14 nov. 2015

Leul e al Craiovei, dar Blondu și Gogoașă ies pe stradă cu ospătarul Mititelu!

Justiția română i-a recunoscut Clubului Sportiv Universitatea Craiova proprietatea exclusivă a stemei originale cu leul, din 1983, anulând toate copiile înregistrate de ospătarul Mititelu și declarând nule toate tranzacțiile cu aceste sigle contrafăcute, care nu reprezintă decât o tentativă de furt de proprietate intelectuală.

Te-ai fi așteptat ca aceia care au ales FC Afacerea Familiei în 2013, dar spun că sunt împotriva lui Mititelu și îl urăsc de moarte, să se fi dus toți la Minerva și să facă pregătirile pentru focul de artificii, cum am văzut recent în fața unei pușcării. Propagandiști talentați, ei urlau până ieri că ar face orice să scape de boovean, dar nu pot. Uite că i-a scăpat instanța, care le-a arătat ca la proști unde se află adevărata Universitatea Craiova. 

Dar ce să vezi, zilele trecute cancerul de la Niuiorc ieșea la manifestații flancat de Joavină "Lubeniță", Gabi "Blondu" Țârcă și Andrei Preda "Gogoașă", ultrașii de serviciu de la Niuiorc.

Nu e scârbos?

Curva de la peluza lui Mititelu s-a făcut stelistă!

Fără comentarii...

























































































Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...