închid gura. Cu cealantă variantă de prostit lumea, adică Balaci, nu prea e de acord cancelaru’, că cică s-au certat atunci la televizor şi nu prea se halesc unu’ pe altu’.

Mai bag şi una de bine de Piţurcă, la mişto aşea, că ăsta e periculos rău. Deci io ţin foarte enorm de mult la el de când eram mic şi nu vreau ca să plece cu coada între picioare de la Craiova. Me-a trimis o notificare Piţurcă, fiţi atenţi că ăsta nu e prost, pregăteşte ceva. Cică să-i pun la dispoziţie bani pentru transferuri şi pentru toate cele necesare în 15 zile lucrătoare. Nu-l bănuiam pe Piţurcă de asemenea lucruri fără noimă. Pă’ de unde dreaqu’ să-i dau io bani de salarii şi transferuri dacă nu am bani nici de mâncare, aştept să se mai vândă câte un fanion să cumpăr un baton de salam. Pentru mine această notificare este 0. Pentru 0 lei pot să-i dau şi io.

Mă inervează că acuma o să spună suporterii «Uite, domnule, Mititelu nu vrea să-i dea bani lui Piţurcă pentru transferuri». Nimic mai fals, io am vrut ca să-i dau bani, da’ dacă nu a venit aci la Niuiorc să-i ia, i-a găsit Alinutza. Că io îi băgasem dupe canapea, să-i dau lu Piţi când o veni, da’ secretara asta scormoneşte pe acia în continu şi i-a şi găsit. Acu’ nu mai sînt, că nu mai m-am înţeles cu ea şi i-a loat pe toţi. Deci suporterii să ştie că nu sînt io de vină, io am vrut să-i dau bani lu’ Piţurcă, da’ nu a venit să-i ia. Acuma degeaba dă el notificări, că e de prisos.

S-a ajuns ca să discutăm prin notificări oficiale. Aşea ceva nu mai am văzut. Credeam că doar io sînt aşea inteligent şi inventiv. Da io nu i-am promis bani, că nu am aşea ceva. Deci io acu’ am datorii, nu bani! Sînt dator la toţi cămătarii din faţa luncii şi la toate băncile, nu numai la bugetu’ de stat şi la fotbalişti.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...