28 iun. 2010

Demagogul Ajică a bătut toate recordurile de sărăcie: doar 3 jucători cumpăraţi în 5 ani!!!


Dacă vă uimeşte campania de achiziţii a Stelei din vara aceasta atunci ţineţi-vă bine: Becali i-a cumpărat lui Piţurcă în câteva zile de 3 ori mai mulţi jucători decât a luat Ajică de Booveni în cinci ani!!!


De asemenea, echipe de „mare tradiţie” în fotbalul românesc precum Internaţional Curtea de Argeş, Victoria Brăneşti sau Astra Ploieşti au cheltuit fiecare în parte pe achiziţii în ultimele sezoane mai mult decât a cumpărat vreodată cel care a încălecat pe Ştiinţa, adică pe Prepeliţă, Tănasă şi Wobay.


Restul „achiziţiilor” Ştiinţei au fost jucători liberi de contract, fie că au venit pe filiera Dan Stălinescu din Australia sau i-au „dibuit” Mitu sau Roşca, versaţii conducători ai clubului. În vara aceasta, de pe blogu’ lu’ preşedintele am aflat că la Universitatea au venit 2 jucători, Antchouet şi Gargorov, evident din postură de jucători liberi, deşi în iarna trecută plecaseră vreo 8 fotbalişti doar pentru că lui Ajică nu i-au ajuns drepturile de televizare ca să-i plătească pe toţi, buzunarele sale fiind goale de câţiva ani.


Mai mult, blogheru’ de serviciu ne anunţase două cambeacuri de marcă, Stoica şi Wobay, dar i-ai de unde nu-s, fiindcă amândoi au fugit încotro au văzut cu ochii, departe de sărăcia booveanului. În lipsă de alte noutăţi (nici măcar agenţi liberi căutaţi pe internet de Vlăduţ Roşca), preşedintele mititel anunţă cu surle şi trâmbiţe că i-a prelungit contractul lui Iliev, de parcă îi transferase pe Răduţ, Wesley şi Traore dintr-un foc.


Ca să se justifice cumva în faţa celor care încă mai pun botul la „demagogia” (cuvânt auzit de Ajică şi uzitat în exces şi în necunoştinţă de cauză) sa, preşedintele adaugă la numărătoare şi „lotul Caracal”. Apoi ne aduce aminte cum a cumpărat el echipa doar cu doi jucători. Păi să nu uităm de ce a existat această situaţie: pentru că „şarpele cu ochelari” a contribuit la retrogradarea echipei, neavând bani să o cumpere din prima ligă cu tot restul jucătorilor care cu un an mai devreme, fără implicarea malefică a sa, obţinuseră locul 4, cea mai bună clasare din ultimii 15 ani.


Dar cum a rezistat Universitatea în Liga I timp de 4 ani doar cu 3 jucători cumpăraţi? Pentru că oraşul Craiova, care nu ajută cu nimic Universitatea conform discursului demagogic al nefinanţatorului, a crescut prin grupele de juniori ale Consiliului Judeţean, jucători precum Lung, Bărboianu, Găman, Gângioveanu, Firţulescu sau Andrei Ionescu, pentru ca Ajică să se folosească de ei la Severin sau să îi vândă la Steaua, cum e cazul ultimului.


P.S. Conform DEX, definiţia lui Ajică = Persoană care caută să-şi creeze popularitate prin discursuri bombastice, prin promisiuni mincinoase.

Aurele, naşu' Balaci îţi sabotează căsnicia!

Veşti proaste pentru mirii Aurel şi Ajică, la doar câteva zile de la anunţarea căsătoriei din interes.
După cununia de săptămâna trecută, oficiată de preacuviosul Ghiţă Geolgău, ca intermediar prin telefon, masa şi dansul au avut loc pe şestache, la Niuiorc şi se pare că nu au costat prea mult, având în vedere criza prelungită prin care trece mirele Ajică.

Acum însă, când cei doi însurăţei se pregăteau să înceapă luna de miere, liniştea le-a fost tulburată chiar de naşul Ilie. Acesta a declarat că a refuzat oferta Ştiinţei deoarece altcineva din club îi făcuse deja lotul şi programul de pregătire, făcând aluzie la ginerică Minciunelu:
“Într-adevăr, am avut ocazia să antrenez Universitatea, dar m-am simţit ca ultima spiţă la căruţă şi nu am mai venit. Am fost chemat în ultima zi înainte de reunire, cu lotul fixat, cu programul de pregătire făcut. Cine le-a făcut să răspundă şi de rezultate!”

Naşu’ Ilie a introdus niţel nuiaua prin gardul noii familii, atât cât s-o contrazică pe mireasa Aurel, care s-a lăudat către toţi cunoscuţii că are acceptul naşilor, care vor fi cu sufletul alături şi vor vorbi frumos de căsnicia ei. Aşadar Aurel nu prea-l are pe Ilie în spate, aşa cum neinspirat grăise săptămâna trecută noul pariu al lui Minciunelu.


Nae Tilihoi, un fost coleg de liceu al miresei, nu vede nici el cu ochi buni alegerea acesteia: “Eu îi doresc să aibă rezultate cât mai bune, dar nu cred că-l apucă paltonul la Universitatea. Sper însă ca Ţicleanu, împreună cu Geolgău şi Silviu Lung, aduşi şi ei acum la echipă, să-l convingă pe Mititelu să readucă Universitatea la Craiova”.

Casă de piatră!


...........................................................................................................

“Îi voi avea în spate pe Ştefănescu şi pe Balaci. Mi-au promis că vor fi cu sufletul alături de mine şi de echipă, vor vorbi frumos de noi. Ştiţi cum e, Mititelu m-a cerut de nevastă, dar eu am cerut şi acceptul naşilor!”, spunea mireasa săptămâna de trecu.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...