31 dec. 2010

Bună, 2011!

Ca să-i mai îmbuneze, Mărin a vrut să le facă un cadou de final de an suporterilor Ştiinţei. Şi pentru că performanţe nu le poate oferi, booveanul a apelat la inventitatea sa recunoscută şi cu care el însuşi se lăuda. După modelul echipei de handbal Oltchim şi al multor cluburi sportive din Ieuropa, Ajică s-a gândit să spargă topurile cu nişte postere-calendare speciale.

Chiar dacă fanii ar fi vrut ca acestea să fie cu actorii principali ai jocului de fotbal, adică ăia care dau cu picioru-n băşică şi eventual cu cociu’ Piţurcă, Mărin nu s-a împiedicat de acest mic amănunt şi a schimbat puţin regia. A sunat adunarea Brigăzii Diverse şi împreună au participat la un şuting.

În spiritul deontologiei blogăristice, CRAIOVASPORT transmite către suporteri mesajul lui Mărin Ajică. Aceasta este poza de grup a clanului Minciunelu, poster pe care suntem convinşi că toţi adolescenţii îndrăgostiţi de Ştiinţa şi-l vor lipi cu multă mândrie pe pereţii din dormitor, făcându-i loc lângă cel cu Lady Gaga. Chiar şi maneliştii i-ar putea face loc între afişele cu distinşii Guţă şi Copilu’ Minune, pentru că Ajică merită onoarea. Salam poate să mai aştepte sau poate fi mutat pe uşa de la baie.

Hai ceau, la mulţi ani lu’ toţi inadecvaţii!

FC Minciunelu Booveni

Rându’ de sus:
administratoru’ de legat

Rându’ de jos, dinspre stânga înspre dreapta:
cancelaru’, pitzipoanca Găbitza, reprezentantu’ acţionarilor majoritari, consoarta Lenuţa cu cocalaru’ Gigy în braţe, valetu’ şi flocosu’

Pe plazmă:
videoceat cu Borhot de la antipoji, conectat prin webcam ca să nu rateze momentul

În lateral:
vampiroaica Alinutza, care le-a făcut o aroganţă şi s-a infiltrat în poză în ultima clipă, exact când fotograful se pregătea să imortalizeze familia Adams.

Interviu INCLUSIV cu secretara: Alinutza “ja hallitus pula”...

Acum, când unii numără orele care au mai rămas din 2010, iar “journaliştii” plini de deontologie dau lupte grele pentru interviuri în exclusivitate cu personalităţi sau personaje din lumea fotbalului, CRAIOVASPORT vă prezintă un interviu inclusiv cu cea mai misterioasă persoană din anturajul lui Minciunelu: femeia din umbra marelui nostru reprezentant al acţionarilor majoritari. Un fel de Elena Lupescu, în variantă booveană.

Fată de la ţară, săteanca Alinutza s-a emancipat de când Ajică a selecţionat-o. Şi-a schimbat lookul, adoptând stilul “piţipoancă urbană”, pământul de sub unghii fiind de acum doar o amintire pentru ea.

Cât despre expresia “Alinutza ja hallitus pula”, înainte ca delicata secretară să ne acuze de vulgaritate, trebuie să-i explicăm faptul că aceasta este o formulare în limba finlandeză, care se traduce prin “Alinutza şi criza guvernului”. Nu este o răutate, am vrut doar să-i arătăm ibovnicei boovene că şi noi suntem poligloţi. Pentru că despre asta este vorba în relaţia dintre cei doi înamoraţi: criza care l-a sărăcit pe amorezul Ajică a afectat-o teribil şi pe secretară.

Citiţi mai jos interviul acordat în inclusivitate de bomba de la Niuiorc.


Bună Alinutza, te deranjăm cu câteva întrebări din partea CRAIOVASPORT...
Da mey, da’ spuneţi repede că mă grăbesc!

Eşti o fată foarte ocupată...
Dea! Şi ce, sînteţi invidioşi pe mine? Dacă sînt căutată, ăsta e talentu’ meu, ce să fac dacă am valoare...?

Vorbeşte-ne puţin despre tine. Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?
Deci în primu’ rând ieu sînt foarte modestă şi nu pot ca să mă laud aicea la voi că nu este frumos. Da’ multe dujmance e invidioase pe mine că sînt frumoasă şi deşteaptă şi sexy. Dă-le-n puii mei, că ieu mi-am făcut singură un drum în viaţă fără ca să mă ajute nimenea şi acuma am ajuns celebră.

De ce e atât de important să ajungi celebră?
Celebră e important ca să ajungi că lumea te apreciează şi eşti cunoscută. Pe mine mă apreciează mulţi băeţi şmecheri de şmecheri, care are numai cuvinte de laudă despre mine.

Ce ţi-ar plăcea să faci în viaţă?
Deci în primu’ rând mie mi-ar place ca să salvez balenele şi să nu mai fie poluare pe pământ şi să fie toată lumea dupe globu’ pământesc fericită.

Minunat... Care este cea mai mare pasiune a ta?
Cel mai mult îmi place mai multe lucruri. În primu’ rând io ador ca să fac cumpărături şi să îmi cumpăr orice, pentru că de-asta să ştie lumea că am valoare ca să fiu în trend. Şi în primu’ rând îmi place foarte mult giografia şi de-aia îmi place şi un oraşi din Croaţia, da’ mi-e târşeală să spun...

Care dintre ele? Split? Zagreb?
Nu mey, ăştea e minciună. E unu’ cel mai superb dintre toate, care mie îmi place aşea...

Pu... ?
Daaa, daa, ăla! Hi hi!

Păi să-i spunem pe nume, că nu e o nici o ruşine, acesta e numele oraşului… Îţi place Pula?
Da, mie îmi place ăă …, foarte mult! Tot timpu’ o vizitez.

Se poate spune că eşti “addicted to Pula”...
Deci ieream sigură că dacă vă spun faceţi caterincă de mine... Nu mai mă înjuraţi în alte limbi străine că ştiu şi ieu ce-nseamnă când traduci!

OK... să întrebăm altfel: în afară de geografie ce îţi mai place?
Deci îmi place multe materii, ca de egzemplu zoologie.

Extraordinar... eşti cu adevărat o femeie interesantă...
Deaaa, sunt cea mai interesantă ieu... (zâmbeşte superior cu subînţeles). Cel mai mult la zoologie îmi plac să studiez animalele şi mai ales vacile, că îmi place laptele, că şi Măry a fost văcar când erea mic. Mie îmi place mult ca să sug... direct de la ţâţă.

Naughty girl! Să trecem puţin în latura sentimentală. Cum te înţelegi cu Măry?
Deci nu mai mă prea înţeleg aşea bine că a intervenit nişte probleme la mijloc. Am nişte nevoi care iel nu prea mai mi le satisface, care este legate de natură financiară. Da’ ieu i-am spus lu’ Ajică că dacă nu face rost de bani ne despărţim.

Acum îi spui Ajică, până acum i-ai spus Măry...
Deci ieu când mă inervez pe iel îi zic Ajică, ca să ştie că sînt inervată pe iel!

Aha… Dar nu înţeleg… când exista iubire banii nu ar trebui să mai conteze…
Da, când egzistă iubire e mişto da’ ieu sînt o fire aşea mai filantroapă şi vreau ca să facă rost de bani că îmi trebuie ca să… ajut săracii şi să donez la biserici şi la azile de copii şi de bătrâni…

Incredibil… Eşti un fel de Angelina Jolie…
Da, da, sînt un fel de Angelina Gioli! Mă faceţi să mă înroşesc… iete, mi s-a înroşit urechile.

Dar ce te-a atras la Măry? Tu eşti o fire foarte sensibilă, iar el un personaj detestat de suporteri.
Deci suporterii nu are de ce să-l testeze, ce e poponari? Nici femeile nu are de ce să-l testeze, să îl lase în pace că ieu l-am testat şi pot să le spun nu pierde nimic. Şi acuma ie cu mine şi nu mai mă înşeală decât cu Lenuţa... Deci nu ştiu ce vrea să mai îl testeze suporterii, că Măry a arătat că e jmecher cu ce a realizat. Crecă iei e invidioşi pe iel că ie nambăr oan! De fapt pe primele trei locuri ie numai iel, ie oan-ciu-fri!

Hm… dar te pricepi şi la limbi străine. Eşti o fată mobilată.
Mey nu mai mă faceţi limbistă că vă-njur! Şi mobilă să ştiţi că am mobilă mai mişto ca voi că mi-a cumpărat Măry că mă iubeşte! Sîc!

Îţi cumpără multe lucruri?
Deci nu vreau ca să vorbesc despre acest subiect, că şi aşea mă invidiază toate fufele din oraşi. Următoarea întrebare!

Am înţeles, nu vrei să ai concurenţă. Dar voi cum vă întâlniţi, cum...
Deci nu comentez, ăştea e intimităţile noastre, nu mai vă băgaţi voi!

Cei din Brigada Diverse îţi spun „vampiroaica”...
Deci ăia e nişte proşti în primu’ rând! În loc să îmi mulţumească că îl eliberez pe Măry de tensiune şi e mai relaxat, aşea că nu mai îi badjocoreşte aşea rău, iei e invidioşi pe mine că sînt favorita lui. Ieu nu îi suport, că zice de mine că îi sug toată… energia şi nu mai are energie ca să se lupte cu Piţurcă şi să îi pună pe iei înapoi la echipa de fodbal.

Fotbalul îţi place? Urmăreşti meciurile din tribuna oficială... chiar de la masa presei. Vii în calitate de specialist?
Deci în primu’ rând mie nu îmi place aşea de mult fodbalu’, da’ voi n-aţi văzut câtă lume vine acoloşa? E foarte superb ca să mă vadă lumea că ce geantă mişto am şi ce bunăciune sînt.

Îţi mulţumim pentru amabilitate şi sinceritate. Ajică ştie că ne-ai acordat acest interviu?
Deci iel nu ştie, că ie supărat pe voi şi nu mă lasă ca să vorbesc cu voi, că sînteţi răuvoitori. Şi vreau ca să vă rog ca să nu mai spuneţi rele despre iel, că pe urmă se inervează şi ieu trebuie să muncesc ca proasta ca să-l destind. Că iel trebuie să fie odicnit, că se pregăteşte o zi întreagă ca să dea câte un interviu acoloşa la domnu’ Sa-muilă la televizor.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...