8 iun. 2012

Planuri de la Cârţu, ameninţări disperate de la Mărin, linişte de la autorităţi...

Când mai sunt câteva zile din campania electorală jalnică de care a avut parte oraşul Craiova, în timp ce Solomon tace misterios iar Olguţa a pus la cale în amănunt asocierea cu Mărin în vederea evaporării banilor publici înspre conturile insolventelor firme boovene, Sorin Cârţu vorbeşte la o televiziune locală despre viitorul Craiovei fotbalistice.

Vorbeşte corect şi coerent, iar cuvintele sale îl ustură pe Mărin mai rău ca un ardei iute înfipt adânc în gaura curului, în locul eternului deget. Cârţu spune lucruri corecte şi de bun simţ, precum acela că echipa Universitatea Craiova a fost a Craiovei, nu a unei familii şi aşa trebuie să fie din nou şi prin OSIM se poate reobţine numele Universităţii Craiova”. Fiecare silabă din discursul lui Cârţiu e ca o săgeată în inima asasinului Minciunelu, iar aceasta, nemaisuportând presiunea, i-a pus pe badengarjii Calu' şi Petrică să-l intimideze cu injurii şi ameninţări pe fostul maxim.


Sorin Cârţu:
Echipa se va numi cum vor vrea autorităţile şi nu va avea niciun fel de datorie. Acest sistem a fost folosit în Italia, cu Fiorentina sau Napoli, după ce au dat faliment vechile societăţi. Primăria va face o adresă către finanţe pentru preluarea palmaresului. Echipa Universitatea Craiova a fost a Craiovei, nu a unei familii şi aşa trebuie să fie din nou. Şi prin OSIM se poate reobţine numele Universităţii Craiova.
Universitatea poate reveni dacă se reînnoadă spiritul ei în primul rând. Mititelu vorbeşte de atâta timp, nu mai interesează pe nimeni ce spune, în fiecare zi îi leagă pe ăştia de la FRF. Cine vrea să vină lângă echipa Craiovei, foarte bine, cine vrea să rămână cu Mititelu şi echipa lui şi a copiilor lui, treaba lui.
Universitatea Craiova nu a retrogradat până la Dinel Staicu şi Mititelu şi nu a fost mutată în alt oraş. Nu mai trebuie să se întâmple aceste lucruri cu Craiova. Eu, Sorin Cîrţu, am făcut de trei ori echipă la Craiova, nu se compară cu mine ca palmares de antrenor nimeni din Craiova, nici măcar foştii mei coechipieri din Craiova Maxima. Toată lumea cu care mă întâlnesc prin oraş vrea să se facă echipă la Craiova.
Cine poate să vorbească de palmaresul Universităţii Craiova decât noi, fostele glorii? Am auzit unii că spun că va fi război civil la Craiova dacă se mută Severinul aici. Păi de ce nu a fost război civil când a plecat de la Craiova echipa care a promovat acum la Severin? Alţii au cerut milă la Severin, când au mutat echipa acolo, noi nu cerem milă de la Severin, să vină cu echipa aici. Eu nu am fost de acord cu Mititelu, dar l-am acceptat, aşa trebuie să facă şi el acum. Pentru binele meu, nu aş vrea să fiu antrenorul echipei Craiovei, dar vreau să mă bucur de fotbal în oraşul meu.”

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...