25 mar. 2011

Chiron nu mai vine

ALIN FORNADE: Chiron nu mai vine

Nu e grav că a plecat Mihai Costea, e tragic că a rămas Mititelu


Cu un cuţit înfipt în inimă de Piţurcă, Adrian Mititelu a mai reuşit un număr de efect. Incredibil, doamnelor şi domnilor, iluzionistul cu ochelari de soare şi-a împlîntat un pumnal în piept. Nu vă speriaţi, luaţi-vă mîinile de la ochi, lama era de plastic. Mihai Costea a fost trimis la Înalta Poartă din Pipera. Ovidiu Ioaniţoaia scrie că Adrian Mititelu s-a trezit şi că a revenit cu picioarele pe pămînt, rupînd embargoul impus Capitalei. De fapt, patronul Craiovei a jucat teatru, e singurul domeniu unde are o brumă de talent, iar acum şi-a dat arama pe faţă. Nu s-a mulţumit să mai ofere tribut punctele Stelei, l-a trimis la Palat şi pe Mihai Costea să le ţină de urît lui Andrei Ionescu şi Iliev. Măcar Neţoiu nu se împăuna că a fost lider de galerie. Scamatorul, care a făcut să dispară în neant şase ani din viaţa “Ştiinţei”, nu a respectat nici o promisiune făcută suporterilor. Aşa că se va simţi exonerat de răspundere şi dacă Universitatea va ajunge din nou în liga secundă. Va pleda nevinovat, îl va acuza pe Chiron că a întîrziat, că n-a intrat la timp în “peşti”.

Cînd Piţurcă a vrut să vîndă jucători, pentru a plăti datoriile Craiovei, Mititelu s-a infiltrat în tubul catodic şi a urlat că a fost trădat. Piţi a fost silit să renunţe, iar prestidigitatorul a scos din joben o echipă întreagă. Miza reală a Craiovei nu mai este salvarea de la retrogradare, ci eliberarea de sub patronajul unui individ nedemn de blazonul clubului. Doar naivii îi mai pot înghiţi explicaţiile şi promisiunile. Nu ar fi de mirare dacă şi leul de pe stemă ar dezerta. Universitatea lui Mititelu îşi batjocoreşte trecutul, trăieşte doar în zodia umilinţelor.

Oltenii au fost vaccinaţi, înaintea lui “Nilă” au plecat spre Bucureşti vagoane de fotbalişti. În istoria mîndră a Craiovei, Mihai Costea e un punct minuscul, un element neglijabil. Nu ştim cum va suporta Mihăiţă “încurajările” suporterilor Universităţii pînă la finalul campionatului. Îşi va pune vată în urechi sau îi va sfida ca de obicei.

Nu există cazul “Mihai Costea”, există doar realitatea amară în care respiră Universitatea, fără speranţe, fără viitor. În Bănie, visele ţin cît zborul unui avion de hîrtie.

Bună... proştilor!

Stimaţi proşti, fac un apel la voi să nu loaţi în seamă ce spune dujmanii mei şi să veniţi în număr cât mai mare la meciurile de acasă. Ce dacă l-am vândut pe Mihai Costea la steaua, am apelat la această chestiune înspre binele clubului. Acest Costea era stelist de mic şi nu ieream compatibili, că ieu sînt înfocat rău de tot.

Barbugiu’ şi satana de Piţurcă a vrut să facă şi el acelaşi lucru, doar că cică într-un mod profesionistic şi profitabil, că cică întărea el echipa să facă el performanţă, tra-la-la... Demagogie şi populizm, vă spun ieu!

La-nceput am zis că are mână liberă să facă ce vrea şi să managerizeze cum vrea iel, da’ pe urmă, cân’ am văzut că ăsta a venit cu figuri de-lea profesionistice şi că vrea el să facă performanţă, mi s-a părut ceva dubios şi am intrat în vrie. Nenorocitu’ de Piţurcă vruiea să me-a iel mie prerogativele, se comporta ca un patron şi nu mai mă lăsa să fac echipa, aşea că nu mai am suportat, că sînt şi ieu om, nu robot. Păi mă mânca-v-aş pula voastră, de-asta l-am adus io aci, să facă performanţă?

În urma consultărilor cu mai mulţi oameni de bine, apropiaţi şi colaboratori, me-a venit o idee: cel mai bine pentru noi ar fi să retrogradăm, vă rog să mă credeţi! Am un plan pe termen lung care e beton armat. Timpu’ îmi va da dreptate.

Stimaţi proşti, vă rog să nu loaţi în seamă bazaconiile de rea credinţă care are ca scop să vă-mbârlige împotriva mea. Aceste atacuri mârşave şi acuze nefondate nu are nici un temei. Vă rog să nu mă-njuraţi că sînt de 10 ori mai rău ca Neţoiu. Ce dacă am mutat echipa pe la Severin şi am dat jucători pe la toţi din bucureşti, ce dacă nu am pus nici un antrenor adevărat şi când am pus unu’, l-am data afară dupe 4 luni deşi venea cu bani de-acasă? Ce vruieaţi, să se răzbune ăla pe idolu’ meu şi să câştige cumva meciu’ cu steaua din februarie?

Nu mai citiţi ce zice neaveniţii ăia de la CRAIOVASPORT, care-mi pune numa’ beţe-n roate de fiecare dată când vreau să fac vreo performanţă. Abea aşteaptă să dau greşi, ca să me-a ei mie echipa. Noroc că ieu sînt tăbăcit. Postările rău voitoare care apare periodic pe blogu’ lor este dăunătoare climatului echipei. Deci eu vă spun o chestiune, acest sait este inadecvat pentru că este neprofesionist la modu’ cum pune problema. Vine numai cu chestiuni de fond în loc să vină cu de-lea de formă... sau invers... că mă-ncurcai în teoria lu’ Titu Maiorescu. Deci vă spun ieu, blogu’ meu este mai mişto, vă rog să mă credeţi. De fiţuica electronics nici nu mai zic...
Timpu’ îmi va da dreptate. Hai ceau!

Preşedinte,
Ajică Mărin Minciunelu

Sclavia, bat-o vina!

Căcaţii de la fiţuica de şantaj care-l spală pe testicule pe ospătar se întrec în dovezi de sclavie faţă de stăpânul chel. Astfel, zilele astea, ei au descoperit adevărata problemă. Fără să sufle o vorbă despre falimentul în care se zbate FC Booveni, despre afluenţa “impresionantă” de la meciurile echipei lui Mărin sau despre cum ne-a “pângărit” satrapul prin vânzarea lui Mihai Costea la spurcaţi, măscăricii abordează se pare adevărata problemă care macină acum clubul: marcajul!


Bată-l vina să-l bată de marcaj, că dacă rezolvam problema asta era totul excepţional...

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...