9 oct. 2017

Clonații echipei familiei Mititelu au furat desenul suporterilor Științei

Cei 50 de inși care ca să pară cât mai mulți se "lipesc" prin comunele din Dolj de localnicii spectatori la meciurile echipei lui Mititelu, vor să pozeze în mari ultrași și își confecționează materiale de propagandă.

Din păcate pentru ei, inspirația nu e punctul lor forte, iar furtul a devenit un mod de viață. La fel cum Mititelu a vrut să fure Universitatea Craiova și deși a pierdut definitiv în Justiție procesul pentru marcă își confecționează stemă după stemă, pe care le înscrie la OSIM imediat ce îi e anulată cea precedentă, la fel procedează și vânduții care-i susțim minciuna.

Ei au furat desenul cu leul de pe unul din programele de meci ale forumului suporterilor Științei, craiova-maxima.ro.

Vedeți mai jos pozele și reacția celor de la craiova-maxima.ro după ce au sesizat tupeul sclavilor lui Mititelu. Programul de meci ai căror autori sunt suporterii Științei grupați pe forumul sus amintit a apărut în 2015, în timp ce slugile familiei Mititelu au "scos" bannerul în această vară (2017), odată cu înființarea noii clone a brutarului:

https://www.facebook.com/craiovamaximaro/photos/a.10150192326886353.299950.273633586352/10154658614696353/?type=3&theater🚨🚨NU NE MAI CLONAȚ'🚨🚨
păi ce-ai făcut, mă nene, mă ?! parcă era cu #clonati, d-ăia care merită dispreț...acum le ciordiți încă o idee (după cea cu "mândru că sunt oltean") ?? auuu 🤒
ați observat că nu comentăm opțiunea celorlalți de a susține orice echipă doresc, doar mai atragem atenția cu argumente solide asupra vrăjelilor lu' nea adi 🕶💩
dar nu e prea ultra' ce faceți, și destul de ipocrit 🤢parcă în ton cu leii anulați la OSIM...
#plagiat #furtintelectual #bagabontealaieftina#faraidei #fararepere #farajena
 - simţindu-se dezgustat(ă).







Capillati s-au căcat pe ei de frica lui Gogoașă

"Căpiații" nu mai știu nici ei ce să spună și să facă. Ar vrea
să pară că se delimitează de vânduți, dar le e și frică de ei...  
Gruparea de copii autointitulată Capillati, care pe 7 august dăduse comunicat în care anunța că "această FCU 1848 nu are nici cea mai mică legătură cu Știința" și că nu vor mai participa la meciurile familiei Mititelu din liga a IV-a, s-a prezentat în săptămâna care tocmai s-a încheiat la Băilești, acolo unde juca echipa familiei Mititelu.

Cum mai poate fi comentată atitudinea acestor "băieți"?
Ce se mai poate spune atunci când ei anuță că echipa familiei Mititelu este o clonă, dar după 2 luni se afișează pe la meciurile ei?

Unde le este cuvântul? Unde le e consecvența? Cum mai poate cineva avea încredere în acești teribiliști de căcat, când ei una spun și alta fac?

Totul se întâmplă chiar la câteva săptămâni după ce familia Mititelu a pierdut definitiv și irevocabil procesul pentru marca Universitatea Craiova, brutarului și copiilor săi fiindu-le anulate stemele cu leul pe care le înregistraseră pe la OSIM. 
Brutarul se folosește în acest moment de o altă stemă înregistrată la OSIM, una nouă, cu un leu ce pare mai mult un cal și care încearcă la rândul ei să imite stema originală a Științei.

Sursele noastre ne trimit informația că prezența la Băilești a acestor bezmetici penibili este cauzată de amenințările lui Gogoașă, care le-a promis bătaie dacă mai fac figuri și nu vin la meciurile familiei care îl întreține pe vândut.

Vânduții și soldații lor
Vom vedea dacă și brigada Ultras va face același lucru, pentru că niște bani de la brutar + frica unora dintre ei de Gogoașă și Blondu sau prietenia altora dintre ei cu acești vânduți notorii îi pot aduce și pe ei alături de familia Mititelu.


Oul și Gogoașă, sluga familiei Mititelu
Gabi Blondu vândutul, de care se dezic la mișto prietenii lui

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...